Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 175: Йомер се извинява на Дефне! - какво ще се случи...

1 коментар

Дефне и Йомер прекарват време заедно. Те се учат да се справят с новата си ситуация и започват да се сближават. Йомер се извинява на Дефне за това, че ѝ е крещял. Дефне придружава Йомер до дома му. Как ще реагира Зюмрют като ги види двамата заедно? Вижте какво ще се случи в еп. 175 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 24 май 2024 по Diema Family.

В епизод 174 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Джумали убеждава Дефне да се бори за любовта си, уверявайки я, че годежът им с Йомер все още е валиден. Халил е ядосан на майка си за разваления годеж между Йомер и Дефне, и я предупреждава да не се намесва в бъдещето на Йомер и Дефне, както е направила с него и Мерием.

НА КРАТКО какво се случва в еп.175 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 24 май 2024 по Diema Family.

Кенан се опитва да обясни чувствата си към Вилдан, но Халил ги вижда и напада Кенан и обижда пред всички.

Алпай е разгневен от действията на Халил.

Дефне и Йомер прекарват време заедно. Те се учат да се справят с новата си ситуация и започват да се сближават. Йомер се извинява на Дефне за това, че ѝ е крещял.

Дефне придружава Йомер до дома му. Как ще реагира Зюмрют като ги види двамата заедно?

Керем е изхвърлен от отбора.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Кенан забелязва Вилдан да върви по улицата и тръгва след нея.

Кенан я пита защо е звучала толкова разстроена по телефона и пита дали не е направил нещо, което да я разстрои. Вилдан му отговаря , че разговорите им заедно се въртят около децата и болката им, че в отношенията им никога не може да има нещо друго. Той ѝ казва, че винаги е мислил само за нейното добро. Вилдан казва, че ако грижата и вниманието му са истински, би трябвало да ги използва към всички, а не само към нея. Ако това е неговият път, животът със сигурност ще постави на пътя му някого, с когото да го сподели, но този човек не е тя.

Кенан ѝ дава списъка с лекарите, които е намерил за Йомер. Вилдан му казва, че не бива да използва това, за да се опита да създаде нещо между тях, че това никога не може да стане. Той я хваща нежно за ръката, докато тя си тръгва, но това е разбрано погрешно от Халил, който минава наблизо.

Халил хваща Кенан за яката и въпреки че Вилдан се опитва да се намеси, той повлича Кенан надолу по пътя.

Дефне пристига в Хана, а Алпай я вижда и иска да седнат и да поговорят.

Първо той казва на Дефне, че току-що е видял Йомер, който е загубил разсъдъка си. Тя му обръща внимание, че е изгубил паметта си, а не разума си.

След това той пита дали я принуждават да работи, тъй като не може да готви, а Дефне му казва, че много неща са се променили, откакто го няма в живота им. Той ѝ казва, че Фунда е заминала временно за Германия и че скоро ще си има братче или сестриче.

Дефне казва, че се надява братчето или сестричето ѝ да са късметлии, а тези думи минават право през главата на усмихнатия, безпомощен Алпай.

Вилдан казва на Мелек, че е станала разправия между Халил и Кенан. Тя обяснява, че въпреки че стотици пъти е казвала на Кенан да спре да ѝ се обажда или да се опитва да се свърже с нея, когато я е срещнал на улицата, той е настоявал да говорят.

Халил ги е видял и е нападнал Кенан. Вилдан се притеснява, че Халил ще си помисли нещо лошо за нея, но Мелек я уверява, че Халил познава Вилдан много добре.

Вилдан обяснява как двамата с Кенан са си помогнали след близкото до смъртта преживяване на Йомер, и двамата са били самотни и са преживели много болезнени моменти в живота и са успели да се утешат взаимно, но тя е знаела, че е невъзможно да имат връзка.

Халил притиска Кенан до стената и го пита що за човек е той, който би пуснал сина си да се гаври с Дефне, който би унищожил сина си със собствените си ръце и ако това не е достатъчно, е причинил неприятности в Хана на Джумали и Сеит Али, застанал е зад Алпай и му е позволил да ги нападне, а сега насочва внимание към семейството му.

-Какво искаш да направиш с Вилдан?

Кенан отговаря, че Халил си мисли, че всичко лошо, което се е случило, е заради него, но не знае истината. Започва да казва, че няма лоши намерения към Вилдан, но Халил не го оставя да довърши, казва на Кенан да не произнася името на Вилдан.

Кенан казва на Халил, че щом го кара да се отчете, трябва да му позволи да обясни. Той казва на Халил, че чувствата му към Вилдан са били искрени, но са останали в сърцето му, че тя никога не му е отвърнала по никакъв начин и всъщност е поставила бариера между тях. Това според него го е накарало да осъзнае къде се намира.

Дефне пристига в магазинчето за баклава и е посрещната топло от Джумали, а Йомер също изглежда щастлив да я види. Те отиват да седнат навън да обядват заедно и Йомер се чувства комфортно с тях.

