Актуално Какво ще се случи...

Кои са мъжете от турския сериал "Цвете от изтока" (Sahra)?

Добави коментар

От парапланерист до активист – такива са Серхат Тутумлуер и Ахмет Мюмтаз Сойсал в най-новия турски сериал на Нова "Цвете от изтока" (Sahra), който зрителите могат да следят всеки делничен ден от 11.30 ч.

От парапланерист до активист – такива са Серхат Тутумлуер и Ахмет Мюмтаз Сойсал  в най-новия турски сериал на Нова "Цвете от изтока" (Sahra), който зрителите могат да следят всеки делничен ден от 11.30 ч.

Главната мъжка роля в поредицата е поверена на Серхат Тутумлуер (Serhat Tutumluer), когото българските зрители познават и като Синан от  "Другите отчаяни съпруги" (турската версия на популярния американски сериал). Въпреки че основно е театрален актьор, талантът му се откроява на телевизионния екран и в игралното кино. Признание за него е и наградата за най-добър актьор на Истанбулския международен филмов фестивал преди няколко години.

Извън професионалните ангажименти, признава, че предпочита да стои далеч от медиите и да пази в тайна живота на семейството си – съпругата и малкия му син. Въпреки това обаче от публиката не остават скрити неговите хобита и интереси – Серхат е влюбен в гмуркането и парапланеризма, а така също и в класическата музика и джаза. 

Още един от най-известните турски актьори и режисьори се откроява в "Цвете от изтока" (Sahra).

Ахмет Мюмтаз Сойсал (Ahmet Mümtaz Taylan)

Това е Ахмет Мюмтаз Сойсал (Ahmet Mümtaz Taylan), който миналата година добави към многобройните си награди и своя първи международен приз – за най-добър актьор на първия фестивал на ислямските филми, състоял се в Казан, Татаристан.

Ахмет Мюмтаз Сойсал има зад гърба си над 30 игрални филма и участия в театрални постановки. За разлика от колегата си Серхат, Ахмет е изявен активист. Миналата година той бе сред най-активните участници в протестите срещу застрояването на парка Гези в Истанбул и дори оглави делегацията от 11 видни представители на турската общественост, която изложи исканията на протестиращите пред премиера Реджеп Ердоган.

За съжаление обаче, активната му гражданска позиция е съпроводена с разочарования в личния живот. След 5-годишен брак, сключен специално на датата 07.07.2007 година, за да му донесе късмет, Сойсар се разведе с втората си съпруга – доста по-младата от него Айчин Инджи, която го напусна заради нова връзка.

Какво се случва с екранните им образи в сериала  "Цвете от изтока" (Sahra)?
Как ще се развият отношенията между двете сестри – Сахра и Нил?
Тяхната история зрителите на Нова могат да следят с епизодите на сериала – всеки делничен ден от 11.30 ч. по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Цвете от Изтока , Серхат Тутумлуер , Ахмет Мюмтаз Сойсал

Турският сериал "Цвете от изтока” от 17-и февруари по Нова ТВ

Арзум Онан (Arzum Onan)