Архив Рокади

Фолк певицата Кали е новата водеща на „Споделено с ...”

Добави коментар

Фолк певицата Кали застава начело на „Споделено с ...”, веднага след като бъдат излъчени последните епизоди на ток шоуто с настоящата водеща Вихра.
Фолк певицата Кали е новата водеща на „Споделено с ...”Фолк певицата Кали застава начело на „Споделено с ...”, веднага след като бъдат излъчени последните епизоди на ток шоуто с настоящата водеща Вихра. Първото издание на „Споделено с....”, в което ще излезе Кали, ще се излъчи на 24 септември.

Решението на мениджмънта на TV7 и продуцентите !no frame media следва линията на развитие на предаването, което продължава да разширява трибуната на зрителските лични истории с нови, популярни лица.

„Вярваме, че Кали ще успее да се впише в този успешен формат, разглеждайки проблемите и ситуациите в предаването през нейната призма. Това правеше Камелия, а сега и Вихра, и сме сигурни, че Кали ще е поредната успешна водеща на „Споделено с ...”,
заявиха продуцентите на предаването !no frame media, допълвайки, че ротацията на водещите е заложена в концепцията на предаването от самото начало.

Фолк певицата Кали е новата водеща на „Споделено с ...”

С привличането на все повече нови популярни лица в програмата на TV7, телевизията непрекъснато надгражда трайната връзка, която успешно създаде с нашите зрители. „Споделено с ...” е безспорен лидер в своя жанр и немимуемо успехът на предаването ще съпътства и новата водеща Кали, която се присъединява към страхотния екип на TV7.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Споделено с ... , Кали

Кали е най-успешният водещ на „Споделено с...”

Кали официално разделена с Антон Краус

Вихра захвърли булчинската си рокля в „Споделено с ...” по TV7

Кали в “Горещо”: “Ние сме попфолк народ”

Кали посреща 2010 с нов клип към песента "Спри"