Халил пристига в двора на Хана, като влачи със себе си Кенан.

Той обявява на всички присъстващи, че всеки, който разговаря или прави бизнес с Кенан, няма да бъде приятел на семейство Ширхан. Гневът на Халил го е накарал да унижи Кенан по най-неприличен за него начин. Кенан също така нетипично за него не се опитва да спре Халил.

Алпай е разгневен от това, което Халил е направил с Кенан, и пита Кенан защо не отвърне на удара и посочва как Халил е опетнил репутацията на Кенан. Кенан заплашва да убие Алпай, ако каже още една дума, и му казва да го остави на мира.

Нефизе пристига в селската къща, към която е била отправена в телефонното обаждане. Посреща я млада жена и се представя като Нефизе Ширет.

В имението на Карадаа Рейхан е обезпокоен от отсъствието на Нефизе.

Дефне и Йомер се наслаждават на времето, прекарано заедно докато се хранят. Кадрие разправя какво може да е накарало Халил да унижи Кенан пред всички. Митхат ѝ казва, че Кенан е замесен в толкова много подмолни сделки, че може да е всичко. Махмуд ѝ казва да си гледа работата.

Кадрие под претекст, че иска да си купи подправки, взема на подбив Зейнел, че не е направила нищо за сватбата с Юнзиле. Тя го пита дали не я подвежда и му казва, че има много мъже, които се интересуват от Юнзиле, и ако това не е така, те ще действат по съответния начин. Това действа според очакванията и подпалва Зейнел.

Джумали пита защо Халил е предизвикал такава разправия с Кенан, макар да вярва, че Халил е имал основателна причина. Когато Йомер влиза в магазина, Джумали му предлага да се обади на Дефне и всички заедно да направят баклава, за да приключат навреме.

Дефне пристига, за да помогне с баклавата, а Йомер се държи топло и приятелски с Дефне и ледът определено се топи.

Юнзиле разговаря със Зейнел и той потвърждава любовта си към нея и че е сгрешил, като е отложил плановете за сватба. Обещава ѝ да ѝ подари най-хубавата сватба, която някой някога е имал, и ще говори със Сеит Али веднага щом се върне.

Сами (организаторът на мачовете за залагания) посещава тренировъчния лагер на Керем. Казва на треньора, че е видял страхотен футболист, който играе вечерни мачове, който би бил идеален за отбора на Антеп. Той се преструва, че внезапно забелязва Керем и отбелязва какво съвпадение е, че същият играч всъщност е в отбора и посочва Керем. Треньорът извиква Керем и без много шум го гони от отбора.

Бану казва на Сейран, че е подписала договора за къщата, но тя се нуждае от малък ремонт на електроинсталации. Митхат предлага да направи необходимото и те се уговарят да се срещнат в къщата.

Йомер и Дефне се прибират заедно вкъщи. Той се извинява за това, че ѝ е крещял онази вечер, и обяснява, че е ядосан на себе си, а не на нея. Дефне също се извинява, че го е притискала. Той ѝ казва, че я разбира и че се радва, че тя си е водила дневник, това му е дало много утехи. Тя му казва, че любовта между тях е много силна и много истинска и че ще му разкаже всичко за нея бавно, без да го притиска. Той я пита какъв е рожденият ѝ ден и ѝ обяснява, че според него той би го използвал за своя пин номер. Те опитват, но не се получава. Стигат до конака на Ширхан и Йомер благодари на Дефне за всичко.

Зюмрют отваря вратата и лицето ѝ пребледнява като вижда Дефне. Тя благодари на Дефне, че си е направила труда да доведе Йомер у дома, и затръшва вратата пред нея.

Във всекидневната в имението на Ширхан Зюмрут коментира, че Йомер изглежда много щастлив. Йомер ѝ разказва, че са отишли в меденото студио и са планирали да отидат в къщата на хълма тази вечер с Халил и Мирза.

При споменаването на това, че Мелек и Дефне също ще отидат, лицето на Зюмрут помръква. Той я пита дали винаги е ходил в магазина за баклава на Джумали, а тя му отговаря, че винаги е ходил след училище, не за да работи, а за да бъде заедно с дядо си. Той пита Зюмрют дали Дефне винаги е готвила в ресторанта на дядо ѝ и Зюмрют се подиграва на тази мисъл, като му казва, че Дефне не знае нищо за готвенето.

Йомер ѝ казва, че не е права, че онзи ден са яли много добра храна, приготвена от Дефне. Зюмрут не харесва всички тези сърдечни разговори за Дефне

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп. 189: Вилдан решава с Йомер да напуснат конака!

„Моето име е Мелек“, еп.188: Какво чака Йомер и Дефне?Какво е намислила Зюмрют?

„Моето име е Мелек“, еп. 187: Трудни часове за Мелек и още по-тежки за Халил!

„Моето име е Мелек“, еп. 186: Ще се откажели Халил от мечтата си... от Мелек?

„Моето име е Мелек“, еп.185:Както предполагаше Алпай, Халил се сгодява за Мелек!