Актуално Други

Мандалорианецът и Грогу се готвят за галактически приключения на големия екран

Добави коментар

Любимото дуо от "Мандалорианецът" на Дисни+ прави епичен скок от малкия екран към големия във филма "Мандалорианецът и Грогу".

Джон Фавро, визионерът и създател на поредицата, ще режисира новия проект с участието на емблематичния Мандалорианец и неговия очарователен зелен спътник Грогу.

"Мандалорианецът" стартира през ноември 2019 по Дисни+, а Грогу, известен тогава като Бейби Йода, се превърна в попкултурен феномен. Мандалорианецът (познат още като Дин Джарин) е самотен ловец на глави, изигран от Педро Паскал, който работи във външните части на галактиката. Животът му претърпява драматичен обрат, когато му е възложено да залови мистериозно същество.

Фавро изрази ентусиазма си да разшири историята за любимите герои:

"Обичам да разказвам истории в богатия свят, създаден от Джордж Лукас", казва Фавро. "Перспективата да пренеса Мандалорианеца и неговия чирак Грогу на големия екран е изключително вълнуваща.
Катлийн Кенеди, президента на Лукасфилм, добави, че "Джон Фавро и Дейв Филони въведоха в "Междузвездни войни" двама нови и обичани герои и тази нова история е идеална за големия екран."

Новият филм ще бъде начело на текущата листа на Лукасфилм за разработване на пълнометражни филми, включваща проекти, режисирани от Шармин Обейд-Чиной, Джеймс Манголд и Дейв Филони.

"Мандалорианецът и Грогу" ще бъде първият филм от Междузвездни войни, който ще започне да се снима след "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" от 2019 г.

В момента Филони разработва и втория сезон на популярния сериал на Дисни+ "Асока".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мандалорианецът , Дисни+ , Disney +

Джедаите се изправят срещу нова заплаха в трейлъра на "The Acolyte"

Уоруик Дейвис се изказа за премахването на сериала "Уилоу" от Дисни+

Дисни работи по "Фокус-мокус 3”

“Пърси Джаксън и боговете на Олимп” намери своите Зевс и Посейдон

Първи трейлър на третия сезон на “Мандалорецът”