Актуално В програмата

Любов пред изпитание в премиерния сериал „Дъщерята на посланика“

Добави коментар

Придобилият световна популярност сериал „Дъщерята на посланика“ ще направи своя дебют по DIEMA FAMILY от 18 юли.

Разтърсващата история в епичната любовна драма, пленила сърцата на милиони зрители по цял свят, може да бъде проследена всеки делничен ден от 22:00 ч. Главните роли в сериала изпълняват любимците на публиката и многократно награждаваните Неслихан Атагюл Доулу и Енгин Акюрек, придобили световна популярност с участията си в заглавия като „Черна любов“, „Двете лица на Истанбул“ и „Пепел от рози“.

Сюжетът на хитова поредица се фокусира върху дъщерята на посланик Наре (Неслихан Атагюл Доулу) и момчето от скромен произход Санджар (Енгин Акюрек), които се срещат и влюбват още като деца. Докато растат, те се виждат рядко, но не минава ден, в който не мислят един за друг. Семействата на младите влюбени не одобряват връзката им, затова те решават да се венчаят тайно. В нощта преди сватбата им, обаче, Наре изчезва безследно. Съкрушен от новината, Санджар опитва да продължи напред и близо десетилетие по-късно се жени за друга жена. В деня на сватбата му съдбата се намесва и Наре се появява неочаквано с разтърсваща тайна, която ще промени живота им завинаги. Ще успеят ли двамата да възродят любовта помежду си, въпреки всички невъзможни обрати, пред които ги изправя съдбата?

„Дъщерята на посланика“ печели награди в 5 различни категории от международния филмов фестивал в Измир. Сред отличията са и приза за най-добра чуждестранна актриса на Неслихан Атагюл Доулу от интернационалните награди в Дубай – DIAFA. Глобално разпространяван, включително и в САЩ, сериалът продължава да жъне успех сред публиката и да затвърждава водещата си позиция в историята на турската телевизионна драма. Сценаристи са големите имена в жанра Айше Ферда Ерйълмаз и Нехир Ердем, а на режисьорския стол сяда Емре Кабакушак.

Не пропускайте премиерния сериал „Дъщерята на посланика“ от 18 юли всяка делнична вечер от 22:00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...