Актуално В програмата

Мариян Станков – Мон Дьо се завръща с авторска рубрика в „Събуди се“

Добави коментар

Мариян Станков – Мон Дьо се впуска в неочаквано предизвикателство, което зрителите ще могат да проследят всяка събота в предаването „Събуди се“ по NOVA.

 Мариян Станков – Мон Дьо се впуска в неочаквано предизвикателство, което зрителите ще могат да проследят всяка събота в предаването „Събуди се“ по NOVA. Извън „Неделята на NOVA“, популярният журналист влиза в ново амплоа, запазвайки неповторимия си стил в авторска кулинарна рубрика, която ще носи името „Вкусът на историите“.

 

В уикенд програмата на NOVA и в събота сутрин Мон Дьо ще среща зрителите с известните, но в кухнята, където освен още от характерните му интервюта, той ще прави и свои кулинарни интерпретации. „През последните години разбрах нещо много важно, че след тежък ефир, тежко интервю, напрегнат ден или седмица, готвенето е нещо, което ми помага да се откъсна от емоцията, да остана малко насаме със себе си, да чуя мислите си. Разбрах, че ми действа като антистрес терапия“, споделя Мариян Станков-Мон Дьо за новата си телевизионна роля. Той ще предложи класически български рецепти, които е готвил в собствената си кухня, но сега ще приготвя  в компанията на своите събеседници.

 

„Телевизионното готвене е голяма отговорност. С цялото осъзнаване, че да си в кухнята пред такава аудитория не е толкова лесно. Но тази рубрика няма амбициите да взима кулинарен „Оскар“. Готвенето в нея ще е един комплимент както за гостите ми, така и за зрителите. Събота сутрин. Класическа българска рецепта. Семпло. Без претенции ястие, което всеки един от нас помни от детството си, но в ерата на големите кулинарни шедьоври, велики шеф готвачи, красиви презентации все повече откривам смисъл в простите неща. Още един начин в тази нова реалност след Covid-19, в която да се върнем във времената, в които вирусите не затваряха държави, домовете ни не се заключваха, а филията с лютеницата на баба беше детският сърф енд търф“, допълва Мон Дьо.

 

Първият гост във „Вкусът на историите“ ще бъде фитнес моделът и предприемач Биляна Йотовска. С какво кралицата на здравословното хранене беше изкушена от Мон Дьо – зрителите ще научат в събота (9 май), само в „Събуди се“ 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Събуди се

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

Ексклузивни интервюта очакват зрителите в следващите седмици в „Събуди се“

Гари Каспаров с ексклузивно интервю по NOVA

Деси Банова-Плевнелиева се завръща на екран с авторска поредица в „Събуди се“

Моника Белучи говори пред NOVA