Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп.173: „Какво отново си направила, Зюмрют?“

Добави коментар

Самоинициативата на Зюмрют да развали годежа на Йомер и Дефне, потапя Дефне в скръб и внася смут в двете семейства. Джумали търси сметка на Зюмрют за разваления годеж. Зюмрют се опитва да убеди всички, че тя е единствената, която мисли за щастието на Йомер. Вижте какво ще се случи в еп. 173 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 22 май 2024 по Diema Family.

В епизод 172 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Зюмрют скрива дневника на Дефне, за да не го прочете Йомер и върне паметта. Дефне идва в конака на Ширхан и казва на Вилдан, че ще чака Йомер, колкото и време да му е необходимо, за да си върне паметта, но иска пръстенът му да остане при него. Вилдан взема пръстена и оставя в стаята на сина си, но Зюмрют взема пръстена и отива в конака на Карадаа, където хвърляйки пръстена, заявява, че разваля годежа между Йомер и Дефне. .

НА КРАТКО какво се случва в еп.173 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 22 май 2024 по Diema Family.

Гюлшат се опитва да убеди Йомер да говори с Дефне.

Дефне е ядосана и обвинява Гюлшат, че иска да ги раздели с Йомер.

Джумали е бесен на Зюмрют за това, че е върнала пръстена, без да пита никой от семейството.

Засегната от думите на Дефне Гюлшат решава да си замине.

Халил е разстроен от действията на майка си и е решен да защити Дефне и Йомер.

Зюмрют се опитва да убеди всички, че тя е единствената, която мисли за щастието на Йомер.

Кадрие, със своите нетактични коментари, засяга Митхат.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Действието на новият епизод започва в конака на Ширхап, където Гюлшат се опитва да убеди Йомер да говори с Дефне. Йомер сякаш не обръща внимание на думите ѝ, той нетърпеливо се опитва да разбере къде е дневникът на Дефне и с викове се опитва да накара всички да го търсят.

Вилдан не може да повярва, че нейният мил, тих син се е превърнал в този гневен непознат.

Гюлшат се опитва да я успокои, че това е все същият Йомер, просто той е разстроен заради дневника.

В този момент щастлива се прибира Зюмрют, която пита какво е станало. Гюлшат ѝ обяснява, че Йомер все още не може да намери дневника на Дефне и затова е ядосан.

Вилдан пита Зюмрют дали е виждала дневника, а Зюмрют, пита за „какъв дневник“ говорят, и казва, че Йомер го е оставил някъде и сега не знае къде.

Зюмрют пита момичето, което им прислужва, пита какво прави. То отговаря, че търси тетрадката на Дефне. Зюмрют все така щастлива и доволна ѝ нарежда да остави да търси тетрадката и да отиде до пекарната и да купи топъл хляб. Гюлшат изявява желание тя да отиде, за да се разсее малко, като моли Зюмрют да ѝ обясни, къде се намира пекарната.

В същото време Емре очаква Керем да му благодари за това, че го е спасил. Керем му казва, че Емре е спасил себе си. Емре предупреждава Керем, че ако продължава с тези залагания, ще сложи край на кариерата си, а Керем казва, че е приключил с всичко това.

Действието се пренася в Хана. Митхат, Махмуд и Зейнел говорят за Кенан и Алпай и как всеки проблем сякаш произлиза от тях. В разговора се намесва Джумали и им казва, че трябва да се държат заедно. Махмуд решава да покани всички на вечеря, включително Зейнел, тъй като той вече се смята за част от семейството като бъдещ съпруг на Юнзиле.

Дефне се сблъсква с Гюлшат по време на разходката си и ядосано я предизвиква. Обвинява я, че играе игра, и ѝ казва, че не може да заблуди никого, освен Зюмрют.

Гюлшат ѝ казва, че Йомер е много разстроен, че не може да си спомни за връзката им, и е ядосан на себе си... затова е направила знак на Дефне да се махне в парка, защото той все още не е готов да се срещне с Дефне.

Гюлшат се опитва да обясни, че е насърчила Йомер да поговори с Дефне, но тя не иска и да чуе за това.

Дефне я обвинява, че годежът им с Йомер е развален и тя е отхвърлена, заради Гюлшат, която освен това се опитва да привлече интереса на Йомер.

