Актуално Какво ще се случи...

Моето име е Мелек, еп. 128: Халил разбира, че здравето на Мелек се влошава

Добави коментар

Халил разбира, че лечението на Мелек не е дало желания ефект и краят ѝ е близо. Той е съсипан. Мирза съветва Халил, че трябва да каже истината на Мелек и да информира семейството ѝ, но той не иска и да чуе това. Сеит Али решава да направи крачка и да се сдобри с Митхат. Вижте какво ще се случи в еп. 128 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 20 март 2024 по Diema Family.

В епизод 127 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Халил и Мелек научава, че пожарът в Хана е причинен умишлено. Те са убедени, че виновникът е Алпай. Мелек се изправя пред Алпай, за да му потърси сметка. Какво е направил Митхат, което много ще зарадва баща му

НА КРАТКО какво се случва в еп. 128 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 20 март 2024 по Diema Family.

Сеит Али решава да направи крачка и да се сдобри с Митхат.

Халил разбира, че лечението на Мелек не е дало желания ефект и краят ѝ е близо.

Алпай получава урок от Кенан за това, че се е опитал да го окраде. Алпай му обещава, че оттук нататък ще прави всичко, което той поиска.

Халил е съсипан. Мирза му казва, че трябва да каже истината на Мелек и да информира семейството ѝ, но той не иска и да чуе това.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Мелек е в дома на Сейран и Митхат. Брат ѝ я пита как е, а тя му казва, че днес си е направила изследвания, а Халил ще ѝ ги донесе по-късно. Митхат се обажда на Халил и му казва като вземе резултатите на Мелек да дойде на вечеря у тях, като му казва че ѝ сестра му е у тях.

Сейран и Мелек гледат притеснени към Митхат.

-Защо ме гледате така? Какво толкова ще вечеряме заедно с батко Халил – отвръща Митхат.

В същото време в конака Нефизе се подготвя, за да отиде на вечерята, на която я покани Сейран. Мустафа и Сеит Али се прибират в този момент.

-Лельо, къде си тръгнала? – пита Махмуд.

-При Митхат -отговаря тя и като тръгва да излиза добавя: - Който иска да дойде с мен, да идва, а за тези които не искат, масата е сложена!

-Нефисе стой! – крещи Сеит Али. Нефисе спира като доволна се усмихва.

Действието се връща в дома на Митхат. Сейран слага масата, а Мелек и Митхат седят с Керем, Дефне, Сейит Али и Гюдже и се забавляват.

Сейран им съобщава, че масата е готова, но се чуди, дали да не почакат още малко и пита Мелек, дали леля ѝ и баща ѝ ще дойдат.

-Сейран ти направи всичко, което ти беше по силите, затова не се разстройвай! - отговаря Мелек. Сейран припомня на Мелек да си вземе лекарствата преди вечеря. В този момент се звъни на вратата.

-Батко Халил дойде! – казва Митхат и отива да отвори, но колко е изненадан, когато вижда пред себе си леля си и баща си.

-Кой е? – пита Сейран и като вижда Нефисе и Сеит Али много веднага усмивката грейва на лицето ѝ.

В същият момент Мелек вади лекарствата от чантата си, но веднага ги прибира в джоба си и тя като останалите е много изненадана да види леля си и баща си.

-Това истина ли е или сън? – пита Дефне брат си.

-И аз се чудя същото – отговаря Керем, който е не по-малко изненадан от сестра си.

Щастлив Митхат отива при Сейран в кухнята.

-Сейран, аз отворих вратата, а пред мен татко! Ти си знаела, признай си! Ти всичко това си подготвила!

В същото време Алпай отива в магазина и изпраща Идрис да му купи бюрек, за да го разкара, за да може спокойно да отвори сейфа, в който по-рано видя, че Кенан остави голяма сума пари.

Алпай разгадава комбинацията на сейфа на Кенан и точно когато прибира парите в един плик, Кенан пристига с Идрис. Алпай се оправдава, че не е могъл да намери ключовете за колата и е дошъл да ги търси в магазина.

Кенан му напомня, че навсякъде има камери и че го е видял да отваря сейфа от телефона си. Алпай го обвинява, че той е дал записите на полицията, така че приятелството им е приключило и той заминава... Кенан му обяснява, че е дал на полицията стари записи с променена дата на деня на пожара.

-Аз не ти забих нож в гърба, Алпай, но ти ме застреля направо в челото! - казва Кенан

И добавя, че от първия ден се е опитва да му помогне, въпреки че страданието му от смъртта на сина му е било много по-голямо от всичко, през което е преминал Алпай, но Алпай не го е разбрал и затова съвместният им път е завършил.

В този момент Идрис затваря и заключва вратата на магазина и застава на стража отвън.

Халил се среща с онколога, за да получи резултатите от изследванията на Мелек.

