Лица Актьори

Арзум Онан (Arzum Onan)

3 коментара

Арзум Онан, по известна като Сахра от турския сериал „Цвете от Изтока“ е бивша Мис Турция и Мис Европа. В момента подготвя първата си скулптурна изложба
Арзум Онан, по известна като Сахра от турския  сериал  „Цвете от Изтока“ е бивша Мис Турция и Мис Европа. В момента подготвя първата си  скулптурна изложба

Арзум Онан (Arzum Onan)

Могат ли манекените да станат добри актьори? Този въпрос си задават все по-често турските медии след наплива на лицата от ревютата в телевизионните сериали.

Бурак Хаккъ, когото зрителите на „Нова телевизия” гледаха в ролята на цигуларя Кенан в „Мелодията на сърцето”, а сега като Али в „Изгубени години”, е прекарал над десет години на модния подиум преди да стане актьор.

Арзум Онан (Arzum Onan)„Сахра”(Цвете от Изтока)


През последните години се нароиха сериалите с участието на известния турски модел Къванч Татлъту. А Арзум Онан, изпълнителката на главната роля в сериала „Сахра”(Цвете от Изтока), е била не само манекен.

Арзум Онан (Arzum Onan)„Сахра”(Цвете от Изтока)


През 1993 г. Арзум Онан завоюва две големи титли - през април става Мис Турция, а през юли и Мис Европа.

Арзум Онан (Arzum Onan) и Мехмет Аслантуг


Към телевизионните сериали обаче я тласка не успехът в конкурсите за красота, а бракът ѝ през 1996 г. с Мехмет Аслантуг - актьор, режисьор и сценарист.

Арзум Онан (Arzum Onan)През следващата година Арзум Онан започва снимки в телевизионния сериал „Горещи часове”, който продължава при голям успех четири сезона. През това време участва в дефилета с благотворителна цел и отглежда сина си Джан, който сега е на десет години.

Големият ѝ успех идва със сериала „Сахра”, но след него за известно време тя се отдалечава от телевизията и се отдава на скулптурата.

Арзум Онан
е завършила художествена академия, но до завършването на „Сахра" скулптурата ѝ е била само хоби. Сега тя се готви за самостоятелна изложба.

През последните месеци слухове за раздялата на Арзум и Мехмет заляха турските медии. Светските списания писаха, че двамата живеят вече отделно, той в Бодрум, тя - в Истанбул, а някои дори твърдяха, че Мехмет се напивал и пребивал съпругата си и това станало причина за раздялата.

И двамата отхвърлиха тези твърдения и позираха със сина си за снимки, на които изглеждат много щастливи.

Арзум изрази огорчението си от тези писания и обясни, че съпругът ѝ наистина прекарва много време в Бодрум, където е направил свое филмово студио. Мехмет от своя страна каза, че е бил толкова ангажиран с последния си филмов проект, че е отказал примамливи предложения за участие във филми, включително в телевизионния сериал "1001 нощ".

Този проект вече е факт и най-новият филм на Мехмет Аслантуг – „Втората половина на любовта”, трябва да излезе на екран на 2 октомври.


Арзум Онан (Arzum Onan)

Мехмет Алтуг е продуцент, сценарист и режисьор на филма, който е бил заснет за шест седмици, четири в Бодрум и последните две - в Ню Йорк. Във филма, който струва на Аслантуг 2,5 милиона долара, Арзум и Мехмет играят двойка бивши влюбени, които се срещат отново след години.

Арзум Онан (Arzum Onan)„Сахра”(Цвете от Изтока)


През лятото Арзум Онан беше заловена в Бодрум от папараци на плажа по бикини. Това бе първата ѝ публична поява по бикини от участието ѝ в конкурсите и медиите констатираха, че красотата ѝ никак не е пострадала от годините.Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Цвете от Изтока , Арзум Онан

Кои са мъжете от турския сериал "Цвете от изтока" (Sahra)?

Турският сериал "Цвете от изтока” от 17-и февруари по Нова ТВ

Мехмед Аслантуг от „Истанбулска приказка” е играл в сериала „Белене”, посветен на събитията в България