Тя казва на Гюлшат да се върне там, откъдето е дошла, защото Йомер се нуждае само от Дефне и семейството си.

Гюршат е съсипана от обвиненията на Дефне.

След малко Джумали, който говори със Сеит Али и му казва, че всичко е наред и той наглежда семейството му се натъква на Дефне, която плаче на улицата.

-Дефне, дъще, какво е станало? Защо плачеш?

-Ти, каза, че ще изпълниш обещанието си, дядо Джумали? Ти ми обеща, че всичко ще се нареди и оправи! Вие, чакахте дядо да замине, за да върнете пръстена ли?

-Какво говориш, дъще? – изненадан е Джумали. -Кой е върнал пръстена? Нищо не знам!

-Попитай, леля Зюмрют, тя ще ти разкаже! – казва Дефне и си тръгва.

„Какво отново си направила, Зюмрют?“ – мисли си гневен Джумали и тръгва ядосан към дома си, за да се изправи срещу главния виновник за проблемите.

Гюлшат решава да се върне вкъщи и казва на Йомер, че трябва да си тръгне, защото е получила известие, че леля ѝ е много болна и се нуждае от нейната помощ.

Вилдан ѝ пожелава всичко добро и ѝ благодари за всичко, което е направила за Йомер.

Гюлшат казва на Йомер, че е сигурна, че той ще си спомни всичко и че е щастливец, че има такова голямо семейство.

Със сто каратова усмивка Зюмрют пристига, за да разбере, че Гюлшат си тръгва. Зюмрют не е доволен, че Гюлшат си тръгва. Тя казва на Гюлшат, че Йомер се доверява и вярва само на Гюлшат. Тя моли Гюлшат да отиде да види леля си и след това да се върне. Гюлшат се опитва да обясни, че Йомер ще се оправи сам, но Зюмрют продължава да настоява, че приятелството между Йомер и Гюлшат ще помогне на Йомер да оздравее. Тя иска телефонния номер на Гюлшат, за да могат да поддържат връзка.

В този момент ядосан се прибира Джумали като крещи името на Зюмрют.

-Джумали, какво става? – пита Зюмрют.

-Какво отново си направила?

-Какво съм направила? Недей да крещиш, виж Гюлшат си тръгва!

Джумали пита Зюмрют, защо е върнала пръстена на Йомер и е развалила годежа. Тя му казва, че го е направила, за да не продължава Йомер да бъде объркан и разстроен. Йомер, разстроен от спора им, ядосан се втурва в стаята си. Зюмрют смята, че това е потвърждение, че е права, и виждайки, че Джумали не отстъпва, променя тактиката си и казва, че Дефне е съсипана и не е честно спрямо нея да продължават с годежа.

-Въобще не си постъпила добре, г-жо Зюмрют, вместо Дефне да бъде до Йомер и да му помага, ти всичко повече обърка! Как можа да върнеш пръстена? -Зюмрют стой като статуя, нито един мускул не трепва на лицето ѝ. -Докато Йомер не дойде на себе си и лично не каже, че не иска Дефне, децата са сгодени! И такива ще си останат! Точка! Повече да не си посмяла да се бъркаш в тази работа! Направи крачка назад и не обърквай мислите на хората! – крещи Джумали, но Зюмрют си знае една песен и отговаря:

-Аз ще правя, това което полезно за Йомер!

Ядосан Джумали вдига ръце.

В същото време в аптеката на Сейран, Бану показва на приятелката си, къщата, която е намерила и много ѝ харесва. Пристига Митхат и Бану му съобщават добрата новина. Той им казва да се приготвят, тъй като са поканени на вечеря със семейството. Сейран казва, че тя е дежурна в аптеката и не може да си тръгне, защото нейната помощничка не е издържала последния изпит, така че не може да дежури сама.

Митхат настоява, че може за 1-2 часа, при което Бану се намесва и му обяснява като на дете, че това е аптека, а не е кебапчийница и ако даде грешните лекарства, може да се случат много лоши неща. Митхат не е доволен, че Бану отново го подценява.

