Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 42, (Diema Family) – какво ще се случи

Добави коментар

Мелек и Халил разговарят за нейното заминаване преди двадесет години. Алпай отива в работилницата и вижда как Халил се грижи за ръката на Мелек и си прави погрешно заключение. Алпай прави сцена на ревност и обижда Мелек, но Халил не може да понесе това и го бие и изхвърля. Какво ще направи Алпай, за да си отмъсти?

Вижте какво ще се случи в еп. 42 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 21 ноември 2023 по Diema Family.

В епизод 41 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Мелек моли брат си Митхат да се върне вкъщи. Зюмрют моли Джалил да сложи край на враждата си с Карадаа, за да може да оженят по-скоро Халил. Алпай се среща с приятеля си от сиропиталището Кенан. Какво предложение ще му направи Кенан свързано с Дефне и Керем?


НА КРАТКО какво се случва в еп. 41 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 21 ноември 2023 по Diema Family.

Мелек и Халил разговарят за нейното заминаване преди двадесет години. Алпай отива в работилницата и вижда как Халил се грижи за ръката на Мелек и си прави погрешно заключение. Алпай прави сцена на ревност и обижда Мелек, но Халил не може да понесе това и го бие и изхвърля. Какво ще направи Алпай, за да си отмъсти?

Йомер и Дефне продължават да се срещат въпреки пречките, създадени от семействата им.

Кадрие разказва на Вилдан, че трябва да пази сина си от Дефне, защото тя е по-лоша от Мелек и ще го накара да страда.

Мерием иска да си изясни каква е ситуацията между Халил и Мелек и провежда откровен разговор с нея..

Кадрие разказва на Вилдан, че трябва да пази сина си от Дефне, защото тя е по-лоша от Мелек и ще го накара да страда.

Кадрие разказва на Вилдан, че трябва да пази сина си от Дефне, защото тя е по-лоша от Мелек и ще го накара да страда.

© Моето име е Мелек

Кадрие казва на леля си Хафизе, че ще излезе малко, за да подиша въздух, а също така ще си купи конци за шиене, така като се занимава с нещо, ще държи езика зад зъбите си. Хафизе е одобрява, че Кадрие ще се заеме с някаква работа. Излизайки от имението Кадрие се обажда на Вилдан и я моли да се срещнат, защото има да ѝ каже нещо много важно.

Кадрие казва Вилдан, че Йомер и Дефне се срещат тайно, а също така, че са приятели още от Германия. Кадрие добавя, че много се притеснява, че ако Митхат разбере, ще ги убие и двамата.

-Вилдан, нима искаш да се случи същото както и с Халил ли? Но, да знаеш, Дефне е по-лоша 100 пъти повече от Мелек! Моля те скъпа, спаси сина си от тях! – казва Катрие.

Зюмрют отива в училището, за да поговори с Мерием, която е разочарована от това, че е срещнала Мелек в дома им, а същото така, че историята между Халит и Мелек не е приключила.

Зюмрют я лъже, че не е знаела, че тя познава Халил, но ще се радва да тя да ѝ стане снаха и я уверява да е спокойна, че Мелек е в миналото за сина ѝ и тя много добре знае какво иска Халил и какво не.

Алпай отива в училището където учат Дефне и Керем. Охраната не го пуска, но Алпай вижда дъщеря си в двора на училището и се провиква към нея. Дефне го вижда и му казва, да се маха, защото те нямат баща, който ги е поставил в това положение.

-Какво съм направил дъще?
-Не се прави, че не знаеш! Ти отвлече брат ми! Всички ме притискаха, а мама не е спала не знам колко дни, заради теб!
-Дефне, успокой се! Причината за всичко това е майка ти!
-Какви ги говориш, ти каза, че искаш да се махнем от тук, а какво направи, излъга ме!

Алпай моли дъщеря си да се успокой и пита къде е Керем

-Ти, не се засрами, ами си наел и жилище с любовницата си!
-Дефне, знай си мястото! Ако трябваше да направя, като не можех да замина?! След като не мога да ви взема, трябва да устроя живота си тук! Всичко това го правя, заради вас!
-Не го прави! Остави ни намира! Не обръщай живота ни нагоре с краката! Дръж се по-далече от нас! Знаеш ли, какво е най-добре да направиш, татко, върни се в Германия и забрави за нас! – крещи Дефне и се прибира.

Малко след това Йомер се обажда на Дефне и я моли да се срещне с него. Зехра, която е с нея, разбира за това и побеснява от ревност. Затова, връщайки се вкъщи, тя разказва на майка си, въпреки че е обещала да не казва на никого.

