Актуално Какво ще се случи...

Моето име е Мелек, еп.176: Зюмрют няма да позволи на Дефне и Йомер да се сближат

Добави коментар

Зюмрют вижда, че отношенията между Дефне и Йомер лека-полека започват да се оправят и веднага се обажда на Гюлшат да се върне, като я лъже, че Йомер се чувства зле без нея. Кенан решава да продаде антикварния си магазин и да замине. Мелек научава, че леля ѝ е пожертвала голямата любов на живота си, за да отгледа нея и братята ѝ. Вижте какво ще се случи в еп. 176 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 27 май 2024 по Diema Family.

В епизод 175 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Дефне и Йомер прекарват време заедно. Те се учат да се справят с новата си ситуация и започват да се сближават. Йомер се извинява на Дефне за това, че ѝ е крещял. Дефне придружава Йомер до дома му. Как ще реагира Зюмрют като ги види двамата заедно?

НА КРАТКО какво се случва в еп.176 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 27 май 2024 по Diema Family.

Зюмрют вижда, че отношенията между Дефне и Йомер лека-полека започват да се оправят и веднага се обажда на Гюлшат да се върне, като я лъже, че Йомер се чувства зле без нея.

Кенан решава да продаде антикварния си магазин и да замине.

Мелек научава, че леля ѝ е пожертвала голямата любов на живота си, за да отгледа нея и братята ѝ.

Сеит Али се връща без предупреждение. Какво ще направи Сеит Али, когато разбере, че Зюмрют е развалила годежа на Йомер и Дефне?

Всичко за "Моето име е Мелек"

Действието продължава от предния епизод.

Зюмрют не може да позволи Дефне и Йомер отново да се сближат, затова след като Йомер отива в стаята си, за да се подготви за пристигането на лекаря, Зюмрют се обажда на Гюлшат. Тя съобщава на Гюлшат, че след нейното заминаване Йомер не се чувства никак добре, че е ядосан и се е затворил в стаята си. Не иска да яде и да говори със семейството, а когато тя е била тук, той е започнал да се сближава с тях. По-нататък тя продължава да лъже, като казва, че той сънува кошмари и понякога вика името на Гюлшат в съня си.

Тя моли Гюлшат да се върне и да бъде с Йомер, поне докато той се оправи.

В школата Халил казва на Вилдан, че знае, че тя не е направила нищо, за да окуражи Кенан.

Мелек пита Халил за какво е говорила с Кенан. Той ѝ казва, че не са говорили и че оттук нататък, те не трябва да имат никакви контакти, дори само периферни, с Кенан или с някого, когото той препоръчва.

Керем се изправя срещу Сами след като треньорът му го изхвърли от обора. Сами му казва, че баща му не е искал да остави въпроса и затова са ескалирали нещата. Той казва на Кенан да дойде и да работи с него сега, когато той няма работа.

Юнзиле и Кадрие обсъждат как Зейнел бързо се е отказал от плановете за сватба, след като Кадрие е говорила с него.

Рейхан притеснена им казва, че Нефизе е изчезнала от сутринта.

Мирза пристига в школата с чували с материали. Той казва на Мелек, че се е договорил с много магазинчета да купуват техните продукти. Мелек получава обаждане от Рейхан за изчезналата Нефизе и бърза да се прибере вкъщи. Пристига Халил и залива със студена вода вълнението на Мирза от новата работа, като му казва, че очевидно всички магазини са били препоръчани от Кенан. Мирза не мисли, че Кенан е могъл да е установил контакти с всички в техния район, но според логиката на Халил те не могат да правят бизнес с никого от тях, защото Кенан ги е препоръчал. Халил много неразумно казва на Мирза да върне всички поръчки и че няма да работят с никого, препоръчан от Кенан.

