Актуално В програмата

Маргарита Михнева, Илиана Беновкса, Башар Рахал и Тодор Славков са първите гости в "Тази събота” и "Тази неделя”

Добави коментар

Маргарита Михнева, Илиана Беновкса, Башар Рахал и Тодор Славков са първите гости в новия сезон на "Тази събота” и "Тази неделя”

В деня на Съединението, 6 септември, от 8:00 часа „Тази събота” ще пренесе зрителите на bTV в Пловдив, за да покаже как градът отбелязва празника. Още с дебюта си като водеща Жени Марчева ще постави едно срещу друго две от остриетата на българската журналистика - Маргарита Михнева и Илиана Беновкса. След тях гост в студиото на предаването ще бъде правосъдният министър и вицепремиер Христо Иванов, който ще говори за протестите и скандални назначенията на служебното правителство. Мариана Векилска ще посрещне един от героите на САЩ 94 - националният вратар Димитър Попов, който ще разкаже за живота си след историческото лято. Зрителите на „Тази събота” ще видят и едно откровено интервю с актьора Башар Рахал за пътя му до Америка и назад. Диана Любенова ще отрие новия есенен сезон с екслузивни интервюта със световноизвестните актьори Антонио Бандерас, Уесли Снайпс и Мел Гибсън от премиера на „Непобедимите 3”.

В „Тази неделя” на 7 септември от 8:00 часа Мариана Векилска ще покаже на зрителите на bTV изповедта на една майка, загубила детето си или как поредно престъпление  е останало безнаказано. След нея в студиото ще се дискутира темата за изчезналите деца, като един срещу друг ще застанат родители и отговорните институции.

В политически сблъсък при Жени Марчева ще влязат Татяна Дончева и генерал Валентин Петров. След тях гости на „Тази неделя”   ще бъдат журналистите кандидат – депутати - Мария Календерска и Силвия Трендафилова. В рубриката си Диана Любенова ще престави най-любопитните събития от живота на Тодор Славков.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тази неделя , Тази събота

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Бесте Сабри и Митьо Маринов са новите водещи на „Тази събота и неделя”

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

Кристина Газиева се присъединява към екипа на „Тази събота и неделя“ по bTV

Актуалните предавания на bTV продължават през лятото с ексклузивни теми и гости