Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.123 (NOVA) – какво ще се случи...

1 коментар

Сехер е много смутена, защото за първи път изпитва такива чувста и изобщо не знае какво да прави, когато Яман е около нея. Самият Яман също забелязва странното поведение на Сехер и решава да я попита какво става с нея? Вижте какво ще се случи в епизод 123 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 18 септември 2023 по NOVA.

В епизод 122 на турския сериал „Наследство“ Яман резервира ресторант за цялото си семейство, но Сехер и Юсуф не могат да отидат. Какво ще направи Яман? Защо действията му ще ядосат Зухал и Селим?...


НА КРАТКО какво се случва в епизод 128 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 18 септември 2023 по NOVA

Докато Сехер опакова шкафа си, един рафт пада върху него. При силния трясък влиза Яман и забелязва, че рафтът е одраскал шията на Сехер. Яман настоява да почисти раната, а Сехер се противопоставя доколкото може.

Али и екипът му проверяват склада на Яман, защото той е обвинен в трафик на хора. Хората на Джамгьоз скриват бежанците в един от складовете на Яман.

Яман поставя рафта, който падна от гардероба на Сехер като обяснява, че рафтът е бил лошо закрепен, затова е изпаднал, но той сега го закрепил добре и няма да пада повече.

Сехер благодари на Яман, като се опитва да се държи по-далече от него и се занимава усърдно с подреждането на дрехите си. Яман я спира и казва, че рафта я е одраскал и на врата има кръв. Сехер отговаря, че не е забелязала и мисли, че не е нищо сериозно и продължава с работата си.

Яман се доближава до скрина, на който има памук и йод като казва на Сехер, че независимо, че раната не е сериозна, тя трябва да се почисти.

Сехер му отговаря, че тя сама ще го направи и прави опит да почисти раната си. Яман се доближава до нея и казва, че раната не е там и по-добре да се довери на него. Сехер притеснена от близостта на Яман се върти, а Яман я моли да не мърда.

Сехер затваря очи, а Яман я пита, дали я боли. Тя прави знак с глава, че не.

След като Яман приключва, Сехер му казва, че ще отиде да види Юсуф, защото сигурно се е събудил и бързо излиза от стаята.

Сехер отива в стаята на Юсуф, където детето все още спи и притеснена се пита: - Какво ще правя с чичо ти, Юсуф?
Кираз все още има проблеми с приготвянето на храна в ресторанта на Селим. Али казва, че това е така, защото се старае и вълнува прекалено много, затова трябва да се успокой и да бъде хладнокръвна.

Сехер седи на един стол до леглото на Юсуф, който все още спи. Детето се събужда и е изненадано, че леля му през цялото време е била при него.

Сехер пита Юсуф, дали е гладен, а той отговаря, че много. Притеснена, че отново ще се сблъска с Яман. Сехер предлага на Юсуф да донесе нещо и да хапнат в стаята му.

Сехер отваря внимателно врата и поглежда плахо в салона, където вижда Дженгер и го моли да каже на Неслихан да донесе нещо за ядене на Юсуф. Той ѝ отговаря, че Аделет и Неслихан днес не са в имението, но той ще донесе.

-Не, не се притеснявайте, аз сама ще взема нещо!
Юсуф пита леля си, дали нещо е станало в кухнята, че тя не иска да слезе.

Тя му обяснява, че нищо не е станало и предлага да слязат, но Сехер стои замислена и не помръдва.

-Лельо, няма ли да слизаме?
-Да, ей сега ще слезем!

Сехер хваща Юсуф и на бегом слизат в кухнята.

Юсуф в кухнята казва на леля си, че иска да готви с нея, когато Яман влиза в кухнята.

-Чичо?!
-Аз ще направя кафе и ще кажа на Дженгер да ти го занесе! - бързо предлага Сехер.
-Не ми се пие кафе, дойдох да хапна нещо!
-Чичо, ти с нас ли ще хапнеш?
-Да, юначе!

