Лица Изпълнители

Мадона: Изнасилихаме на покрив в Ню Йорк

Добави коментар

Мадона сподели за американското списание "Harper`s Bazaar", че е била изнасилена под заплаха с нож в ранните си години в Ню Йорк.

Мадона сподели за американското списание "Harper`s Bazaar", че е била изнасилена под заплаха с нож в ранните си години в Ню Йорк. Тогава тя все още не бе станала американската "кралица на попа".

В интервю за американското списание  Harper`s Bazaar Мадона разказва, че при пристигането си в Ню Йорк, градът не я е посрещнал "с отворени обятия".

"През първата година ме ограбиха с насочен пистолет, изнасилиха ме на покрива на сграда, където ме бутаха с нож в гърба, апартаментът ми бе разбиван три пъти. Не зная защо го правеха, тъй като вече нямах нищо ценно, след като ми откраднаха радиото първия път", споделя тя .

На 25 години "носех колкото е възможно повече разпятия около врата си и казвах на хората в интервюта , че го правя, защото мисля Исус за секси. О кей ... той беше секси, но го казвах и за да провокирам.... Аз вярвам много в ритуалите, тъй като те не са във вреда на никого. Но не съм голям фен на правилата. Въпреки това, ние не можем да живеем в свят без ред.  Но за мен има разлика между правила и ред, правилата , които хората следват безпрекословно. Редът е това, което се случва, когато думите и действията сближават хората вместо да ги раздалечават. Да, обичам да провокирам, защото това е в ДНК-то ми. Но в девет от десет пъти аз не го правя без причина", признава тя .

Мадона разказва за съпрузите си, за преместването в Лондон, за завръщането си в Ню Йорк, за четирите си деца, които ги учи "да поемат рискове и  да правят нещата, защото те са добре за тях, а не защото "така правят всички".

Да се осмелявам да поемам рискове за мен се превърна в смисъла на съществуването ми”, казва Мадона.

Доказателство за провокативната ѝ личност е и поредната фотосесия, поместена в списанието. Както пише в изповедта си там, тя е свикнала да се взира в хора, които са се вторачили в голото ѝ тяло още от времето, когато е позирала на млади художници в часовете по рисуване.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мадона

Мадона за Harper’s Bazaar

В очакване на Мадона

Всичко за концерта на Мадона в София тази събота, 5 септември в bTV Репортерите

Balkanika Music Television е медиен партньор на концерт на Мадона