Актуално Какво ще се случи...

Моето име е Мелек, еп. 153: Алпай се прицелва в Митхат – какво ще се случи…

Добави коментар

Докато Мелек е щастлива, след като се сдобри с баща си, Алпай продължава да крои пъклени планове. Този път целта му е Митхат. Вижте какво ще се случи в еп. 153 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 24 април 2024 по Diema Family.

В епизод 152 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Сеит Али признава на Мелек, че е знаел за болестта ѝ и след много години отново я прегръща. Той също така ѝ признава, че ѝ е простил преди 15 години.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 153 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 24 април 2024 по Diema Family.

Докато Мелек е щастлива, след като се сдобри с баща си, Алпай продължава да крои пъклени планове. Този път целта му е Митхат.

Халил научава от адвоката си как могат да спрат строежа на Кенан в Хана.

В същото време Вилдан се среща с Кенан и открито му казва, че вярва, че той стои зад историята с доставчика, който е измамил Халил и Мирза. Малко след това го очаква още едно смразяващо преживяване, когато пристига в Хана му показват листа с подписите на собствениците на магазини в Хана и му казват, че той не може да продължи ремонта.

В знак на добра воля Кенан разкъсва плановете за строеж, което вбесява Алпай, който смята, Кенан е загърбил плана си за отмъщение и решава да действа самостоятелно. Затова изпраща двама души в дома на Митхат, които му съобщават, че има 24 часа да изплати дълга си.

Всичко за "Моето име е Мелек"

На закуска Нефизе се чуди дали нещо не се е случило в Хана, тъй като Махмуд е излязъл набързо. Сеит Али отговаря, че има проблем, защото Алпай и Кенан са изкупили много от магазините в Хана. В това време Мелек слиза, изглеждайки свежа и щастлива, като казва, че се чувства добре и след като си е взела хапчетата, се чувства по-добре. Сеит Али и Нефизе искат тя да си почива, но тя ги уверява, че се чувства много по-добре, ако е в школата и работи. Сеит Али ѝ казва да закуси добре, че ще придружи до школата.

Халил и Джумали отиват на работа, когато Халил получава обаждане от адвоката си, който му казва, че могат да спрат строежа в Хана, ако накарат мнозинството от наемателите да подпишат петиция срещу него. Джумали се обажда на Сейит Али, за да му каже да се срещне с тях в школата, за да обсъдят новото развитие на нещата.

Митхат и Махмуд разговарят за това, че Мелек и Сейит Али са се сдобрили. Махмуд му разказва за всичко, което се е случило. Махмуд препоръчва на Митхат да каже на Сеит Али за ситуацията със заема от Кенан, но Митхат му отговаря, че не иска да разбърква отново да влоши нещата.

Алпай разказва на Кенан за това, че племенницата на Фунда има връзка с Керем. Кенан се смее и казва, че може би сега Алпай може да използва това като повод да се сближи с Керем. Алпай пита къде може да са Джумали и Сеит Али и когато Кенан се оказва, че знае местонахождението им, Алпай го предупреждава да внимава да не замеси сърцето си в това семейство... разбира се, има предвид Вилдан. Кенан се отнася пренебрежително към тази забележка на приятеля си, но не му харесва, че Алпай говори за Вилдан.

В школата Мирза разказва на Вилдан всичко за измамника и тя отново започва да се съмнява в Кенан, припомняйки си разговора си с него от предишния ден, когато му сподели, че имат нужда от нов доставчик.

В същото време Мелек пристига под ръка със Сеит Али, забелязани със задоволство от Мирза и Вилдан. Пристигат Джумали и Халил и също са изненадани да видят Мелек и Сеит Али, които изглеждат щастливи заедно рамо до рамо. Джумали се радва, когато Сеит Али му казва, че двамата с Мелек са се сдобрили и за щастие нямат повече тайни. Той казва на Мелек, че всички ще направят каквото е необходимо, за да ѝ помогнат да се възстанови. Всички, които познават, ще бъдат помолени да дадат кръвни проби, тъй като никога не се знае откъде може да дойде лекарството.

Джумали, Сеит Али, Мирза и Халил обсъждат дали наемателите в Хана ще подпишат петицията за спиране на строителните работи. Мирза е убеден, че повечето ще го направят, тъй като строежът засяга бизнеса им. Когато си тръгва, Сеит Али поглежда назад към Мелек и Халил, които се смеят и разговарят помежду си. Не е ясно какво си мисли Сеит Али, но той извиква Мелек, прекъсвайки нея и Халил, само за да ѝ каже да се грижи за себе си. Дали е загрижен за Мелек, или не е щастлив да види Халил толкова близък с дъщеря му?

Идрис казва на Кенан, че измамникът, когото са наели, за да предаде фалшивите медни съдове на Халил, заплашва да разкаже кой го е наел. Кенан получава обаждане от Вилдан и Зейнел чува как Кенан казва името ѝ, когато отговаря на телефона.

Мелек разказва на Халил колко невероятно е, че тя и баща ѝ са се помирили. Тя му разказва как преди години Сеит Али ѝ е написал писмо, в което ѝ прощава. Тя разказва на Халил колко внимателен е баща ѝ сега към нея и е казал, че никога повече няма да ѝ позволи да напусне дома му. Също така казва колко е трогната от добрите думи на чичо Джумали към нея, че двамата много ѝ са липсвали. Погледът ѝ се спря на платното, което Халил беше поставил, за да рисуват, и тя му каза, че се надява да бъде тук, за да види завършването му. Халил казал на Мелек, че ще завършат картината заедно и ще я окачат в бъдещия си дом.

