Актуално Какво ще се случи...

Моето име е Мелек, еп. 137: Халил дава на Мелек ключовете от къщата си...

Добави коментар

Зюмрют побеснява, когато разбира, че Халил иска да даде къщата си на Мелек. Тя отива и казва за това на Сеит Али. Това, което не знае Зюмрют, разбира се, е, че в същото време синът ѝ дава на Мелек ключовете от къщата си, за да може тя да остане там с децата си. Вижте какво ще се случи в еп. 137 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 2 април 2024 по Diema Family.

Моето име е Мелек, еп.138: Мелек обединява цялото семейство - какво ще се случи

Вижте повече

Моето име е Мелек, еп.138: Мелек обединява цялото семейство - какво ще се случи

Мелек не само се завръща у дома, но и обединява цялото семейство, което носи невероятна радост на баща ѝ. Вижте какво ще се случи в еп....

В епизод 136 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Сейит Али прави всичко, за да върне Мелек в конака, но без да ѝ разкрива, че знае за здравословното ѝ състояние. Единственото, което в крайна сметка успява да направи, е да я отблъсне още повече от себе си...


НА КРАТКО какво се случва в еп. 137 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 2 април 2024 по Diema Family.

Сеит Хали е съсипан, че всички са се разпръснали, че усилията му да помогне на Мелек са имали обратен ефект.

Зюмрют побеснява, когато разбира, че Халил иска да даде къщата си на Мелек. Тя отива и казва за това на Сеит Али. Това, което не знае Зюмрют, разбира се, е, че в същото време синът ѝ дава на Мелек ключовете от къщата си, за да може тя да остане там с децата си.

Сеит Али казва на Халил причината, поради която е изгонил Мелек от къщата под наем.

Сеит Али обвинява Халил, че не му е казала, че Мелек е болна, защото ако е знаел, е нямало да се държи така с нея.

Всичко за "Моето име е Мелек"

В конака на Ширхан Джумали разказва на жена си и снаха си как Сеит Али е изгонил Мелек от дома ѝ. Джумали, а също така и Вилдан не одобряват действията на Сеит Али, но злата вещица Зюмрют не вижда нищо лошо в това, което е направил Сеит Али.

-Не си мислете, че одобрявам, това което е направил Сеит Али, но не съм учудена, какво прави Сеит Али, когато става дума за Мелек – обяснява Зюмрют.
-Оф, стига! – приключва темата Джумали и казва на Зюмрют, че е говорил днес с Халил. Разбрал е, че е имал дълг и малко му се е скарал.
-За какъв дълг говориш, нищо не е казал? – пита изненадана Зюмрют.
-И аз нямаше да знам, ако не му бях потърсил сметка. Правят ремонт на школата и не знам нещо ремонтира и в къщата на хълма.
-Какво ще прави в къщата на хълма? – пита Зюмрют.
-Не знам, решил е да оправи градината и къщата.

Зюмрют подозира, че Халил е започнал да ремонтира къщата на хълма, защото Сеит Али е изгонил Мелек.

-Ти, какво, Мелек да живее там? Ти съвсем си се побъркала с тази Мелек! – казва Джумали и тръгва да се прибира в стаята си. Зюмрют се провиква след него, за да помисли Джумали над думите ѝ.
-Да не се казвам Зюмрют Ширхан, ако не стане така! – уверена Зюмрют казва на Вилдан. -Ще потърся сметка на Халил!

Зюмрют се опитва да се обади на Хилил, но той не ѝ отговаря.

Действието се пренася в къщата на Митхат, където пристига Нефисе с малкия Али и обявява, че също е напуснала конака, а също така им казва, че Кадрие и Махмуд също са си тръгнали.

-Трябва да го оставим сам, за да помисли за това, което е направил - казва тя за брат си.

В същото време Сеит Али чупи всичко в стаята си.

-Не успях да защитя дъщеря си! - плаче Сеит Али. -Не успях да я прегърна!

Сеит Хали е съсипан, че всички са се разпръснали, че усилията му да помогне на Мелек са имали обратен ефект.

