Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 174: Има ли надежда за Дефне и Йомер?

Добави коментар

Джумали убеждава Дефне да се бори за любовта си, уверявайки я, че годежът им с Йомер все още е валиден. Халил е ядосан на майка си за разваления годеж между Йомер и Дефне, и я предупреждава да не се намесва в бъдещето на Йомер и Дефне, както е направила с него и Мерием. Вижте какво ще се случи в еп. 174на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 23 май 2024 по Diema Family.

В епизод 173 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Самоинициативата на Зюмрют да развали годежа на Йомер и Дефне, потапя Дефне в скръб и внася смут в двете семейства. Зюмрют се опитва да убеди всички, че тя е единствената, която мисли за щастието на Йомер.

НА КРАТКО какво се случва в еп.174 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 23 май 2024 по Diema Family.

Халил е ядосан на майка си за разваления годеж между Йомер и Дефне, и я предупреждава да не се намесва в бъдещето на Йомер и Дефне, както е направила с него и Мерием.

Нефизе получава шокиращо обаждане и припада.

Кенан е разочарован, че Вилдан го е отхвърлила.

Йомер изненадва всички с желанието си да помага в баклаваджийницата.

Халил и Мелек обсъждат възможността да върнат Дефне в живота на Йомер.

Джумали убеждава Дефне да се бори за любовта си, уверявайки я, че годежът им с Йомер все още е в сила.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Халил се прибира вкъщи и се изправя срещу майка си за това което е направила, че е развалила годежа между Йомер и Дефне. Зюмрют казва, че всичко, което е направила, е да върне пръстена, който Йомер е свалил. Халил ѝ напомня, че никой не ѝ е казал да отиде при Карадаа и да им върне този пръстен. Халил ѝ казва, че Йомер рано или късно ще си спомни за любовта си към Дефне и я предупреждава да не се опитва да ги постави пред свършен факт с Йомер и Гюлшат, както е направила с Мерием и него. Зюмрют невинно го пита откъде му е дошла тази идея, а Халил, който добре познава майка си, ѝ казва, че може и да греши, но във всеки случай не бива да ѝ хрумват идеи в тази посока.

Действието се пренася в конака на Карадаа. Юнзиле и Зейнел разговарят заедно в двора. Той съжалява, че тя трябва да работи толкова много. Казва, че се възхищава на начина, по който Кадрие и Махмуд работят толкова хубаво заедно, и се надява, че и те ще бъдат такива. Зейнел мечтае за деня, в който ще се оженят и ще заживеят в собствена къща.

Кадрие, която не си е взела поука от необмислените си изказвания по-рано вечерта, пита Митхат кога ще се върне да работи с фургончето си за храна. Митхат ѝ казва, че е много доволен от живота си и може би ще остане в кебапчийницата и никога няма да се върне към фургона. Махмуд казва на Кадрие, че може би не трябва да се меси в работата им, а Кадрие казва, че всеки може би трябва да работи в собствения си бизнес. Нефизе пита Кадрие как може да говори така. Митхат моли Кадрие да уточни какво има предвид и тя му казва, че Сеит Али им е дал кебапчийницата, но сега Митхат е дошъл да работи там, купил е аптеката на Сейран и е платил от дълговете им, така че всичко е прекрасно в света на Митхат.

Махмуд се ядосва на Кадрие, а Нефизе ѝ напомня, че те още не са умрели и я пита защо разделя имота и сее вражда между двамата братя. Митхат става, за да си тръгне. А Нефизе се кара на Кадрие и отива в стаята си.

В стаята си Нефизе получава обаждане с лоши новини. Тя е шокирана от това, което ѝ казва човекът, който ѝ се обажда, и припада като се държи за сърцето, точно след като пита: -Той почина ли?

Кадрие все още не разбира какво е направила погрешно. Тя смята, че всички я разбират погрешно, и казва на Махмуд, че просто се е опитала да защити неговия дял от бизнеса. Махмуд ѝ казва да мълчи, че знае какви са били намеренията ѝ и че е наранила силно Митхат. Докато те спорят, Рейхан намира Нефизе и крещи на семейството да дойде и да помогне. Те не могат да ѝ помогнат и се обаждат на Митхат да доведе Сейран, за да помогне.

Кенан, който все още не се е съвзел от това, че е бил отхвърлен от Вилдан, която го е накарала да открие добрата си страна, седи сред бездомните младежи, за които е купил храна. Той ги съветва да променят живота си, че щом веднъж поемат по грешен път, „никой не вярва, че от теб може да излезе нещо добро“. В общи линии Кенан съжалява за това, което му се е случило.

Сейран казва на семейството, че кръвното налягане на Нефизе е паднало, но скоро ще се възстанови. Махмуд обвинява Кадрие за това, че е стресирала Нефизе и Кадрие се чувства много виновна.

Прибирайки се за вкъщи, Митхат разказва на Сейран за коментарите на Кадрие и за ревността ѝ към Сейран, че има аптека. Може би осъзнавайки, че имат нужда от време насаме, той предлага да изпратят Бану вкъщи с Гюлче, а Митхат ще остане да дежури със Сейран в аптеката.

Рано сутринта, преди всички да се събудят, Нефизе напуска конака.

