Актуално В програмата

Милен Кутилов напусна „Survivor: Скритият идол“ след битка с непобедимата Иван

Добави коментар

Оцеляването в „Survivor: Скритият идол“ става все по-трудно, а ходовете на участниците - все по-непредсказуеми. Само за няколко дни от екстремното риалити по bTV отпаднаха играчи, които имаха огромна амбиция и воля за победа. Всеки от тях премина през тежки изпитания на Филипините и тества докрай своите смелост и издръжливост.

В сряда от „Survivor“ си тръгна продавачът Милен Кутилов, който се отличаваше с изключителна сила. Въпреки отличната си физическа подготовка, той не успя да надвие бизнес психолога Ивана Микова. Двамата трябваше да балансират с крак върху тънки греди, на противоположния край на които бяха поставени делви. Непобедимата до момента Ивана издържа по-дълго време, без да покаже признаци на умора, а Милен изгуби и баланса, и мястото си в риалитито.

Текст от potv.bg

В началото на седмицата Ивана, която беше изпратена в изгнание на Острова на изкуплението, отстрани от „Survivor“ и амбициозната боксьорка Маргарита Чанева. В решителна битка двете увиснаха на ластични въжета и хвърляха метални пръстени върху куки. Въпреки че бяха почти равностойни, на финалната права Ивана се справи по-добре от конкурентката си и й показа вратата на приключенското риалити. По този начин тя се доказа като един от най-силните и безкомпромисни герои в предаването, след като преди това надви още двама свои съперници - хотелиера Пейо и строителния предприемач Илиан.

Текст от potv.bg

През тази седмица със „Survivor“ се раздели още един участник, който обаче си тръгна по свое желание. Футболистът Ивайло Крушарски обясни решението си да се оттегли с проблем с очите. „Здравословното ми състояние ме притеснява, не мога да се раздам 100 процента в игрите“, обясни той. След като се оплака от влошено зрение, Ивайло веднага беше прегледан от специалисти, а лекарите заключиха, че състоянието му не е сериозно и той може да продължи напред в телевизионното риалити. Въпреки това, футболистът реши да си тръгне от „Survivor“ завинаги. Някои от конкурентите му заподозряха, че проблемът с очите е само претекст да напусне предаването и че всъщност той се е почувствал изолиран от останалите играчи и е рухнал психически.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor: Скритият идол , Survivor

Десет популярни личности срещу десет бойци в новия сезон на Survivor

Режисьорът Зоран Петровски е големият победител в „Survivor: Скритият идол“

Карин, Ганка и Зоран са финалистите в „Survivor: Скритият идол“

Спринтьорката Карин Околие е първият финалист в „Survivor: Скритият идол“

Самотният воин Александра отпадна от „Survivor: Скритият идол“ по bTV