Актуално В програмата

Милен Кутилов напусна „Survivor: Скритият идол“ след битка с непобедимата Иван

Добави коментар

Оцеляването в „Survivor: Скритият идол“ става все по-трудно, а ходовете на участниците - все по-непредсказуеми. Само за няколко дни от екстремното риалити по bTV отпаднаха играчи, които имаха огромна амбиция и воля за победа. Всеки от тях премина през тежки изпитания на Филипините и тества докрай своите смелост и издръжливост.

В сряда от „Survivor“ си тръгна продавачът Милен Кутилов, който се отличаваше с изключителна сила. Въпреки отличната си физическа подготовка, той не успя да надвие бизнес психолога Ивана Микова. Двамата трябваше да балансират с крак върху тънки греди, на противоположния край на които бяха поставени делви. Непобедимата до момента Ивана издържа по-дълго време, без да покаже признаци на умора, а Милен изгуби и баланса, и мястото си в риалитито.

В началото на седмицата Ивана, която беше изпратена в изгнание на Острова на изкуплението, отстрани от „Survivor“ и амбициозната боксьорка Маргарита Чанева. В решителна битка двете увиснаха на ластични въжета и хвърляха метални пръстени върху куки. Въпреки че бяха почти равностойни, на финалната права Ивана се справи по-добре от конкурентката си и й показа вратата на приключенското риалити. По този начин тя се доказа като един от най-силните и безкомпромисни герои в предаването, след като преди това надви още двама свои съперници - хотелиера Пейо и строителния предприемач Илиан.

През тази седмица със „Survivor“ се раздели още един участник, който обаче си тръгна по свое желание. Футболистът Ивайло Крушарски обясни решението си да се оттегли с проблем с очите. „Здравословното ми състояние ме притеснява, не мога да се раздам 100 процента в игрите“, обясни той. След като се оплака от влошено зрение, Ивайло веднага беше прегледан от специалисти, а лекарите заключиха, че състоянието му не е сериозно и той може да продължи напред в телевизионното риалити. Въпреки това, футболистът реши да си тръгне от „Survivor“ завинаги. Някои от конкурентите му заподозряха, че проблемът с очите е само претекст да напусне предаването и че всъщност той се е почувствал изолиран от останалите играчи и е рухнал психически.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor: Скритият идол , Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7