Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 43, (Diema Family) – какво ще се случи

Добави коментар

Йомер и Дефне се срещат въпреки пречките между семействата им. Халил, който ги вижда заедно, си дава сметка за пожара, който това ще предизвика. Вижте какво ще се случи в еп. 43 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 22 ноември 2023 по Diema Family.

В епизод 42 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Мелек и Халил разговарят за нейното заминаване преди двадесет години. Алпай отива в работилницата и вижда как Халил се грижи за ръката на Мелек и си прави погрешно заключение. Алпай прави сцена на ревност и обижда Мелек, но Халил не може да понесе това и го бие и изхвърля. Какво ще направи Алпай, за да си отмъсти?


НА КРАТКО какво се случва в еп. 42 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 22 ноември 2023 по Diema Family.

Сеит Али моли Митхат да се върне у дома.

Йомер и Дефне се срещат въпреки пречките между семействата им. Халил, който ги вижда заедно, си дава сметка за пожара, който това ще предизвика.

Заради Алпай Сеит Али казва на Мелек, че повече няма да работи в работилницата на Хафиз.

Митхат се връща в кебапчийницата, а баща му казва да дойде с него. Двамата отиват в парка. Сеит Али моли сина си да се върне в имението.

-Аз заради Мелек… казва Митхат.
-Когато доведе малкият Сейит Али у дома, тогава ти прекърши ината си. Вие сте брат и сестра, трябва да се подкрепяте!
-А, ти, татко, прости ли на Мелек?!
-Виж сине, дори между нас да има стена и всеки ден да добавяш по един камък. Всеки ден, когато не се връщаш у дома, аз не мога спокойно да спя! Хайде синко, ако искаш си почини, аз ще тръгвам, защото робота ме чака!

Действието се пренася при Йомер и Дефне. Йомер е щастлив, че с Дефне са се сдобрили. Към тях се приближават Мираза и Халит.

-Това не е ли Йомер? – пита Мирза.
-Йомер е! – отговаря Халил, който като вижда племенника си със дъщерята на Мелек заедно, си дава сметка за пожара, който това ще предизвика.
-А с него е дъщерята на Мелек – добавя Мираза.

Халил предлага на Мирза да се върнат, за да не притесняват младежите, но Йомер ги вижда и се провиква след тях отидат при тях.

-И, тук ни намериха! – казва Дефене.
-Не се притеснявай, чичо не е като другите, той ще ни разбере! Всички заедно ще хапнем! Дефне успокой се и ме се довери! – казва Йомер.

Халил пита, дали Мелек, знае, че Дефне е тук. Дефне обяснява, че не е могла да съобщи на майка си, защото са тръгнали набързо, но като се върне всичко ще ѝ разкаже.

Действието се пренася в имението на Карадаа, където Мелек се прибира със Сейит Али, а той иска да си поиграе с което, което по-рано намериха на двора. Преди да се върнат Юнзиле и Сеит Али видяха, че котето е починало.

Сейит Али се връща от градина и веднага отива при кашона, къде остави котето. Дядо му му казва, да го остави да спи, защото докато го е нямало то е играло и се е уморило. В този момент излиза Кадрие и тръгва да даде на детето котето и вижда, че е умряло и казва на хлапето. Сейит Али започва да плаче, а Кадрие му обяснява, че котето е станало ангел. Сейит Али казва, че майка му е ангел (Мелек на турски означава ангел). Сейит Али не спира да плаче, когато излиза Мелек и разбира какво е станало, тя решава заедно със сина си да погребат котето в градината и отгоре върху гроба поставят цветя.

В този момент в имението се прибера Митхат и чува как Сейит Али моли майка си никога да не умира…. Очите на Митхат са пълни със сълзи.

Разбираме, че Митхат се е върнал в дома си.

Алпай привежда в действие плана на Кенан. Той отива в кебапчийницата и прави забележка на Махмуд с намерението Джумали да го чуе. И когато това се случва, той използва случая да му каже, че Мелек се среща със сина му Халит.

Не след дълго караницата се разгаря и новината стига до ушите на Сеит Али, който веднага се втурва при него. Но след него тръгва и Мелек, която обяснява на Джумали, че всичко, което казва бившият ѝ съпруг, е лъжа. За да го убеди, тя дори му разкрива, че е говорила с Мерием и ѝ е пожелала да бъде щастлива с Халил. За съжаление обаче баща ѝ вече е взел своето решение, което съобщава на Джумали. Мелек няма да работи повече в работилницата на Хафиз.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

Моето име е Мелек, еп.148: Йомер и Дефне най-сетне са сгодени!

Моето име е Мелек, еп. 144: Новините от лекаря на Мелек не са добри...

Моето име е Мелек, еп. 143: Керем е обвинен в кражба! – какво ще се случи…

Моето име е Мелек, еп. 142: Мелек признава пред леля си, че е болна и умира

Моето име е Мелек, еп.141: Мелек крие болката си, а баща ѝ търси отчаяно решение