Йомер се обажда на Дефне, която нервна се е разхождал напред-назад в конака, и се е притеснявал защо още не ѝ се е обадил. Той ѝ казва, че всичко е наред, че току-що е пристигнал и трябва да даде предаде мобилния си телефон. Обещава да ѝ се обади веднага щом успее. Двамата си казват колко много се обичат и си липсват.

Кенан се среща с Вилдан в чаената градина. Тя му носи сладки, защото при последната им среща той я е трогнал, когато е казал колко много му се иска да има топлината на семейството. Тя му казва, че иска да мисли за него с добро, но е подозрителна към намеренията му. Тя му напомня, че му е разказала за тяхното търсене на нов доставчик на медни изделия и някак си не може да не си помисли, че той е замесен в това да бъдат излъгани. Той ѝ казва, че е разстроен, че тя може да мисли това за него. Докато разговарят, покрай тях минава Фунда и ги вижда. Вилдан продължава, като казва на Кенан, че с всички съмнения в главата ѝ относно неговото участие в нещата, които са причинили проблеми на семейството ѝ, не може да продължат срещите си. Кенан ѝ казва, че след като тя е подозрителна и се чувства неудобно, той няма да настоява. Казва ѝ, че един ден тя ще открие, че той е добронамерен и невинен и че ако някога си помисли, че един ден тя ще разбере неща, които са противоположни, ще се хвърли от кулата Антеп. Той казва на Вилдан, че нейните подозрения са били достатъчни, за да разбият сърцето му. Когато се готви да си тръгне, той поставя червена роза до нейните сладки и ѝ казва, че един ден, когато тя повярва в него, той ще изяде сладкишите ѝ.

Джумали и Сейит Али пристигат в Хан и свикват среща с всички наематели.

Джумали и Сеит Али събират подписи от наемателите на Хана. Зейнел казва, че също иска да се подпише. Джумали го пита дали е сигурен, тъй като той е наемател на Кенан, но Зейнел е категоричен, че и той ще се подпише.

Алпай идва на масата на Джумали и се подиграва. Джумали му показва петицията и му казва, че контролът им над Хана ще приключи. Кенан идва да види какъв е проблемът. Сеит Али му казва, че вече няма да могат да правят каквото си искат в Хана и му показва петицията, която са подписали. Кенан взима петицията и се учудва на факта, че всички са се подписали, докато гледа Зейнел, който му отвръща с предизвикателен поглед.

Точно тогава Халил и Мелек се приближават към тях и изглеждат много щастливи - факт, който не остава незабелязан от Алпай. Халил казва, че току-що са били в общината и проектът на Кенан е отменен. Експертният доклад показва, че той ще навреди на структурата на Хана, защото той е историческа забележителност. Кенан казва, че следват закона и тъй като всички са против, няма да има нищо добро от по-нататъшно настояване. Той иска чертежите на проекта и ги разкъсва пред всички и си тръгва. Алпай не е доволен и се втурва след Кенан. Кенан му казва да мисли за това като за част от плана.

Алпай се връща и вижда Джумали, Сеит Али, Махмуд, Мелек и Халил да си хапват и да разговарят радостно.

Алпай отива при Кенан и гневно му го пита какво става и дали си спомня как са ги изгонили оттам преди 20 години. Сега са взели дъщеря му за бъдеща снаха, поставили са Мелек на трона, Хана е под техен контрол и Халил се наслаждава на всеки момент. Алпай се надява, че Кенан има друга идея. Кенан му казва, че нищо не е свършено, само че са си извадили коза прекалено бързо. Ако останат видими, както са били, всичко, което опитат, ще бъде блокирано. Алпай казва, че ще се обади за записите на заповед. Кенан му казва, че това не е добра идея, че семейството ще се събере и ще плати сметките и всичко ще отскочи до него, но Алпай не иска да слуша.

Алпай се прибира вкъщи в лошо настроение. Фунда му казва, че вместо да се занимава с Аслъ, трябва да се вгледа по-внимателно в Кенан. Алпай ѝ отговаря, че Кенан прави неща, без да му казва, а Фунда му казва, че това е типично за Кенан. След това тя продължава да разказва на Алпай, че е видяла Кенан с Вилдан, и казва, че той може и да си играе с него, но със сигурност не си е играе с Вилдан. Това подпалва Алпай и той напуска къщата.

Митхат се прибира вкъщи и скоро след това пристигат яки мъже с оръжие, които събират дългове, за да заплашат Митхат. Сейран е уплашен и Митхат им казва, че ще си получат парите и да се махат от къщата му.

Сейран се изплашва и съжалява, че не е върнала парите, докато Митхат е толкова ядосан, че многократно удря главата си във вратата. Той се извинява и казва, че се срамува, че е накарал Сейран да преживее това. Обещава, че ще се справи с въпроса и тя няма да се тревожи повече.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.172: Зюмрют разваля годежа между Дефне и Йомер...

„Моето име е Мелек“, еп. 171: Докъде ще стигне Зюмрют, за да се отърве от Дефне?

„Моето име е Мелек“, еп.170: Зюмрют предприема стъпки да раздели Йомер и Дефне

„Моето име е Мелек“, еп.169: Йомер съжалява за думите, които е казал на Дефне!

„Моето име е Мелек“, еп.168: Йомер отблъсква Дефне и ѝ връща пръстена