Митхат довършва лампата, която свързва с Бану в новия ѝ дом. Бану казва на Сейран, че ще направи една от стаите в дома си стая за Гюдже, а друга - за Сейран. Митхат подслушва това и пита защо е нужно да има стая за Сейран, след като тя си има дом. Сейран му казва, че това е стар техен обичай...

Юнзиле носи на Мелек телефона на Нефизе, който е бил паднал под леглото. Те се обаждат на последния номер за връзка и научават от младата жена къде е Нефизе. Мелек тръгва да я прибере.

Алпай пита Кенан какво се е случило. Той му казва, че Халил е видял Вилдан и него заедно. Какво общо има това с Халил, пита Алпай.

Кенан казва, че ако Вилдан не му е отказала, Халил не би могла да направи нищо, но тя не го иска. Алпай го предупреждава да не се отказва от отмъщението с цялото семейство заради това и обвинява Кенан, че се е влюбил и е забравил мисията си.

Заявява на Кенан, че е направил най-голямата грешка в живота си, опитвайки се да стане член от семейството на Карадаа, откъде-накъде Ширхан ще приеме Кенан?

В този момент Керем пристига в Хана и крещи името на баща си. Той казва на Алпай, че му е писнало да губи нещата, които обича, заради него, че за пореден път са го изхвърлили от отбора, заради него. Алпай изглежда не разбира какво е направил погрешно.

Той го пита дали е трябвало да ги остави да се измъкнат, когато са заплашвали Керем. Керем го пита защо се е намесил в нещо, с което вече са се занимавали вуйчо му и Халил.

Казаното от Керем довежда Алпай до точката на кипене, и побеснял Алпай пита кой, по дяволите, е Халил и напомня на Керем, че той е негов баща. Керем му отвръща, че му се иска да не му е баща, при което Алпай вдига юмрук към Керем, но е спрян от Джумали, който му казва, че любов и уважение не се постигат със сила на юмрука... По-нататък му казва, че е съсипал всичко в живота на сина си със собствените си ръце, а сега се опитва да го удари и с юмрук!

Алпай се приближава до Кенан и казва, че те отново го смятат за виновен, докато той се е опитал само да помогне на сина си.

Кенан му казва, че му е омръзнало да повтаря „аз нали ти казах“, но отново ще му припомни: -Не ти ли казах да оставиш чичо му и дядо му да се занимават с това, да стоиш далеч от въпроса?

-Казах ти, че те няма да позволят Керем да бъде потърпевш, но какво правиш ти?

Кенан му отвръща, че Джумали е прав, че Алпай е съсипал бъдещето на сина си със собствените си ръце.

Разгневен от думите на Кенан, Алпай му отвръща, че трябва да погледне себе си и, как оттук нататък не може да показва лицето си в града. Кенан му казва, че е прав, че до момента, в който се е срещнал с Алпай, животът му е бил праволинеен, гладък и успешен. Ако можеше да се върне назад във времето, щеше да подмине Алпай на улицата, без да го поздрави... поне тогава синът му щеше да е жив и нямаше да страда от болката и загубите, които понася. А Алпай отдавна е щял да се е удавил в ямата, която сам си е изкопал.

Кенан се обажда на Идрис и му нарежда да продаде антикварния магазина, всичките му фирми и сметки в Антеп, че тази страница от живота му е прочетена и е вече минало.

Кадрие и Дефне разговарят за Нефизе. Те не могат да разберат защо тя е отишла в това село. Кадрие пита за Йомер.

Дефне споменава, че не са могли да намерят пин-кода за телефона му и Кадрие се чуди дали това не е датата, на която Дефне и Йомер са се запознали. Тя предлага на Дефне да вземе от сладките, които са направили, и да отиде лично да каже на Йомер датата.

В Хана Керем, Махмуд и Джумали разговарят за това, което е направил Алпай, и за това, че Керем е изхвърлен от отбора.

Керем знае колко ще се разстроят майка му и Сеит Али.

Махмуд получава обаждане от Кадрие, която му казва за Нефизе и че Мелек е отишъл да я прибере.

