Актуално Какво ще се случи...

Моето име е Мелек, еп.138: Мелек обединява цялото семейство - какво ще се случи

Добави коментар

Мелек не само се завръща у дома, но и обединява цялото семейство, което носи невероятна радост на баща ѝ. Вижте какво ще се случи в еп. 138 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 3 април 2024 по Diema Family.

В епизод 137 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Зюмрют побеснява, когато разбира, че Халил иска да даде къщата си на Мелек. Тя отива и казва за това на Сеит Али. Това, което не знае Зюмрют, разбира се, е, че в същото време синът ѝ дава на Мелек ключовете от къщата си, за да може тя да остане там с децата си....


НА КРАТКО какво се случва в еп. 138 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 3 април 2024 по Diema Family.

Сеит Али казва на синовете си, че му е омръзнало да ги слуша, как се карат, затова е решил продаде конака и бизнеса, за да си поделят парите.

Махмуд и Митхат шокирани от новината отиват да поговорят с леля си Нефизе.

Махмуд обвинява Мелек, че тя е виновен за всичко това и че са били по-спокойни, когато са смятали, че тя е мъртва.

Мелек отива да поговори с баща си и да оправи нещата. Какво условие ще ѝ постави Сеит Али?

Всичко за "Моето име е Мелек"

В Хана идва Митхат и пита Зейнел, дали е виждал баща му. Той му отговаря, че не го е виждал днес. Зейнел се интересува, дали отново няма проблеми, а Митхат му казва, че търси дом за сестра си.

В този момент от кебапчийницата излиза Махмуд и започват да се карат с Митхат за това кой е напуснал конака и кой бизнеса.

-Аз не оставих своя многогодишен труд като тебе! – крещи Махмуд.

-След като нямаш смелост да напуснеш бизнеса на татко, да не беше си тръгвал и от конака! – изправя се срещу брат си Митхат. Двамата се бутат, блъскат и крещят.

-Какво става тук? – крещи Сеит Али и прекъсва караницата между синовете си.

Сеит Али им заявява, че е уморен от постоянните им караници и гнева им, затова е решил да продаде конака и бизнеса, за да могат да си поделят парите и да го оставят на спокойствие.

Казаното от баща им най-накрая вразумява Махмуд и Митхат и те решават да отидат и да говорят с леля си Нефизе и Мелек, за да спрат това „безумство“ на баща им.

Кадрие се обажда на Махмуд, за да му каже, че е купила бебешки вещи за близнаците, но той трябва да дойде да ги вземе.

-Какви покупки, Кадрие? Татко продава конака и бизнеса! Ела веднага в дома на Митхат!

Махмуд и Митхат разказват на леля си Нефизе какво смята да направи баща им. Идва и Кадрие.

-Митхат, вие с брат ти, нищо ли не можахте да кажете на баща си? – пита тя.

-Аз какво общо имам с това ? – пита Митхат.

-Все аз съм виновен, а вие сте невинни! – отвръща Махмуд.

-Замълчете! Все едно баща ви е умрял, а вие разделяте имота, а и се карата за това! - кара им си Нефизе. -И конака и бизнеса няма да бъдат докоснати! Никой не може да ме раздели с корените ми и вие, и баща ви трябва да знаете това!

Действието прескача Джумали намира Сеит Али и двамата споделят болката си. Джумали казва, че се е отделил от семейството си, но това не е променило нищо. Сеит Али е запазил целия си гняв в себе си, но това не е променило нищо. Колкото повече се противопоставят на децата си, толкова повече расте тяхната решителност.

Джумали разпитва Сеит Али за решението му да продаде конака и бизнеса, а също така го пита, дали вече не са разстроили достатъчно предците си. Сеит Али му казва да спре да говори, че си има достатъчно проблеми.

Джумали му отговаря, като го моли да ги сподели с него, за да видят кой има повече... и продължава да говори:

-Човек може да се справи с всичко, освен с болката от загубата на дете.