-За съжаление, лечението не върви както очаквахме. Голям риск е да увеличим дозата на лекарството, защото организмът ѝ може да не успее да се справи - обяснява му лекарят. -Не я разстройвайте, осигурете ѝ спокойствие, а ние ще се опитваме да лека-полека да увеличим дозата на лекарството. Но, бъдете готови за всичко!

Халил е в колата и пътува към Мелек, чудейки се как да ѝ съобщи тази новина, и всячески се опитва да не се разплаче.

Действието се връща в дома на Митхат. Сейран без да иска блъска една чиния върху ръкава на Сеит Али. Мелек се опитва да премахне петно от ризата на баща си, когато флаконът с хапчетата ѝ изпада от джоба. Сеит Али го вдига.

-Чуй ме, какво не е наред с теб? – пита притеснен Сеит Али.

-Аз съм добре, татко – отговаря Мелек.

-А, това лекарство за какво е? – пита баща ѝ. Въпросът е чут от Сейран, която влиза в кухнята.

-А, това е мое лекарство, чичо Сеит Али. Къде го намерихте? – пита Сейран. Мелек отговаря, че тя го е забравила у тях, затова тя ѝ го е донесла. Сейран ѝ благодари като казва, че много дни го е търсила.

Тъкмо когато Сеит Али размишлява върху истинността на историята им за лекарството, на вратата се звъни. Халил е пристигнал с лошите резултати от тестовете на Мелек с цели да ѝ каже истината. Виждайки обаче Сеит Али там, той обяснява, че е дошъл, за да поговори за нещо с Митхат, но ще дойде друг път. (Да ви припомним, че Сеит Али не одобрява каквато и да е близост между Халил и Мелек, а и те не искат той да знае за болестта ѝ, така че няма друг начин да обясни присъствието си). Докато обяснява Халил изпуска папката с изследванията, което не убягва от погледа на Сеит Али.

В същото време Алпай получава урок от Кенан за това, че се е опитал да го окраде. Алпай се разкайва и се опитва да оправдае действията си, като казва, че се е почувствал притиснат в ъгъла, помислил е, че Кенан го предал на полицията. Кенан, който е напълно наясно със склонността на Алпай да лъже, не се заблуждава, но казва, че няма да го накаже, ако се извини на Мелек, Джумали, Сеит Али и Махмуд за това, че е предизвикал хаос по време на празненството за сюнет и е хвърлил съмнения, че именно Махмуд е причинил пожара в Хана. Излишно е да споменаваме че, че това не се харесва на Алпай, но той се съгласява, тъй като цени живота си. Алпай признава, че е направил много грешки, но обещава, че тази е последната. Кенан му казва, че оттук нататък дори и една малка грешка и няма да има милост за Алпай...

Действието се пренася в школата, където Халил седи съсипан и казва на Мираза, че състоянието на Мелек се влошава, а той не е могъл да ѝ каже. Мирза му казва, че трябва да каже истината на Мелек, че е нейно право да знае и че е време цялото ѝ семейство да разбере. Мирза с право отбелязва, че Халил ще бъде смазан, ако Сейит Али дойде при него след смъртта на Мелек и го попита защо му е отнел шанса да се сдобри с дъщеря си.

-Не мога да погледна жената, която обичам, и да ѝ кажа, че умира. Решен съм да понеса това бреме заради Мелек! - отговаря Халил.

След като Нефизе и Сеит Али са на вечеря с Митхат, Кадрие има време да напълни главата на Махмуд със съмнения, че баща му не го цени така, както Мелек и Митхат, и че Митхат сега ще се върне в бизнеса и ще започне да го контролира какво прави. Махмуд ѝ казва да спре да с тази темата и да се опитва да го настрои срещу семейството му.

Връщаме се на трапезата в къщата на Митхат семейството се радва, че е заедно и е щастливо, че се е сдобрило, разбира се, това не продължава след десерта!

Сеит Али е останал с впечатлението, че Митхат ще се извини и ще приеме, че е сгрешил, като е напуснал бизнеса и се е отказал от фамилията си, докато Митхат вярва, че посещението на баща му е, за да покаже, че приема факта, че семейството е сгрешило спрямо него.

Накрая Митхат се скарва с баща си, който взема Нефизе и те си тръгват на мига.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.173: „Какво отново си направила, Зюмрют?“

„Моето име е Мелек“, еп.172: Зюмрют разваля годежа между Дефне и Йомер...

„Моето име е Мелек“, еп. 171: Докъде ще стигне Зюмрют, за да се отърве от Дефне?

„Моето име е Мелек“, еп.170: Зюмрют предприема стъпки да раздели Йомер и Дефне

„Моето име е Мелек“, еп.169: Йомер съжалява за думите, които е казал на Дефне!