Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ епизод 41 (bTV Lady) – какво ще се случи…

Добави коментар

Асия се опитва да разкаже на Дерин за усилията на Волкан да се сближи отново с нея. Вижте какво ще се случи в епизод 41 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 27 март 2023 по bTV Lady.

В епизод 40 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ Асия решава да остави всичко зад гърба си и да замине завинаги. Как ще приеме тази новина Волкан?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 41 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 27 март 2023 по bTV Lady.

Волкан се намира в задънена улица. Какво се случва с него?

Асия се опитва да разкаже на Дерин за усилията на Волкан да се сближи отново с нея.

Един разговор на Дерин с Волкан за Али за пореден път ще промени всичко...

Асия отива да си почине за няколко дни във вилата на стария си приятел и колега от болницата. Той ѝ казва, че сега Али може да ѝ е ядосан, но и на колкото години и да е, тя ще му липсва, защото майката е опората, която го крепи!

Дерин казва на Волкан, че е видяла Асия във фондацията и същото така разбрала, че е подала оставка и си тръгва.

Волкан казва, че знае. Дерин е любопитна, дали е говорил с Асия. Волкан отговаря, че е звъннал на Асия след като е разбрал от Дерия, защото Асия не може да замине, докато Али е в това състояние.

-Какво значение има? Дали Асия ще е тук или някъде другаде, сега Али живее с нас, а и виж как Асия му действа! Али се превърна в едно агресивно дете!

Волкан не казва нищо, но става и отива в тоалетната, където се опитва да се свърже с Асия, но телефонът ѝ е изключен. Волкан казва на Дерин, че отива да офиса, за да вземе някакви документи, които тази вечер трябва да прегледа.

Дерин си спомня, че по-същият начин Волкан е лъгал Асия, когато навремето се срещаше с нея.

Спомените ѝ са прекъснати от плача на Зейнеп. Притеснена тя отива при нея, където е и Али. Али обяснява на Дерин, че без да иска е блъснал вазата и Зейнеп се е събудила.

-В този дом има дете и ще се съобразяваш! - крещи Дерин на Али.
-Много съжалявам! – казва Али и излаза от стаята на Зейнеп.

Дерин разбира какво е направила и се извинява на Али, че напоследък е доста изнервена, защото сестра му е болна и предлага на Али да приспят Зейнеп заедно, но обиден Али казва, че ще си ляга.

В същото време Волкан отива в дома на Асия и хубавите спомените от живота му с Асия и Али го връхлитат.
Бахар, която вижда светлините в дома на Асия, отива да провери какво става. Вътре намира плачещия Волкан.
-Волкан, какво правиш тук?
-Стоя!
-Как влезе тук?
-Откраднах ключа на Али! Къде отиде Асия?
-Не те засяга, къде е заминала! Ясно?! Не трябва да си тук, върви си вкъщи, хайде!
-Да се върна вкъщи! Бахар, тук вече не е моят дом, нали? Кажи, хайде, кажи каквото имаш да ми кажеш?! Кажи ми, искаше Али, Асия замина, а сега се махай от този дом! Кажи Асия си тръгна! Постигана своето! – говори през сълзи Волкан.

Бахар му казва, че всичко е вече казано и думите са излишни. Волкан казва, че не е искал да става така. Бахар го пита какво е искал, нали целта му е била да отмъсти, ето сега го е направил: - Раздели ме с Мерт! Раздели Асия от сина ѝ! Не трябва ли да си щастлив?!

Волкан през сълзи ѝ казва, че въобще не е щастлив.
-Добре, Волкан стана твоето! Ти какво правиш тук?
-Въобще не знам, Бахар! Не знам! Краката ме водят насам и всеки път се озовава тук! И всеки път осъзнавам, че това вече не е моят дом и това ми тежи много, Бахар!
-Ти го пожела, Волкан! Имаше чудесен брак, беше влюбен в жена си! Живеехте щастливо, но ти не оцени какво имаше и изневери на жената, която обичаше… И виждам, че още я обичаш! Но, имам лоша новина, Асия не ти е жена! Ти си женен, а там те чакат сладка дъщеричка, не трябва да си тук! Върви си вкъщи!

Дерин веднага отива в дома на Асия и я пита, защо я е повикала. Асия я кани да влезе и ѝ показва видеа от миналите щастливи дни от съвместният им живот с Волкан.

-Ти си мислеше, че Волкан ме съжалява, но ние с него имахме щастлива връзка! Виж две години докато той ми изневеряваше с теб, колкото и да не ти се вярва, Волкан ти изневеряваше с мен!
-Ха-ха-ха, тук си болна, а в това видео е и Али. Волкан го правеше заради Али, но ти не можеш да го разбереш!
-Заради Али ли? Сега Али не е ли при вас? Тогава какво търсеше Волкан снощи в моята къща? Аз не бях вкъщи, но той е дошъл.

Асия пуска запис от видеокамерите. Дерин се смее и казва, че Али си е забравил учебник и Волкан е дошъл да го вземе.

-Търсил е учебника на Али в спалнята ми ли?

Дерин променя изражението на лицето си, а Асия пуска аудиозаписа изпратен ѝ от Бахар, където тя ѝ съобщава, че е намерила Волкан в спалнята ѝ да държи в ръце снимката на нея и Али и да плаче….

-Ти, за това ли ме извика? Асия, виж, толкова добре знам, колко те мрази Волкан, че не се впечатлявам от фалшивите ти истории! Ти си една жалка жена, която не може да преглътне раздялата и щастието ни!

Асия вика Дерин на втория етаж, като ѝ казва, че има още неща да ѝ покаже. Асия показва на Дерин бележката, която преди време Волкан ѝ остави: „Знам и ти не си ме забравила!“

Дерин казва, че откъде да е сигурна, че го е писал Волкан. Асия я моли да се отвори очите, защото ще бъде силно наранена.

-Аз вярвам на Волкан! Той ме обича и аз го обичам! Нямам и капка съмнение, а ти никога няма да приемеш истината, че Волкан е с мен!
-Остави ме мен! Надявам се, че Волкан ще приеме истината, че ти си му жена! Така ще се откаже от стремежа да създаде мен от теб!

Асия пита Дерин, не е ли забелязала, че парфюмът ѝ е като нейния, че Волкан държи тя да ухае на нейния парфюм! След което пита Дерин, дали тя избира дрехите си или Волкан ги одобрява и ѝ показва халата си, като я пита, дали Волкан ѝ е купил същия.

-Дерин, сега ти ми отговори, кой е обсебен аз или Волкан?

-Защо правиш всичко това? Мислиш, че пак ще се съберете с Волкан ли?
-Казах ти го и по-рано, аз си тръгнах от Волкан, иначе още щеше да го чакаш да си признае и да ме напусне! Вие сте заедно, защото аз се отказах! Все повтаряш, че си жена на Волкан, затова исках да ти представя някой факти. Знаеш ли отказах се от много неща, но от сина си, никога няма да се откажа! Аз оставам, няма да замина! И за Али явно ще воювам не с Волкан, а с теб! Става! Готова съм! Дерин, където и когато повикам Волкан, той ще дойде! Заради Али, всичко е заради него! Каквото и да правиш, няма да прекъснеш връзката ми между мен и сина ми!

Дерин без да каже нищо си тръгва!

Дерин се прибира вкъщи и предлага на Волкан да изпратят Али в чужбина. Волкан отказва, но Али чува разговора им.
  • Какво ще направи Али?

Ще разберем съвсем скоро…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 70 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 69 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ - какво ще се случи на ФИНАЛА на сериала…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 68 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 67 – какво ще се случи…