Разбира се, Джумали не знае, че Сеит Али е изправен точно пред такова изпитание. Джумали разказва на Сеит Али, че когато е погребвал сина си Хюсеин, той е погребал половината от себе си в този гроб и от този ден нататък болката и радостта му са на половина.

Сеит Али започва да плаче, а Джумали не разбира защо. Пита го дали не е станало нещо друго, дали има други проблеми. Сеит Али му казва, че оттук нататък ще прави всичко, каквото трябва, а неговата Зюмрют да не се притеснява. Джумали го пита какво общо има Зюмрют с всичко това, а Сеит Али му отговаря, че е идвала да говори с него.

Мелек се връща в къщата на Митхат и намира цялото семейство да седи мрачно.

-Какво е станало? – пита притеснена Мелек.

-Татко продава конака и бизнеса – казва Кадрие.

Мелек е изненадана и казва, че конака е тяхното детство, тяхното минало, техните спомени и те не могат да позволят това да се случи.

Мелек пита леля си, как ще позволи това, а Нефизе отвръща, че вече не знае какво да каже.

Мелек се изправя срещу Махмуд и Митхат и ги пита дали са се отказали от дом, в който са израснали. Тя им напомня за миналото. Мелек казва, че няма да позволи това да се случи, независимо от това, което може да ѝ стори Сеит Али.

Махмуд обвинява Мелек, че е внесла раздор в семейството им. Махмуд ѝ казва, че са успели да преодолеят това, след като тя ги е напуснала, и са продължили живота си, докато тя не се е върнала. Митхат казва на Махмуд да замълчи.

Махмуд продължава да се кара на Мелек за това, че се е върнала след толкова много години. Махмуд казва, че заради безкрайните караници между Сеит Али и Мелек, той не може да се наслаждава на семейния живот и на перспективата, че скоро ще стане баща.

Митхат и Керем правят забележка на Махмуд да замълчи.

Мелек казва, че не е разстроена от думите на Махмуд. Тя е разбила семейството и тя ще го поправи, и излиза въпреки молбите на Митхат, да не отива да се срещне със Сеит Али.

Действието прескача Митхат е на терасата с Дефне и Керем. Той им казва, че не е трябвало да пускат майка им, да отиде да се види с дядо им, защото той само ще я разстрои. Дефне и Керем разкриват на вуйчо си, че Сеит Али знае за болестта на майка им, и му обясняват, че причината да я изгони от апартамента е била, за да се върне тя в семейния дом. Митхат се чувства зле заради всички неща, които е казал за и на баща си.

Джумали се прибира вкъщи, за да поговори със Зюмрют... Той я пита как е посмяла да се изправи срещу Сеит Али, какво ѝ е направил той на нея? Тя започва да говори, че е защитавала семейната им чест, а Джумали пита, коя точно чест трябва да се защитава.

Той ѝ казва, че Сеит Али е готов да продаде конака си, да заличи миналото си и това на предците си, че тя е направила нещата непосилни за него, като е хвърлила всичко в лицето му. Напомня ѝ, че Сеит Али е негов приятел от детинство, той му е като брат, израснали са заедно, заедно са се сблъсквали с всичките си проблеми. Ако вземе, че Сеит Али си тръгне, как тя ще плати за този си грях?

Джумали я пита как ще успее да отвори дюкяна си без Сеит Али като негов съсед, с кого ще се кара?

В този момент се прибира Вилдан.

Джумали казва на Зюмрют, че бащите им са ги поверили един на друг, годините, в които не са си говорили, са били ад за него, но тя не е разбрала това и никога няма да разбере. Джумали ядосан излиза.

Изглежда, че Зюмрют е трогната от думите на Джумали, но Не, това е само моментна реакция.

Вилдан, която е чу края на разговора, казва на свекърва си, че макар Зюмрют да е обвинила Мелек и Халил, всъщност тя сама е подклаждала огъня и сега най-после и свекърът ѝ го е осъзнала.

