Лица За звездите

Лили Иванова: Мадона е може би най-сполучливият американски продукт в шоубизнеса

Добави коментар

Запитана как пее Мадона, Лили Иванова отговори - "на плейбек, както много хора по света".
Лили Иванова в студиото на "Тази сутрин"Най-дългият концерт на примата на Лили Иванова миналата година бил 3 часа и 35 минути. Това сподели примата на българската естрада - Лили Иванова в студиото на "Тази сутрин". "Аз никога не казвам – този концерт трябва да е три часа или три часа и половина. Всичко зависи от публиката", обясни тя.

За новия клип към песента ѝ "Сам":
Новият ѝ клип е заснет от екипа на Васил Къркеланов, оператор Момчил Александров, това е най-новата песен на Бисер Иванов. Текстът е на младата певица Нора Караиванова, позната на зрителите от Music Idol 2. Идеята за стила на клипа е изцяло на Лили Иванова, като вдъхновението ѝ дошло от костюмите - "по костюмите поръчах музиката", каза тя.

За Мадона: Мадона е може би най-сполучливият американски продукт в шоубизнеса, заяви Иванова по отношение на световната поп икона, която беше наскоро в България. Запитана как пее Мадона Иванова отговори - "на плейбек, както много хора по света".

Лили Иванова обаче се въздържа от коментар за гласовите дарби на Кралицата на попа: "Всеки си има свой недостатъци. Аз не мога да критикувам никого. Всеки отговаря за себе си", каза тя.

Примата на българската естрада сподели обаче, че би отишла на концерт на Тина Търнър и Елтън Джон.

За концертите ѝ в НДК: "Моят успех не е продукт, защото никой не стои зад мен финансово", подчерта Иванова. Тя подчерта, че сама контролира всичко около участията и концертите си, включително декора, осветлението, камерите, сценографията.

Лили Иванова разкри, че на концертите на 6 и 7 октомври в НДК ще има и нов репертоар, сред които и песен на френски.

На зрителски въпрос дали ще пее в чужбина Лили Иванова обяви, че ще го направи, но поп принцип отива, пее, а чак после обявява къде е била – "да не се хвалим много-много", обобщи тя.

За критиките: "Приемам много критики, но зависи кой ме критикува", каза тя и добави: "Обичам да ме учат все още – дори, когато записвам песните си или репетирам".

За политиката: "Аз винаги гласувам", заяви Иванова. Пропуснала е само един вот, защото е била извън София. Тя сподели, че харесва новото правителство и смята, че ако някой не се справи с поста  си, ще бъде сменен.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лили Иванова

Лили Иванова - ексклузивно пред Карбовски по bTV

„Направете нещо за България” - Лили Иванова ексклузивно пред Антон Хекимян

Лили Иванова пусна в ефир новата си песен "Сърцето е чупливо"

Лили Иванова готова отново да се снима гола

Лили Иванова с ексклузивна премиера по БГ РАДИО