Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп.177: Дефне заявява, че никога няма да се откаже от Йомер

Добави коментар

Гюлшат е изненадан да види Йомер и Дефне толкова близки. Тя се е вцепенила след това, което Зюмрют ѝ каза по телефона, и е помислила, че ще намери Йомер в ужасно състояние. Дефне ѝ казва, че трябва да си върви, че единствените хора, от които се нуждае Йомер, са семейството му и тя самата. Дефне заявява, че никога няма да се откаже от Йомер! Вижте какво ще се случи в еп. 177 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 28 май 2024 по Diema Family.

В епизод 176 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Зюмрют вижда, че отношенията между Дефне и Йомер лека-полека започват да се оправят и веднага се обажда на Гюлшат да се върне, като я лъже, че Йомер се чувства зле без нея. Кенан решава да продаде антикварния си магазин и да замине. Мелек научава, че леля ѝ е пожертвала голямата любов на живота си, за да отгледа нея и братята ѝ.


НА КРАТКО какво се случва в еп.177 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 28 май 2024 по Diema Family.

Гюшад е изненадана, когато открива, че Йомер е много добре, не както Зюмрют ѝ е казал, но Зюмрют продължава да я лъже.

Нефизе отива на гроба на Мехмет и когато се връща вкъщи, взема със себе си Икра - младо момиче, което Мехмет приютява и отглежда като своя внучка, след като губи родителите си като дете.

Дефне заявява на Гюлшат, че никога няма да се откаже от Йомер. Йомер слуша разговора им и се усмихва, когато чува отговора на Дефне.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Сеит Али се обажда на Мелек, загрижен за Нефизе. Тя му казва, че скоро ще се приберат и тъй като не иска да го тревожи, преструва се, че батерията ѝ пада, и изключва телефона.

Мирза пристига в школата, за да съобщи на Халил, че е върнал всички поръчки, които са приели, както е поискал. Той му оставя ключовете си школата и казва, че отива на лодката си. Давайки му да разбере, че той не е съгласен с решението на Халил да върне обратно поръчките на местните търговци, защото това е станало случайно по препоръка на Кенан.

Сейит Али неоснователно се сърди на Джумали, че не е предотвратил всички произшествия, които са се случили със семейството му по време на неговото отсъствие. Последната капка е, когато разбира, че годежът е отменен, и несправедливо обвинява Джумали, че е чакал само да замине, за да направи това подмолно.

Джумали обяснява, че Зюмрют е направила това по своя инициатива и това не променя нищо по отношение на годежа между Дефне и Йомер.

Зюмрют благодари на Гюлшат, че се е върнала. Гюлшат ѝ казва, че е видяла, че състоянието на Йомер е напълно нормално и изобщо не е такова, каквото го е описала Зюмрют по телефона. Зюмрют продължава да лъже и ѝ казва, че Йомер е отказал да отиде на психолог и е било много трудно да го убеди най-накрая да го направи.

Мелек пита Икра, каква е роднинската ѝ връзка с Мехмет. Тя обяснява, че родителите ѝ са починали, когато е била много малка, а Мехмет я е взел при себе си, когато е била на около 5 години, и се е отнасял с нея като с внучка. Нефизе казва на Икра да си събере нещата, защото ще дойде с нея и Мелек, за да живее при тях.

Идрис събира всичко ценно в магазина за Кенан. Алпай не вярва, че Кенан ще си тръгне. Идрис предлага на Алпай да започне да мисли за бъдещето си, че Кенан ще вземе със себе си само Идрис (или поне така смята Идрис).

Сеит Али пристига вкъщи с подаръци за Сейит Али-младши.

След него пристига Нефизе с Мелек и Икра и всички разбират, къде е била и защо. Тя обяснява, че Икра ще живее с тях.

Джумали пита защо Гюлшат се е върнала. Зюмрют отговаря, като казва, че е искала да види как се справя Йомер и би било грубо да ѝ откаже. Тя с недоволство научава, че Йомер отива в къщата на хълма и Дефне ще бъде там. Когато Гюлшат влиза, Зюмрют ѝ казва да се приготви, за да може да отиде с Йомер.