Махмуд се ядосва, че не са му казали преди това. Докато Джумали пита как може да се загуби възрастна жена като Нефизе, Сеит Али се появява без предупреждение, за да чуе въпроса на Джумали. Той ядосано пита къде може да е Нефизе и, вероятно за да внесе излишна драма, грубо пита Джумали нали е оставил семейството си на грижите на Джумали.

Разменят се още драматични погледи, докато Сеит Али многократно пита Махмуд къде е Нефизе.

В селото Мелек е заведен на гроба, на който Нефизе оплаква смъртта на някой си Мехмет Кая.

Зюмрют иска да разбере за какво са говорили докторът и Йомер, но той не е излязъл от стаята си. Почукването на входната врата довежда Дефне с нейните бисквити и виждаме поредното кисело изражение на Зюмрют.

Йомер излиза от стаята си точно когато Зюмрют пита Дефне защо пренебрегва нарежданията на лекаря и оказва натиск върху Йомер.

Йомер казва на баба си, че Дефне не оказва никакъв натиск върху него. Вилдан му подава бисквитите и те предизвикват лек спомен у Йомер, на когото миризмата и вкусът му изглеждат познати. Той пита Дефне откъде знае и тя му казва, че знае всичко за него, всичките му любими ястия, какъв човек е и че е искал да стане сърдечен хирург. Тя предполага, че може би знае и какъв е неговият пин номер. Тя въвежда датата, на която са се запознали, в телефона и той работи.

Йомер ѝ казва, че има чувството, че е открил паролата на целия свят.

Почукване на вратата слага край на тази прекрасна сцена, тъй като Гюлшат се връща, а Зюмрют има вид на котка, която е захапала канарчето.

Нефизе е на гроба на Мехмед, разстроена от спомена за последната им среща. Ако знаеше, никога нямаше да го отпрати така, говори тя.

В къщата тя разказва на Мелек своята история. Обяснява, че в онези дни е била много млада, а Мехмет е дошъл от Урфа в Антеп на работа.

Двамата се влюбили от пръв поглед и веднага се сгодили. Той живеел с майка си в Урфа и нямал други роднини. Един месец преди сватбата им майката на Мелек починала, докато родила Митхат.

Сеит Али бил съсипан и останал с едно новородено и две малки деца. Нефизе не виждала начин да го остави и тъй като работата на Мехмет и майка му били в Урфа, сметнала, че не може да го помоли да дойде в Антеп, и отменила сватбата.

Мехмет казал, че ще я чака, докато Сеит Али се стегне, но тя казала, че Сеит Али и децата са ѝ поверени от родителите ѝ и тя не може да ги остави.

В писмото, което Мехмет ѝ е оставил, Нефизе е съкрушена да открие, че той никога не се е женил и я е обичал само нея до деня на смъртта си, казва, че ако е знаела това, никога не би изрекла това, което е направила. Когато майка му умира, Мехмет идва в Антеп и я гледа отдалеч.

Той се отправил към къщата им, готов да ѝ предложи брак, когато я видел с Митхат и помислил, че е неин син. Той си тръгва, никога не забравя Нефизе и не се жени. Разболява се. Малко преди да умре, той искал да разбере дали тя е щастлива и добре.

Разпитвайки, открива, че тя никога не се е омъжвала, а детето, което е видял, е Митхат. Той не искал да ѝ бъде в тежест с болестта си, затова не се свързал с нея.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп. 189: Вилдан решава с Йомер да напуснат конака!

„Моето име е Мелек“, еп.188: Какво чака Йомер и Дефне?Какво е намислила Зюмрют?

„Моето име е Мелек“, еп. 187: Трудни часове за Мелек и още по-тежки за Халил!

„Моето име е Мелек“, еп. 186: Ще се откажели Халил от мечтата си... от Мелек?

„Моето име е Мелек“, еп.185:Както предполагаше Алпай, Халил се сгодява за Мелек!