Актуално Какво ще се случи...

Моето име е Мелек, еп. 129: Халил е принуден да излъже Мелек

Добави коментар

Мелек се обажда на Халил, за да го попита за резултатите от изследванията. Халил се оказва изправен пред трудна ситуация и избира лъжата пред истината за здравето на Мелек. А когато лъжите се трупат, нещата стават все по-трудни и по-трудни. Вижте какво ще се случи в еп. 129 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 21 март 2024 по Diema Family.

В епизод 129 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Халил разбира, че лечението на Мелек не е дало желания ефект и краят ѝ е близо. Той е съсипан. Мирза съветва Халил, че трябва да каже истината на Мелек и да информира семейството ѝ, но той не иска и да чуе това. Сеит Али решава да направи крачка и да се сдобри с Митхат.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 129 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 21 март 2024 по Diema Family.

Митхат се кара с Сейран и я моли да не се бърка повече в работите му с баща му.

Мелек се обажда на Халил, за да го попита за резултатите от излитанията. Халил се оказва изправен пред трудна ситуация и избира лъжата пред истината за здравето на Мелек. На другия ден Халил не казва истината и на Сеит Али.

Кенан прави така, че Митхат и Махмуд отново да се скарат.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Митхат се кара с Сейран, че не я е попитал преди да отиде и покани леля му и баща му на вечеря.

-Защо аз трябва да се извинявам на баща си? Все едно ние сме виновни?!

-Аз не съм си мислила, че някой от някого ще иска прошка! Аз си мислих, че отношенията ви ще се оправят, Митхат! Аз дори нямах надежда, че те ще дойдат.

-Но, те дойдоха, дойдоха Сейран! За теб няма ли никакво значение, че аз се боря с баща си! Да не си посмяла да ми кажеш, че искаш да се откажа от съдебното дело! Повече никога не вземай решения сама, а също така ще те помоля да не се бъркаш в работите ми с баща ми!

Действието се пренася в конака на Карадаа. Сеит Али с Нефизе, Дефне и малкият Али се прибират.

-Много рано се прибирате, татко? – провиква се Махмуд, който седи в двора с Кадрие. -Сигурно сте се разбрали, Митхат ще дойде ли утре в дюкяна?

-Какво говориш, Махмуд? – пламва Сеит Али.-Какво говориш? Разбрах те! Ти имаш най-големия проблем, аз утре ще умра, а вие с брат ще разделите цялото имущество, нали?!

Сеит Али ядосан се прибира в стаята си.

След като Аслъ получи гневно телефонно обаждане от баща, който я заплашва, че ще я намери, където и да е. Аслъ без да е особено притеснена, тя се обажда на Керем, за да го покани на сладолед вкъщи. Това е нейният начин за флирт, който все пак проработва, тъй като Керем е на път... което би означавало, че Керем ще разбере, че тя живее с Фунда... но, разбира се, не е писано да се случи сега. Аслъ тръгва да го посрещне в парка, защото Алпай неочаквано се е върнал в апартамента.

Аслъ взема сладоледа от Керем и му пожелава лека нощ!

Фунда е изненадана от завръщането на Алпай, тъй като той ѝ бе казал, че отива за няколко дни да се скатае някъде. Алпай я лъже, като ѝ казва, че Кенан го е спрял да си тръгне и го е молил да остане. Фунда не му вярва, но Алпай успява да я убеди, че трябва да му се вярва! Удивително, нали?!

В същото време Мелек се обажда на Халил и го пита за резултатите ѝ от изследванията ѝ. Халил не може да ѝ каже истината и я лъже, че резултатите ѝ са много хубави. Мелек се радва след като чува това.

Действието прескача на следващият ден. Сейит Али отива в школата, за да попита Халил, защо снощи е идвал у Митхат и какво е имало в онази папка от болницата, която той е видял у него, и какво крият от него. Халил е разколебан, но точно тогава вижда Мелек да влиза в школата. Тя поклаща глава, когато Халил изглежда така, сякаш ще каже истината на баща ѝ. Затова Халил измисля историята, че това са резултатите от изследванията на Джумали.

В същото време в хана пристига агентът по недвижими имоти, за да върне на Махмуд депозита, който Кадрие е дала за апартамента, който си е била харесала и да му каже, че Митхат е наел същият апартамент. Сцената ни подготвя за по-нататъшни разправии и караници между братята, тъй като Махмуд смята, че Митхат е направил това нарочно, докато Митхат не е знаел, че са дали депозит за него.

Но, Махмуд и Митхат не знаят, че всичко това е част от плана на Кенан.

Махмуд се втурва да се разправя с Митхат, който му казва да спре да търси причини да се карат и да ги остави на мира.

Махмуд заплашва Митхат и си тръгва.

Междувременно Кенан казва на Идрис да намери няколко човека, които да потрошат количката на Митхат.

Идва Алпай, а Кенан го води при Джумали и Сеит Али, за да изпълни обещанието, което му даде вчера и да им се извини, че е съсипал празника на сина си, а след това е обвинил Махмуд за пожара в хана.

Юнзиле отива в дюкяна на Зейнел и му казва, че може да дойде и да поиска ръката ѝ още тази вечер. Зейнел радостен и развълнуван пита Сеит Хали за разрешение да дойде довечера, за да поиска ръката на Юнзиле и бърза да каже на Кенан, който е обещал да бъде негов наставник (нещо като баща). Кенан, който следва своя план, предлага да му помогне да си избере хубав костюм, да купят пръстена, цветята и сладостите, а Зейнел вярва, че Кенан прави всичко това от добро сърце.

На връщане от пазара Кенан предлага да посетят количката за храна на Митхат и да му съобщят добрата новина.

Истинската причина е, че Идрис по заповед на Кенан е уредил някакви хулигани да отидат в този момент и да създадат проблеми и да унищожат количката с храна на Митхат. Очаквайки, че Митхат ще обвини Махмуд, който го е заплашвал предишния ден, че ще остави Митхат без средства за препитание. Кенан с хитрост иска да накара братята да се карат помежду си, а като междувременно предлага на Митхат да използва едно от неговите таксита, за да може да работи като шофьор и да изкарва пари, иска да се намеси още повече в живота им.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.173: „Какво отново си направила, Зюмрют?“

„Моето име е Мелек“, еп.172: Зюмрют разваля годежа между Дефне и Йомер...

„Моето име е Мелек“, еп. 171: Докъде ще стигне Зюмрют, за да се отърве от Дефне?

„Моето име е Мелек“, еп.170: Зюмрют предприема стъпки да раздели Йомер и Дефне

„Моето име е Мелек“, еп.169: Йомер съжалява за думите, които е казал на Дефне!