Кенан стои на върха на хълм и размишлява за това как е срещнал Вилдан и за връзката, която е почувствал между тях. Той си спомня за нейната доброта, както и за последните ѝ думи, с които му казва да не ѝ се обажда и да не се доближава повече до нея, че не може да мисли за нищо друго, освен за това синът ѝ да оздравее.

В имението на Карадаа Кадрие отново предизвиква смут. Забелязвайки отсъствието на Сейран, тя коментира, че е жалко, че Митхат не знае нищо за лекарствата, за да може да помогне на Сейран, както тя помага на Махмуд в кебапчийницата. Махмуд я поставя на мястото ѝ, като ѝ казва, че не може да сравнява работата на Сейран с нейната.

След това Кадрие пуска още един куршум, като казва колко е хубаво, че Митхат се грижи за дедето, докато Сейран работи, и какъв страхотен баща е той. За съжаление в този момент Гюдже (дъщерята на Сейран) обявява, че тя си има баща и Митхат не е неин баща. Лицето на Митхат помръква, Кадрие всъщност показва известно съжаление за резултата от коментарите си и настъпва неловко мълчание.

Халил се обажда на Мелек и като чува гласа ѝ, настоява тя да му каже какво се е случило. Тя му разказва, че Зюмрют е дошла и е развалила годежа между Дефне и Йомер. Казва, че разбира защо Зюмрют е направила това, но това е съсипало Дефне. Той казва, че ще разбере какво се случва и че тя не бива да се притеснява.

Халил ядосано обяснява на Мирза какво е направила майка му и пита защо майка му си мисли, че знае какво е най-добро за всички. Той казва на Мирза, че ако майка му си мисли, че ще причини на Йомер това, което е причинила на Халил с Мерием, то той този път няма да си мълчи и няма да позволи това да се случи и казва на Мираз, че ще отиде да разбере, каква е работата.

Митхат се ядосва на Кадрие и нейните коментари и излиза на двора, където е Мелек. Той също така е разстроен, че Сейран не е дошла с него. Кадрие го кара да изглежда така, сякаш не става за нищо. Мелек се опитва да го успокои и му напомня, че Кадрие не мисли, преди да говори. Важна е любовта, която той и Сейран споделят, и семейството, което са създали. Митхат не е сигурен, че Сейран го забелязва. Той казва, че Бану се намесва във всичко, което обсъждат, и предизвиква конфликти между тях. Освен това Бану не смята, че Митхат е подходящ за Сейран. Тя не го казва направо, но постоянно го намеква. Мелек му казва, че ако Бану е истинска приятелка, тя ще види колко много се обичат двамата със Сейран.

На горния етаж Кадрие вече разказва на Махмуд какво е направил Зюмрют. Нефизе ѝ казва да спре да разказва за всичко. Нефизе ще отиде и утре ще разбере всичко, което трябва да се знае, за това чие е било решението, Зюмрют да върне пръстена.

В същото време Вилдан и Джумали обсъждат Дефне. Вилдан разказва на Джумали за изчезналия дневник и как това е разстроило Йомер.

Зюмрют се присъединява към тях и се дразни, че все още говорят за дневника. В този момент Джумали си спомня, че е хванала Зюмрют да крие нещо и тя го е подминала, като е казала, че е неговата диетична книга. Той поглежда в шкафа, където я е видял да слага книгата, но тя очевидно я е преместила и ги обвинява, че са се побъркали, като са си помислили, че тя е взела дневника.

Джумали казва на Зюмрют, че не се съмнява, че тя не е враг на Йомер, но не може да бъде сигурен в мотивите ѝ, когато става въпрос за Дефне. Той я предупреждава да не се опитва да попречи на връзката на Йомер и Дефне, а Зюмрют го уверява, че мисли за щастието на Йомер повече от всеки от тях... което е нейният хитър начин да избегне въпросите.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп. 189: Вилдан решава с Йомер да напуснат конака!

„Моето име е Мелек“, еп.188: Какво чака Йомер и Дефне?Какво е намислила Зюмрют?

„Моето име е Мелек“, еп. 187: Трудни часове за Мелек и още по-тежки за Халил!

„Моето име е Мелек“, еп. 186: Ще се откажели Халил от мечтата си... от Мелек?

„Моето име е Мелек“, еп.185:Както предполагаше Алпай, Халил се сгодява за Мелек!