Махмуд се обажда на Мелек и я пита, къде е. Тя му казва, че е при Митхат. Махмуд казва на сестра си, че в последно време не може да познае и разбере баща им. Махмуд е принуден да затвори, защото се появява Кадрие накипрена като за сватба и казва на мъжа си да отидат да вечерят в ресторанта на хотела, защото е огладняла. Махмуд предлага да поръчат храна в стаята. Кадрие отвръща, че иска романтична вечеря със съпруга си.

Камерата се пренася в ресторанта на хотела, където вечерят Фунда и Аслъ. Пристига и Алпай, който казва на Фунда, че ако е знаел, че ще вечерят навънка, е щял да се обади на децата си. Фунда му отговаря, че те надали ще дойдат. Аслъ пита, дали е толкова важно, дали ще дойдат децата му или не.

-Аслъ, тяхното присъствие теб не те засяга, но те са мой деца! – отвръща Алпай, а Аслъ засегната от думите му, казва на леля си, че отива до тоалетната.

Аслъ става от масата и се обажда на Керем, но тъй като той не ѝ вдига, тя му оставя съобщение, ако може да се видят, защото леля ѝ и чичо ѝ силно са я напрегнали. Докато си гледа в телефона без да иска Аслъ се блъска в Кадрие, която вдига скандал. Фунда и Алпай идват да видят какво се е случило и така Махмуд и Кадрие разбират, че Аслъ е племенница на Фунда.

Действието се връща в конака на Ширхан.

Вилдан си спомня разговора с Кенан, когато ѝ каза, че Мелек има рак. В този момент идва Халил и поздравява снаха си. Чувайки гласа на сина си, излиза и Зюмрют. Тя прави саркастичен коментар, как никога не може да го види, тъй като тича след Мелек, и му казва, че Сеит Али е накарала хазаина на Мелек да я изхвърли от дома ѝ. Халил няма никаква представа за всичко това, въпреки че Зюмрют не му вярва.

-Мамо, сега разбрах. Но можеш да бъдеш сигурна, че ако знаех, щях да оправя къщата заради нея! - заявява Халил и тръгва да си ходи, а Зюмрют му заявява, че трябва да знае, че тя няма да позволи това да се случи. Халил с право пита майка си как, по дяволите, си мисли, че може да го спре, и си тръгва отново разочарован от майка си.

Вилдан се опитва да накара свекърва си да се откаже, но Зюмрют заявява, че дори Мелек да умира на улицата, тя няма да я пусне в тази къща.

Сутринта Махмуд казва на Кадрие, че след като са напуснали конака, не смята да ходи и на работата. Кадрие го убеждава да продължи да работи, тъй като е положил толкова много усилия в бизнеса... Освен това Кадрие иска да живее по начина, по който е свикнала, и ѝ харесва да е богата... Разбира се, тя не му казва това…

В същото време в школата Мирза и Халил разговарят за това, което Сеит Али е сторил на Мелек, Мираза е изненадан, той също не знаеше за това.

Халил се замисля как сега да поиска от Мелек да се омъжи за него… Той иска тя да каже „да“, защото иска да се омъжи за него, а не защото няма избор.

След малко в школата отчаяна пристига и Мелек. Халил ѝ казва, че се е опитвал да се свърже с нея и че съжалява за това, което е направил Сеит Али.

Действието се пренася в конака на Ширхан. Джумали и Зюмрют обсъждат Халил. Зюмрют му казва, че Халил не е отрекъл, когато го е попитала, дали подготвя вилата за Мелек. Джумали ѝ отговаря, че точно това ще получи, ако продължава да се кара с него. Джумали допълва, че той е престанал да се кара или да дава съвети на Халил по този въпрос и ѝ предлага да направи същото. Зюмрют казва, че няма как да го направи, и обвинява Джумали, че е оставил половината си разум в къщата в Халфети. Но, докато тя е жива, нито Дефне, нито Мелек ще носят фамилията им. Джумали ѝ казва да прави, каквото знае, докато тя излиза от стаята.

В същото време в школата е пристигнала Вилдан. Тя се опитва да убеди Мелек да не се отказва! Вилдан вярва, че Сеит Али е направил всичко това, за да се върне Мелек у дома и понеже не може да ѝ каже, че съжалява, това е бил неговият начин да ѝ помогне. Мелек казва, че няма надежда баща ѝ да се промени. Тя казва, че си търси нов дом. Халил казва на Мелек да дойде с него, защото той има изгодна оферта за една къща.