В Хана Алпай се опитва да се обади на Керем, но не получава отговор. След това се обажда на Фунда в Германия, която казва, че е в болничната стая при майка си и не може да говори. Той затваря телефона и казва под носа си, че ако нещо се случи с бебето им, тя ще види какво ще ѝ направи.

Халил и Джумали обсъждат работата в школата, както и положението на Йомер. Джумали казва на Халил, че вкъщи ще дойде лекар специалист, който ще работи с Йомер. Точно тогава влиза Йомер и пита дали може да дойде в Хана и да помогне на Джумали да направи баклава, което много радва Джумали, Халил и Вилдан.

Йомер се приготвя да отиде с дядо си и намира мобилния си телефон, но не може да си спомни паролата. Вилдан предполага, че това може да е рожденият ден на Дефне, който Йомер, също не може да си спомни. Той казва, че не може да ѝ се обади, след като ѝ е крещял толкова много. Казва, че е дата може да е написана в дневника, но сега той е изгубен. Когато Зюмрют влиза в стаята, Джумали казва на прислужницата, че ако трябва да обърнат къщата с главата надолу, но трябва да намерят дневника.

Зюмрют казва, че е възможно Дефне да е взела дневника, но Йомер пита защо Дефне би направила това, след като тя е тази, която му е дала дневника.

Халил предлага на Вилдан да се върне да преподава в школата, което води до много мърморене под носа от страна на Зюмрют. Джумали ѝ казва, че е добре, че всички си вършат работата и при това както трябва.

Действието се пренася в къщата на Митхат и Сейран. Митхат и Сейран се готвят да излязат, когато към тях се присъединява Бану. Тя им казва, че бъдещата къща изглежда обещаващо и ще бъдат съседи. Митхат цитира една стара поговорка на леля си, която гласи: „Дори да сте братя, дръжте се поне на една улица разстояние един от друг“. Бану отвръща: „Разстоянието е добро, но приятелството е още по-добро“. Митхат е на път да се включи с друга поговорка, когато Сейран им казва, че е време за работа.

Кадрие показва на Юнзиле някои от все още неизползваните предмети от нейния гардероб и я пита дали ще ги хареса. Юнзиле казва, че изглежда бракът е много далеч в нейното бъдеще. Кадрие ѝ казва, че ще говори със Зейнел.

Разхождайки се в града с чичо си и дядо си, Йомер е изненадан да види колко добре ги познават търговците. Те му обясняват колко много поколения от тяхното са родени тук. Джумали му разказва за приятелството си от рождение със Сеит Али, а Йомер пита Халил дали е бил женен. Халил му казва, че това е дълга история.

Мелек се среща с тях и по начина, по който Халил и Мелек се гледат, Йомер разбира, че това е специалната връзка на чичо му. Те се отправят към школата, за да пият там чай.

Нефизе пристига в едно село, където се среща с младата жена, която ѝ се е обадила по телефона.

Йомер, Халил, Джумали и Мелек пристигат в школата, където Мирза свири на музикален инструмент. Те разказват на Йомер, че имат обичай да се събират и да свирят на инструменти и да пеят. Мирза предлага да се съберат в къщата на хълма тази вечер. Халил кани и Мелек да дойде, а Джумали предлага и Дефне да дойде, за да си поговорят с Йомер. Джумали тръгва към Хана, като оставя Йомер в школата и му казва, че те с чичо му ще дойдат по-късно.

Мирза показва на Йомер как да гравира медта.

Междувременно Халил казва на Мелек, че Йомер не знае, че майка му е развалила годежа и че е говорил с Джумали и що се отнася до тях, годежът все още е в сила и тя трябва да доведе Дефне на събирането довечера. Халил казва на Мелек, че Йомер бавно се присъединява към ежедневието им и вярва, че нещата ще се нормализират по-бързо, отколкото си мислят.

Йомер пита Халил дали не се е оженил за Мелек заради него и Дефне. Той казва, че това е дълга история и няма нищо общо с връзката им. Той казва на Йомер, че двамата с Дефне са имали много силна любов помежду си и са имали голямо бъдеще заедно.

Йомер пристига в баклаваджийницата и се захваща за работа, а Джумали се обажда на Дефне и я пита, дали днес няма да идва в Хана с Кадрие, за да донесе от вегетарианските си ястие. Дефне отговаря, че Кадрие ще дойде, но тя няма настроение за това.

Джумали казва на Дефне, че е дал дума на дядо ѝ и те все още са сгодени с Йомер. -Когато той си спомни за теб и каже, че не те иска, тогава всичко между вас ще приключи! А до тогава трябва да се бориш за любовта си! Гюршат си замина, само ние останахме с Йомер! Хайде ела!

Дефне се усмихва и обещава да отиде!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп. 189: Вилдан решава с Йомер да напуснат конака!

„Моето име е Мелек“, еп.188: Какво чака Йомер и Дефне?Какво е намислила Зюмрют?

„Моето име е Мелек“, еп. 187: Трудни часове за Мелек и още по-тежки за Халил!

„Моето име е Мелек“, еп. 186: Ще се откажели Халил от мечтата си... от Мелек?

„Моето име е Мелек“, еп.185:Както предполагаше Алпай, Халил се сгодява за Мелек!