Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 16 – какво ще се случи…

Добави коментар

Арас успява да си спомни, къде се намира вратата, която се отваря с прочутия ключ. Дали ще разкаже на Асия какво си е спомнил? Какво ще се случи с Бахар? Вижте какво ще се случи в с.2, еп. 16 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 8 юни 2023 по bTV Lady.

В с.2, еп. 15 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ По време на романтична вечеря с Асия, Арас успява да си спомни всичко. Дали истината, която ще излезе наяве, ще застраши връзката му с Асия?


НА КРАТКО какво се случва с.2, еп. 16 на „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 8 юни 2023 по bTV Lady.

Ще успее ли Дерин да попречи на Лейла да открие Арас?

Арас успява да си спомни, къде се намира вратата, която се отваря с прочутия ключ.

Как ще протече следващият сблъсък между Арас и Волкан?

Какво ще се случи с Бахар?

Арас успява да намери вратата, която се отваря с прочутия ключ, и влиза в семейното имение. Арас възвръща спомените си и е наясно с всичко.

В същото време Волкан отива в дома на Асия и ѝ признава, че тя е права и Али е стресиран заради него, но той ѝ обещава да оправи всичко. Али отива с баща си, за да му помогне да се премести, така Асия разбира, че Волкан е наел къща в техния квартал. Волкан се оправдава пред нея, че е била евтина.

Асия се обажда на Арас, който е все още във фамилното имение, но лъже Асия, че се разхожда в парка. Те се уговарят да се срещнат, за да довършат разговора си.

В същото време Дерин се среща с Лейла, която е разстроена, че не може да открие Арас. Лейля ѝ казва, че Арас е говорил за някакъв семеен имот. Дерин ѝ отвръща, че много са говорили с Арас за Текирдак, но не ѝ е споменавал за такъв имот, а също така е говорил, че тук няма близки.

-Лейла, кажи ми какво е станало? Ти не би дошла тук без причина? Разделихте ли се с Арес?
-Малка семейна караница, Арас се ядоса си тръгна! Но, той винаги изчезва, след такава кавга и отново се връща, но не и този път!

Дерин обещава да се заеме да говори с полицията и болниците, за да открие Арас.

Арас и Асия се срещат отново и продължават оттам, откъдето спряха. Арас я пита как е Али, а Асия му казва, че отишъл да помага на баща си, който е наел къща близо до тях. Арас се ядосва, че Волкан е близо до Асия, но не го показва пред нея.

Асия припомня на Арас, че ѝ е казал, че си е спомнили и го пита какво. Арас ѝ казва, че си е спомнил една руса жена. Асия го пита, дали я е познал, а той ѝ отговаря, че не, но не ѝ съобщава повече подробности. Защо Арас крие истината от Асия?

Асия обаче се чувства неудобно и се страхува, че прави грешка. Тези нови спомени на Арас не се харесват на Асия, която си мисли, че тази мистериозна жена може да е приятелка или съпруга на Арас, но тя не иска да прави от това голям проблем. Асия иска междувременно да се отдалечат малко: -Няма да се виждаме повече, Арас! Арас ѝ обещава, че ще си остане същият мъж, с когото е започнала връзка, но Асия не иска да рискува.

- Първо трябва да решим този пъзел, трябва да си спомниш всичко. Всичко може да се обърка, ако започнеш да си спомняш нещата, казва Асия на Арас. Арас я моли да не се дистанцира, но Ася вече е взела решението си: -Да забавим малко темпото, да си дадем време, така ще си спомниш всичко!

В същото време Волкан говори с Али и го моли да не притиска майка си, защото така повече я сближава с онзи мъж. Трябва да измислят стратегия как да действат, за да разделят Асия и Арас. Не става ясно какъв план са начертали двамата, но когато Волкан изпраща Али му казва да си спомни разговора им.

Дерин използва Джерен, на която обещава, че ще я сдобри със Селчук, ако тя каже на Лейла, че е търсила името на мъжа ѝ в болничната система, но не го е открила.

Дерин се опитва да убеди Селчук, че Джерен не е знаела, че може да ходи, и го моли да даде шанс на връзката им. Той ѝ дава да разбере, че няма какво да поправят. Нил се чувства също виновна за раздялата им и се опитва да се намеси, но Селчук ѝ казва, че няма бъдеще с Джерен.

Арас се появява в дома на Волкан, след като разбра, че той се е преместил в квартала на Асия. Той изисква от него да не се меси в живота на Асия, и да не настройва Али против него. Волкан му отвръща, че това няма как да стане.

В същото време Дерия и Асия се срещат в салона на болницата, когато Бахар се обажда на Дерия и ѝ казва, че се е събудила с петна от кръв на леглото си и се страхува, че е претърпял спонтанен аборт. Дерия ѝ казва да се успокои и след малко ще дойде за нея. Дерия пристига и я отвежда в болницата с линейка. Мелих нервно идва да я види и обещава да бъде до нея, защото наистина я обича. Дерия го моли да не я разстройва, защото бременността ѝ е рискова.

Дерин казва на Волкан, че е съгласна да се разведат, така и двамата ще получат каквото искат. Волкан е изненадан, а Дерин е щастлива, че тактиката на майка ѝ работи.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 70 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 69 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ - какво ще се случи на ФИНАЛА на сериала…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 68 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 67 – какво ще се случи…