Актуално В програмата

Концертът на Кали от промоцията на албума „The best of Kali: РЕМИКСИРАЙ МЕ” в ефира на ФЕН ТВ!

Добави коментар

Концертът на Кали от промоцията на албума „The best of Kali: РЕМИКСИРАЙ МЕ” в ефира на ФЕН ТВ!
Концертът на Кали от промоцията на албума „The best of Kali: РЕМИКСИРАЙ МЕ” в ефира на ФЕН ТВ!Уникалният концерт-промоция на Кали, с който тя представи сборния си албум с ремикси „The best of Kali: РЕМИКСИРАЙ МЕ” и ознаменува 10 години на музикалната сцена, ще бъде завъртян премиерно в ефира на ФЕН ТВ в петък, 5 декември, от 21 ч.

Зрителите ще могат да видят певицата заедно с нейния бенд и гост-изпълнителите Илиян, Любен Бръшлянов и Стоян Раянов - Я-я, които представят дванадесетте ремиксирани топ хита на Кали, събрани в уникалната колекция на The Best- a. За първи път широката публика ще чуе обновените варианти на футболния химн „4-4-2”, песните „Катастрофа”, „Чужда”, „Забрави ме”, „Нищо  лично”, „Мразя те” и др.  

Концертът ще отрази и социалните призиви, които Кали отправя чрез специална мултимедия, съпъстваща всяко нейно изпълнение и показваща различни проблеми на българското общество като домашното насилие, хулиганството, войната по пътищата, дискриминацията на хомосексуалистите, свръхзастрояването на българското черноморие и др.  

Освен на 5 декември, зрителите на ФЕН ТВ ще могат да гледат концерта и на 6 декември, събота, от 13 ч. и на 7 декември, неделя, от 20 ч.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кали

Кали официално разделена с Антон Краус

Фолк певицата Кали е новата водеща на „Споделено с ...”

Кали в “Горещо”: “Ние сме попфолк народ”

Кали посреща 2010 с нов клип към песента "Спри"

Кали представя първата си песен в „Пайнер”