Актуално Какво ще се случи...

Моето име е Мелек, еп.148: Йомер и Дефне най-сетне са сгодени!

Добави коментар

В конака на семейство Карадаа става годежът на Йомер и Дефне. Мелек е щастлива, че е дочакала този ден, но не е сигурна, че ще дочака сватбата им. Зюмрют е единствената недоволна и не може да се сдържи да не направи няколко неприятни коментара, но Джумали ѝ казва да не отваря повече затворени теми. Вижте какво ще се случи в еп. 148 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 16 април 2024 по Diema Family.

В епизод 147 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Докато в конака са започнали приготовленията за годежа, Дефне съобщава на Йомер, че иска да отложат годежа. Сеит Али в отчаянието си разкрива на Джумали, че Мелек е тежко болна. Дали Джумали ще размисли и промени мнението си за годежа на Йомер и Дефне.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 148 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 17 април 2024 по Diema Family.

В конака на семейство Карадаа става годежът на Йомер и Дефне. Мелек е щастлива, че е дочакала този ден, но двете с Дефне се чудят дали ще доживее да види сватбата им. Зюмрют е единствената недоволна и не може да се сдържи да не направи няколко неприятни коментара, но Джумали ѝ казва да не отваря повече затворени теми.

Митхат и Сейран канят приятелката на Сейран Бану в дома си. Момичето е доста нахално и със сигурност ще им създаде проблеми за вбъдеще. Когато Сейран научава, че Алпай ги притиска да платят дълговете си, той спори с Митхат, защото не иска да има същия живот, който е имала с бившия си съпруг.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Семейство Ширхан пристигат в конака на Карадаа, за да поискат ръката на Дефне, за голяма изненада на всички. Неудобните погледи и усмивки, заедно със скованите разговори, показват емоциите, които всички изпитват, докато влизат в двора.

Мелек и Дефне се качват в стаята си, за да преоблекат за случая. Майка и дъщеря са щастливи, но и притеснени, като си мислят дали Мелек ще присъства на евентуалната сватба на Дефне.

При тях влиза Кадрие пристига, как може Кадрие да не вземе участие и в това. Тя идва, за да даде назаем на Дефне някакви грозни златни бижута, които настоява Дефне да носи, тъй като нито една булка от Газиантеп не може да бъде без злато.

Действието се пренася в апартамента на Митхат и Сейран, Бану, приятелката на Сейран прави няколко хапливи коментара, с прикрита усмивка, че блестящото бъдеще на Сейран е било помрачено заради ужасния мъж, за когото се е омъжила за първи път, и се надява, че този път изборът ѝ ще бъде правилен. Без съмнение тази нахална девойка ще създаде проблеми на Митхат и Сейран в бъдеще.

На вратата се звъни и докато Митхат отива да отвори, Бану не може да се въздържи да не се пошегува, като отбеляза, че Митхат е много сладък, но забелязва културна разлика между тях. На вратата е пристигнал Зейнел, за да види защо Митхат не отговаря на обажданията му. Митхат му обяснява, му е много ядосан, че Зейнел не само се е доверил на Кенан, но е въвлякъл и Митхат в бърлогата на Кенан. Зейнел казва на Митхат, че е преценил погрешно Кенан, което още повече ядосва Митхат. Той казва на Зейнел, че Кенан си играе с тях, че е превзел Хана и е предал на Алпай разписките за парите, които му дължи, които Митхат е подписал. Сейран пристига навреме, за да чуе това, и се започва спор между двамата, как Митхат е могъл да направи това без нейно знание.

Митхат се опитва да ѝ каже, че не е знаел, че Кенан ще ги даде на Алпай, и признава, че е било грешка от самото начало, но Сейран е разстроена и притеснена. Тя му казва, че той може и да не знае какво е чувството да живееш в страх, но нейният живот е преминал в постоянно безпокойство заради събирачите на дългове на вратата ѝ. Митхат я пита как може да повярва, че той някога би допуснал нещата да стигнат дотам, че той не е бившият ѝ съпруг и тя трябва да спре да ги приравнява. Без да постигне нищо, Митхат напуска къщата.

Бану пита Сейран, дали връзката им винаги е толкова конфликтна. Сейран казва, че не е, но че Митхат разбира погрешно. Бану пита Сейран дали е сигурна, че връзката им ще проработи, защото Митхат има проблем с овладяването на гнева. Тя вкарва още повече съмнения в съзнанието на Сейран, като казва, че въпреки че вината е на Митхат, той се кара и спори с нея.

В конака на Карадаа цялото семейство, с изключение на Зюмрют, с радост наблюдава влизането на Мелек и Дефне. Зюмрют хвърля обичайния си мрачен поглед върху всичко, като коментира, че от същата рана тече кръв, което разбира се означава, че историята се повтаря... поне в нейното съзнание. Джумали ѝ казва, че те не са дошли тук, за да сипват сол в раната, а за да я излекуват и че случаят вече е напълно приключен.

Разменят се пръстените и Йомер и Дефне най-сетне са сгодени. Членовете на семейството се поздравяват взаимно, а Мелек е обзета от голямо вълнение.

Аслъ е ядосана, че леля ѝ я е завела в дома на Керем, без да ѝ каже, че Керем е син на Алпай. Фунда ѝ дава безсмислено обяснение, че иска семейството да уважава Аслъ и че са отишли в имението заради Аслъ. Фунда ѝ казва, че няма проблем с децата и с това дали Аслъ ще продължи да се вижда с Керем или не, че проблемът е в Мелек, която винаги е представяла баща им в лоша светлина.

Междувременно Алпай се прибира вкъщи, за да каже на Фунда, че всичко е минало по план, а отмяната на годежа го е направил много щастлив. Фунда му казва, че това, че Дефне го е обидила по този начин, е непростимо и те не го ценят. Тя казва, че когато имат дете, ще го възпитат да се гордее с баща си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.172: Зюмрют разваля годежа между Дефне и Йомер...

„Моето име е Мелек“, еп. 171: Докъде ще стигне Зюмрют, за да се отърве от Дефне?

„Моето име е Мелек“, еп.170: Зюмрют предприема стъпки да раздели Йомер и Дефне

„Моето име е Мелек“, еп.169: Йомер съжалява за думите, които е казал на Дефне!

„Моето име е Мелек“, еп.168: Йомер отблъсква Дефне и ѝ връща пръстена