Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ епизод 54 (bTV Lady) – какво ще се случи…

Добави коментар

Волкан отива на вечеря в дома на Асия и си спомня за времето, когато са били щастливо семейство. Междувременно, Дерин вижда на телефона на Гюнюл видеото, което Асия ѝ изпрати, в което Вълкан се опитва да целуне Асия и иска да се съберат отново. Вижте какво ще се случи в епизод 54 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 13 април 2023 по bTV Lady.

В епизод 53 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ Волкан е решен на всичко, за да си върне Асия. Дерин е толкова отчаяна, че се самонаранява, за да предизвика вниманието на Волкан.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 54 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 13 април 2023 по bTV Lady.

Волкан отива на вечеря в дома на Асия и си спомня за времето, когато са били щастливо семейство.

Междувременно, Дерин вижда на телефона на Гюнюл видеото, което Асия ѝ изпрати, в което Вълкан се опитва да целуне Асия и иска да се съберат отново.

Какво ще направи Дерин?

Дерин влиза в кабинета на Тургай и му благодари, че се е съгласил да я приеме. Тя му казва, че е решила да направи нещо, което е отлагала от доста време. Тургай отговаря, че не я разбира и пита, защо е дошла при него.

Дерин му отговаря, че има нужда от помощ и иска да говори за брака си и уточнява, че по-точно за бившата жена на мъжа си.

Тургай ѝ предлага да я насочи в този случай при друг негов колега. Дерин му отвръща, че иска да говори с него, защото познава и Асия и Волкан. Тургай ѝ отговаря, че точно заради това не може да ѝ помогне.

-Да, като лекар не може да ми помогнете, но като един влюбен мъж? – Тургай не казва нищо.

Дерин написва номера на телефона си на едно листче и го оставя на Тургай като му казва, че ако размисли да ѝ се обади, защото така ще помогне не само на нея, но и на Асия.

След като излиза от кабинета Дерин вижда Асия и ѝ казва, че тази вечер Волкан ще дойде на вечеря у тях, а Асия казва, че ще помага на Али с домашното.

-И снощи е бил у вас! Дали пък да не се пренесе у вас?!
-Дерин, Волкан е баща на Али и има отговорности! А сега му извини, аз имам отговорности към болницата.

Камерата ни показва Тургай, който е чул разговора им.

Тургай отива в кабинета на Асия, а тя му казва, че Дерин се чуди по-какъв начин да я предизвика. Тургай казва, че Дерин е предизвикана и ревнува. Асия му казва, че Дерин няма причина да ревнува. Тургай отвръща, че според нея е така, но ако се постави на мястото на Дерин, ще види, че тя ревнува защото вижда, че Волкан е влюбен в нея. Асия отрича и казва, че това не е влюбване, а класическата история след като я е загубил, прави нещо да си я върне, но не от любов.

Действието прескача във вечерта. Али помага на майка си да приготви вечерята и много е радостен когато идва баща му.

Волкан носи сладкиш на Асия, с послание, което Асия си спомня, че някога са яли същия сладкиш в Измир, а Волкан тогава я попитал, дали може да я доведе тук когато се скарат, за да ѝ покаже колко много я обича и тя да му прости. Асия му казва, че по-добре да нямат поводи да идват тук, а Волкан ѝ казва, че винаги ще я обича.

В същото време в дома на Дерин идват Гюнюл и Демир. Дерин е много отчаяна и ядосана. Гюнюл пита Дерин къде е Волкан, а тя казва, че е отишъл да помага на Али с домашното. Гюнюл пита сина си, дали той няма същото домашно, а той отговаря, че има, но то е за след две седмици.

Дерин казва на майка си, че ще излезе навън, за да глътне въздух. Гюнюл носи Зейнеп и моли Демир да се позагнива с нея, като му казва да ѝ даде телефона си, за да се занимава. Демир отговаря, че телефона е вреден за малки деца. Гюнюл дава телефона си на Зейнеп и излиза при Дерин.

Гюнюл пита Дерин какво става, а тя ѝ казва, че няма нищо, просто присъствието на Волкан в онзи дом я изнервя.

Действието се връща в дома на Асия. След като са вечеряли Асия казва на Али да започват с домашното. Али моли преди това баща си да изиграят една игра. Асия е против, но се съгласява, защото не може да откаже на сина си.
Междувременно Дерин взема телефона на Гюнюл от ръцете на Зейнеп, за да я сложи да спи, но ѝ става интересно, защото малката си е направила няколко снимки. Докато ги разглежда стига до видеото, което Асия изпрати на Гюнюл.
Дерин си изпраща видеото на телефона си и по-късно го гледа.
В същото време Али казва на Волкан, че майка му е по-добра от него в играта.
-Тя не може да държи джойстика, а ти…
-Татко, какво говориш, мама е страхотен играч!
-Ти ли я научи?!

Асия пита Волкан, дали се учудва. Волкан ѝ отвръща, че тя нищо не разбира от футбол.

-Татко, мама ще те разбие, да знаш?
-Стига бе, как пък не?!

В същото време Асия подрежда измитите съдове, а Али моли майка си да изиграе една игра, защото баща му не му вярва, че е много добра на футбол.