Дефне се среща с Йомер и ме казва, че знае защо не и е отговарял на обажданията, защото се страхува от дядо си и нейния вуйчо.

Йомер води Дефне в Халфети, където я води на въжения мост, за да ѝ покаже красотата на това място, а след това я пита, дали са се сдобрили. Дефне продължава да се цупи, но Йомер намира начин да я разсмее и сдобри с нея.

Действието се пренася в работилницата на Хафиз, където Мелек е погълната от работата си. При нея влиза Халил и се извинява на Мелек за поведението на баща си.

-Не се извинявай. Толкова ме е срам от теб. Каквото и да правя, то не е достатъчно. Просто знай, че не съм искала нещата да стават така. Никога не съм искал да те нараня! - уверява го Мелек.

Халил обяснява, че вече е оставил миналото зад гърба си и не таи обида.

-Колко е хубаво, че те има! – казва Мелек.
-И теб също, Мелек! – отвръща Халил и си тръгва.

Мелек разсейвайки се поглежда към отиващия си Халил и се набожда с шилото. Халил се връща и притеснен я пита, какво е станало и хваща ръката ѝ. Мелек му казва, че не е нищо сериозно, но Халил настоява да превържат раната.

В същото време Кенан изпраща съобщение на Алпай, че бившата му жена работи в същата работилница, където работи и Халил. Алпай, разбира се, не пропуска възможността и отива там. Когато пристига, той вижда как Халил се грижи за ръката на Мелек и си прави погрешно заключение.

-Ти все още си майка на децата ми, мислиш, че не знам какво правите тук с този тип? Но, за всичко ще му отговориш още сега! - започва да ѝ крещи той. Мелек го пита, за какво говори и кой е той, че ще ѝ търси сметка. Алпай я хваща грубо Мелек за ръката и ѝ казва, че сега ще ѝ покаже, кой е той, като я блъска пред себе си.

Халил се намесва и след като му нанася добър побой, го изхвърля.

-Ще ви унищожа всички! - крещи Алпай, докато си тръгва.

Халил се връща при Мелек и я пита как е, а тя му казва, че не може да се примири с това, което Алпай е направил.

-Не стига това, което толкова години е вършил зад гърба ми, и аз дойдох тук, за да се спася, но това никога няма да приключи! Виж какво трябваше да преживееш, заради мен! Той наговори такива глупости и те нападна! – отчаяна е Мелек.
-Мелек, не е важно какво той е казал и мисли! Аз винаги ще съм до теб! Не се разстройвай! - казва Халил.

Мелек казва, че отива да вземе Сейит Али от училище.

Митхат отива при Сейран в аптеката, а тя го пита, къде е бил и защо не отговаря на обажданията ѝ.

-Каква игра играеш? След като си омъжена и имаш дете, какво общо имаш с мен? За кой ме мислиш? Мислиш, че съм от тези хора?! - пита я яростно той. Всъщност той вижда цветята, които ѝ е изпратил във вазата, и от гняв ги взема и изхвърля. Сейран дори не си прави труда да му обясни. Просто го моли никога повече да не я безпокои!

Алпай се среща с Кенан, който му разкрива, че двете семейства са на нож и че Джумали прави всичко, за да върне Мелек в Германия. Кенан предлага на Алпай да направи така, че Джумали да разбере, че Мелек се среща с Халил и той ще реши вместо него проблемът му с Мелек.

След като Мелек отива да вземе Сейит Али от училище, Мерием вижда Мелек и я моли да поговорят. Мелек признава, че не знае как да спре бившия си съпруг. Мерием предлага да държат връзка и да се опита да ѝ помогне с децата, за да преодолеят това по-бързо.

Мелек се извинява за случката в къщата на Джумали, защото тя е отишла там, за да поговори с него по един въпрос и не е искала това да се случи пред тях и развалят настроението. Мерием ѝ казва, че иска да поговори с нея за нещо друго, иска да изясни ситуацията с Халил и ѝ казва, че Зюмрют смята, че те са подходящи един за друг, но не иска да се намесва между тях, ако все още има нещо между тях. Мелек ѝ казва, че те с Халил са само приятели и че ще се радва те да са щастливи заедно.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп. 51, (Diema Family) – какво ще се случи

„Моето име е Мелек“, еп. 50, (Diema Family) – какво ще се случи

„Моето име е Мелек“, еп. 49, (Diema Family) – какво ще се случи

„Моето име е Мелек“, еп. 48, (Diema Family) – какво ще се случи

„Моето име е Мелек“, еп. 47, (Diema Family) – какво ще се случи