Аслъ се чувства пренебрегната от Керем, който се опитва да я увери, че го е грижа за нея. Те решават, че официално са гаджета.

Дефне се връща в конака при дядо си. Той се интересува как е Мелек и леля ѝ Нефизе, която е вдигнала кръвното преди да си тръгне. Дефне му казва, че са добре и добавя, че днес майка ѝ смята да търси жилище. Сеит Али е намислил нещо и казва на Дефне, че както може да разваля нещата, така може и да ги събира.

Разговорът им е прекъснат от Зюмрют, единственият източник на проблеми, който остана, идва в имението на Карадаа, и се изправя срещу Сеит Али. Тя отново се опитва да забърка кашата, като му казва, че Халил е подготвил вилата си за Мелек, и го пита дали ще стои и ще гледа как това се случва. Напомня му, че именно ситуацията с Мелек и Халил е довела до прекъсване на дружбата им. Зюмрют хвърля отровата си и си тръгва, а след нея излиза и Сеит Али.

Това, което не знае, разбира се, Зюмрют е, че в същото време синът ѝ дава на Мелек ключовете от къщата си, за да може тя да остане там с децата си.

Халил води Мелек в къщата на хълма, а когато Мелек му казва колко прекрасна е къщата, той ѝ казва, че това е бил домът, за който е мечтал, че ще бъде техен, мястото, където са щели да изградят общо бъдеще. Тъй като тя си търси дом, Халил ѝ предлага къщата, за да я използва с децата си, и казва, че той ще се върне обратно вкъщи.

Мелек е трогната от предложението на Халил.

-Благодаря ти! Много радвам, че си помислил за нещо такова. Но това не може да се стане, казва му тя и обяснява, че ако остане в къщата му, нещата с баща ѝ ще се влошат още повече, че Фунда и Алпай вече са създали достатъчно проблеми между нея и Сеит Али.

Халил слага ключовете от къщата в ръката и ѝ казва, никога да не забравя, че има дом...

В хана Джумали пита Махмуд къде е Сеит Али.

-Не знам, чичо Джумали!
-Вие, какво не живеете ли в една къща?

Алпай се намесва и казва, че вече не живеят под един покрив.

-Махмуд, от къщи си тръгна, но работа не можеш за оставиш?! Но, браво на Митхат, така се ядоса, че всички зачеркна! – казва Алпай.

Джумали казва на Алпай да си гледа работата, но Алпай продължава да ядосва Махмуд, като се преструва, че не знае какво е направил, за да го разстрои. Преди да си тръгне Алпай, заявява, че независимо, че Сеит Али е изхвърлил всички, той няма да позволи това да се случи с децата му.

Сеит Али отива в школата и пита Халил за причината, заради която е подготвя къщата за Мелек. Халил му отговаря, че не е искал да позволи Мелек да остане без дом. Сеит Али казва на Халил, че не е негова работа да се грижи за Мелек, а той като неин баща е длъжен да го направи.

-Защо тогава я изгони, чичо Сеит Али? - пита Халил.

Разгневен от тази истина, Сеит Али отвръща на удара, като пита дали те са постъпили правилно, знаейки колко е болна Мелек, те с Мираза са стояли и са гледали през всичките тези месеци, докато той, Джумали и другите са се отнасяли толкова зле с Мелек.

Халил отговаря, че много пъти е казвал на Мелек, че трябва да каже на баща си, но тя не е искала той да знае. Сеит Али отвръща, че все пак са могли да му кажат, без Мелек да знае. Накрая Сеит Али обяснява, че не е изхвърлил Мелек от дома ѝ, за да я нарани, а за да може тя да се върне в родния си дом, под неговото крило.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

Моето име е Мелек, еп. 144: Новините от лекаря на Мелек не са добри...

Моето име е Мелек, еп. 143: Керем е обвинен в кражба! – какво ще се случи…

Моето име е Мелек, еп. 142: Мелек признава пред леля си, че е болна и умира

Моето име е Мелек, еп.141: Мелек крие болката си, а баща ѝ търси отчаяно решение

Моето име е Мелек, еп.140: „Махмуд, Мелек се е върнала, за да умре…“