Джумали и Вилдан си разменят погледи, но Зюмрют се преструва на невинна.

Мелек разказва историята на Мехмет и Нефизе на Дефне и Керем. Те обсъждат тъгата и болката, свързани с това да обичаш някого и да не можеш да бъдеш с него през целия си живот.

Керем отбелязва, че Икра е необичайна, тиха, сякаш е от друг свят. Мелек ги моли да се сприятелят с Икра, тъй като тя е съвсем сама на света.

Юнзиле не е доволна, че трябва да дели стаята си с Икра. Рейхан ѝ казва, че тя скоро ще се омъжи и ще тръгне по пътя си. Това единствено изнервя Юнзиле.

Дефне разказва на Сеит Али колко я е подкрепял Джумали по отношение на връзката ѝ с Йомер и колко щастлива и обнадеждена е била от това.

Джумали казва на Зюмрют и Вилдан, че Халил се е скарал с Кенан и го е унижил пред всички.


Икра разказва на Нефизе, че Мехмет е бил доста често в болница през последните години, че имал е рак на черния дроб. Той многократно е повтарял на Икра да се свърже с Нефизе, ако нещо се случи с него. Тя разказва на Нефизе, че Мехмет често говорел за нея, толкова много, че Икра има чувството, че я познава отлично.

Нефизе иска да знае дали е страдал много. Икра каза, че никога не се е оплаквал, едва когато лекарите са направили всичко по силите си и са го изпратили вкъщи, той е седнал и е написал онова писмо до Нефизе, а след това е умрял в съня си.

В къщата на върха на хълма Гюлшат, която играе ролята на домакиня, носи чай и бисквити за всички, което много дразни Дефне.

Йомер вижда гривната на Дефне и ѝ казва, че тя му напомня за морето. Дефне му разказва, че той ѝ я подарил на брега на морето, когато ѝ предложил да се омъжи за него и са си дали обещание един на друг.

Дефне му казва, че той е имал същата гривна. Държейки се за ръката Йомер отговаря, че явно е останал в армията. Със сълзи на очи Дефне казва, че не е важно.

Халил запява една стара народна песен и пита Дефне дали иска и тя да пее. Тя разказва, че когато за пръв път са се срещнали с Йомер, тя е пяла в един клуб и ще изпее същата песен. За съжаление, Йомер не може да си спомни песента и Дефне отново се отчайва и излиза навън.

Гюлшат се присъединява към нея и ѝ казва, че не е там, за да застане между нея и Йомер. Дефне ѝ казва, че трябва да си върви, че единствените хора, от които се нуждае Йомер, са семейството му и тя самата.

Гюлшат казва, че не е имала намерение да се връща, но е била загрижена за Йомер и Дефне. Тя уверява Дефне, че Йомер ѝ е като брат, нищо повече, и че единственото, за което си говорят, е Дефне. Гюлшат разказва на Дефне за изчезналия дневник и за това колко разстроен е бил Йомер.

Йомер чува как Гюлшат казва на Дефне колко важна е тя за Йомер, както и отговора на Дефне, че тя никога няма да се откаже от Йомер, дори ако той не може да си спомни старите времена, те все още могат да започнат връзката си наново.

Йомер изглежда щастлив от начина, по който Дефне говори за него.

Сейит Али и Нефизе разговарят за Мехмет. Тя споделя тъгата си от съдбата на общия им живот. Сеит Али съжалява, че сестра му е пожертвала живота си за него и децата му.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп. 189: Вилдан решава с Йомер да напуснат конака!

„Моето име е Мелек“, еп.188: Какво чака Йомер и Дефне?Какво е намислила Зюмрют?

„Моето име е Мелек“, еп. 187: Трудни часове за Мелек и още по-тежки за Халил!

„Моето име е Мелек“, еп. 186: Ще се откажели Халил от мечтата си... от Мелек?

„Моето име е Мелек“, еп.185:Както предполагаше Алпай, Халил се сгодява за Мелек!