Асия се съгласява и сяда при тях на дивана и взема джойстика и печели играта.

Али отива да си вземе нещата за домашното, а Волкан използвайки, че са сами пита Асия, дали не ѝ се струва, че времето е спряло и сякаш отново са семейство, и не са се разделяли, и щастието им е все така непокътнато.

-Бяхме много щастливи, нали Асия?
-Да точно така Волкан! Бяхме много щастливи! Кое наруши щастието ни? А, спомних си! Ти ми изневери!
-Асия, плащам скъпо за това!
-Нищо не плащаш, не се заблуждавай!
-И как точно си плащаш?
-Ами разделен съм с теб! Какво друго?
-Разделени сме, но не си сам! Женен си, Волкан! Не искам да слушам неуместни думи от женен мъж!

В този момент идва Али, а Асия им казва, че тя ще излезе в градината.

Действието прескача. Али и Волкан са почти готово с домашното. Али казва, че ще донесе пастели, за да оцветят проекта, но преди това ще мине през тоалетната.

Волкан излиза в градината, където е Асия и я пита, дали мръзне тук, защото не иска да бъде близо до него. Асия му отговаря, че и е омръзнало да слуша глупости и тръгва да влиза.

В този момент ядосан и разплакана пред къщата на Асия слиза Дерин от колата си.

Тя чува как Волкан крещи: - Асия, държиш се така с мен, заради Дерин, защото съм женен, нали?! Виждам го в очите ти! Аз те познавам най-добре!
-Въобразяваш си!
-Асия, не го прави, не отричай! Изкарахме хубава вечер! След раздялата с теб не съм имал толкова хубава вечер!

Камерата ни показва Дерин, която е в шок от думите на Волкан.

-Приключвайте и се махай от тук! – казва ядосана Асия.
-Ще се махна Асия! Ще кажа на Дерин, че искам развод! – отвръща ядосан Волкан.

Дерин чувайки това напуска къщата.

-Асия обърни се! Чу ли ме, ще се разведа с Дерин? – пита Волкан.

Камерата ни показва Дерин, която разплакана се сблъсква с Бахар. Бахар я пита какво прави тук, но Дерин се качва в колата си заминава.

Бахар влиза в къщата на Асия и казва на Волкан, че отвън е видяла Дерин, която изглеждала много странно и бързо се качила и заминала с колата си.

Волкан веднага си тръгва. Прави опит да се свърже с Дерин, но телефонът ѝ дава заето.

Дерин нарежда на майка си да вземе Зейнеп и заведе у тях.

Бахар казва на Асия, че Волкан дрънка глупости, че снощи и е казал, че Дерин е единствената пречка между тях. Асия ѝ казва, че според нея Волкан е полудял.

Бахар казва на Асия, че Волкан си е наумил да се разведе и да се върне при нея. Асия казва, че за нея нещата отдавна са приключили и няма как да стане.
Бясна Дерин се прибира в къщи и изхвърля всички дрехи на Волкан. Камерата ни показва, как същото направи и Асия, когато разбра, че Волкан ѝ изневерява.

В същото време Асия се обажда на охранителната фирма, защото камерите не работят. От там ѝ казва, че утре ще отстранят проблема, но ако се страхува за сигурността си, ще се обадят в полицията. Асия отговаря, че няма нужда и ще почака до утре.

Междувременно Волкан се прибира вкъщи и пита Суна, къде е Дерин, а тя му отговаря, че се е качила горе, но въобще не е добре.

Дерин изглежда като полудяла и виждайки Волкан го пита, дали е дошъл за вещите си, но не знае дали ще се оправи в този хаус.

Волкан я пита да не е полудяла и пита къде е Зейнеп. Дерин му отговаря, че е при родителите ѝ, защото сега ще празнуват развода си.

Волкан моли Дерин да се успокои, а тя му показва видеото и го пита, дали може да ѝ обясни, защото видеото е само една малка част от нощите, в които тича в дома на онази жена, като ѝ казва купища лъжи.

Дерин заплашва Волкан, че не знае кога ще види Зейнеп. Волкан ѝ казва да не е посмяла да го изнудва с дъщеря им. Дерин го пита Асия не прави ли същото, но тя не е като нея, която използва Али, за да го преследва, защото ако те се разведат, той трябва да забрави за дъщеря си.

Волкан казва на Дерин да отидат у родителите ѝ и вземат Зейнеп. Тя му казва, че никъде няма да ходи.

-Дерин, аз ще отида сам и взема дъщеря ни, но тогава няма да се върна тук! Решил съм го!

Волкан излиза.

Действието прескача и виждаме, че и Дерин е в колата на Волкан.

Междувременно Суна се обажда на Гюнюл и казва, че Дерин е нарязала всички дрехи на Волкан, защото той искал да се разведе с него. Като обяснява, че първо много са се карали, но след това всичко утихнало и сега са тръгнали да вземат Зейнеп.

Дерин и Волкан пристигат да вземат Зейнеп, но не показват пред Халюк и Гюнюл, че са се карали.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 70 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 69 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ - какво ще се случи на ФИНАЛА на сериала…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 68 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 67 – какво ще се случи…