Зюмрют затваря устата на Вилдан, като ѝ напомня, че тя е просто майка на внука ѝ и няма право да се меси в нищо между нея и Джумали, като сипе обида след обидата към бедната Вилдан ѝ казва да си знае мястото.

Мелек идва в конака, за да говори с баща си. Тя му разказва колко много ѝ е липсвал домът ѝ, докато е била в Германия, че никога не е забравила, какво е преживяла тук. Казва му, че не е разстроена или ядосана на него, но иска да знае, че в неговия дом се е научила на любов и доверие. Тя го моли да не продава конака, да не изтрива всичките им спомени и казва, че ще говори с братята и леля си, за да ги накара да се върнат. Обеща, че оттук нататък ще прави всичко, което той поиска, и ще стои далеч от погледа му. Обеща, че той никога няма да чуе и дума за нея от другите. Ако това ще му даде спокойствие, тя също е готова да напусне Газиантеп.

Сеит Али става, за да закачи кафеза с птичката, която хранеше, докато слушаше Мелек.

С гръб към дъщеря си Сеит Али ѝ казва, че иска тя да се върне в конака, да се грижи за децата си и да помага на Кадрие, тъй като тя очаква близнаци.

-Но, чуй ме, ако се върнеш в конака, повече никъде няма да ходиш! - заявява Сеит Али със сълзи на очи. Мелек не може да повярва на ушите си и обещава на баща си, че ще направи точно това и щастлива напуска конака.

Междувременно в дома на Фунда и Алпай Аслъ е на път да покаже на Фунда кой е приятелят ѝ (те не знаят, че е Керем), когато Алпай пристига с цветя и прекъсва Аслъ, която щеше да покаже на леля си Керем. Алпай се радва на караниците в конака на Карадаа, а Фунда щастлива си мисли, че може би тя е била причината за някои от тях. Алпай ѝ казва, че иска да направи нещо за децата си и това много дразни Фунда.

Мелек се връща и разказва на Митхат, Махмуд и леля си Нефизе за разговора с баща си и как иска тя и децата ѝ да се върнат с цялото семейство. Кадрие се съпротивлява на идеята, но Нефизе заявява, че братята трябва да подкрепят сестра си!

Действието прескача във вечерта. Сеит Али седи тъжен и самотен в конака. Рейхан го пита, дали да му донесе, за да вечеря, а той ѝ отговаря, че не е гладен.

В този момент вратата на конака се отваря. Мелек влиза хванала малкия Али за ръка, виждайки дядо си, Али радостен тича и го прегръща. След тях влизат и останалите членове на семейството.

-Спазих обещанието си, татко! – казва щастлива Мелек. -Аз няма да те моля да ми простиш, аз съм готова да си платя за всичко! Както обещах, аз няма да си тръгна от тук! Аз ще направя всичко по-силите си, за да пооправя всичко, което разруших! Но, те моля само за едно, каквото и да чуеш за мен, ела първо и поговори с мен! Моля е, не ме осъждай, заради чуждите приказки!

-Рейхан, хайде слагайте масата! – казва Сеит Али щастлив, че децата му отново са се върнали в дома му.

-Аз се върнах само заради Мелек, да знаеш! Ако решиш отново да правиш нещо без да ми кажеш, аз няма да си тръгна, а теб ще изгоня! - заканва се Хафизе.

Цялото семейство отново е събрано около масата и Сеит Али гледа с облекчение Мелек в очите...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

Моето име е Мелек, еп. 144: Новините от лекаря на Мелек не са добри...

Моето име е Мелек, еп. 143: Керем е обвинен в кражба! – какво ще се случи…

Моето име е Мелек, еп. 142: Мелек признава пред леля си, че е болна и умира

Моето име е Мелек, еп.141: Мелек крие болката си, а баща ѝ търси отчаяно решение

Моето име е Мелек, еп.140: „Махмуд, Мелек се е върнала, за да умре…“