Сехер приготвя храна и я слага на масата и се опитва да нахрани по-бързо Юсуф, за излезе от кухнята и спаси от присъствието на Яман.

Юсуф казва, че се е нахранил, но много иска сладки с лимон и моли леля си да му приготви. Дърпайки Юсуф за ръката, тя му казва, че по-късно ще му направи, а сега да отидат в стаята му, за да рисуват.

-Но, лельо… - дърпа се Юсуф, а Сехер се съгласява да направи сладките.

Сехер прави сладки, а Яман се опитва да оправи количката на Юсуф, която той изпусна като идваше към кухнята с леля си.

В този момент на Яман се обажда Недим. Яман пуска телефона си на високоговорител и казва на Недим, че е с Юсуф и леля му. Недим му казва, че трябва да дойде в компанията, защото имат насрочено съвещание, за което секретарката е забравила да му каже. Яман му казва да отмени съвещанието.

Юсуф е радостен, че чичо му ще си остане вкъщи.

Сехер е притеснена от присъствието на Яман и се държи неадекватно. Яман тръгва да си вземе чаша, а Сехер, която е застанала пред шкафа с чашите го гледа с питащ поглед, а той ѝ казва, че иска да си вземе само чаша. Сехер от вълнение не знае какво прави…

Сехер ходи напред-назад пред фурната и казва на глас „Хайде изпичайте се вече!“.

-Ако ходиш така пред фурната, те няма да се сготвят по-бързо, само ще се изпотиш – казва Яман.

Сехер минава зад кухненския плот. В този момент идва Дженгер, който носи пощата на Яман. Сехер моли Дженгер да извади сладките след 10 мин. и отново хваща Юсуф и му казва да се качват в стаята му.

-Е, лельо, още не сме оправили с чичо колата!
-Хайде, юначе, ходи в стаята си и си играй с количките, които са там, а аз ще я оправя и ще ти я донеса.
Хората на братята Джамгьоз крият бежанците в един от складовете на Яман, които Али и хората му намират.

Яман седи замислен на терасата и си спомня странното поведение на Сехер в последните дни.

-Да не би и тя… - мисли си Яман, но отхвърля тази си мисъл.

Действието прескача във вечерта. Сехер чете книга в стаята си, но усеща, че е гладна. В този момент идва Дженгер и казва, че вечерята е готова. Сехер му отговаря, че не е гладна. Мъжът ѝ казва, че днес нищо не е яла. Сехер му отговаря, че като огладнее ще слезе в кухнята.

Сехер излиза на терасата, където се опитва да си оправи колието и то пада през терасата на терасата по-долу. Сехер оглеждайки се за Яман се измъква внимателно и тихо от стаята си и така с прибежки и на пръсти излиза на долната тераса и започва да търси колието си. Сехер губи равновесие и тъкмо да падне е хваната от Яман.

-Добре ли си?
-Да! Просто ми се зави свят.

Яман вижда колието на Сехер на земята и го вдига, а след това подава и казва, че ѝ се е завило свят, защото е гладна и сега идва с него да хапне нещо и не приема възраженията ѝ.

Сехер, Яман и Юсуф вечерята. Юсуф се е нахранил и започва да се прозява. Сехер веднага скача, за да сложи Юсуф да спи. Яман ѝ казва, че трябва да си изяде това, което е в чинията ѝ. Дженгер предлага той да сложи Юсуф и го качва в стаята му.

Сехер продължава да се държи стенно, а Яман я пита направо, дали се страхува от него?
  • Какво ще отговори Сехер?

Ще разберем скоро…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.332: Ариф е мъртъв, но има още един човек, който знае тайната!

„Наследство“ еп.331: Ариф вика Яман и Али при себе си - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.330: „Време е Яман и Али да разберат, че са братя!“

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

Наследство еп.328: Ще успее ли Зухал да съсипе романтичната нощ на Яман и Сехер?