Актуално Други

Кой е СТОПАНИНЪТ на „Фермата”?

Добави коментар

Остава по-малко от месец до старта на най-новия телевизионен риалити формат „Фермата” по bTV.

Палене на огън с кремък и прахан, изработване на прибори за хранене и изграждане на обор са сред задачите на кандидат-фермерите

Остава по-малко от месец до старта на най-новия телевизионен риалити формат „Фермата” по bTV. В голямото приключение ще се включат 16 авантюристи, които ще трябва да оцелеят без всякакви удобства от съвременността. Те ще попаднат в изоставена ферма без ток, вода и канализация. И за да успеят, трябва сами да построят всичко от нулата. В цялото това предизвикателство ще им помага...СТОПАНИНЪТ на фермата.

Георги Михайлов, от Капитан Димитриево, ще бъде ментор на 16-те участници в продължение на три месеца. Той ще им дава задачи, ще оценява тяхното изпълнение и ще дава оценка, от която ще зависи дали участниците ще получат награди или не, за да могат да живеят по-добре във фермата! В предаването “Фермата” го отвежда голямата му мечта да участва във вдъхновяващ младите хора проект, който да обърне народа обратно към земята и простия, но истински живот.

„Тук има всичко необходимо, за да живеят участниците нормално”, разказа днес в „Тази сутрин” Георги. „Само че трябва да си го заработят! Имаме градина със зеленчуци, ако го стопанисат – ще ядат. Ако се грижат добре за фермата  - ще има и награди – овце, кози, крави, агнета. Кокошки, за да се изхранят. Ако не работят, няма да получат нищо!”.

Бай Георги обещава да научи своите ученици как да се грижат за животните, как да правят грънци и прибори за хранене, да приготвят кисело мляко и ракия. 

Георги Михайлов:  Георги Петров Михайлов е роден през 1960 г. в село Капитан Димитриево, обл. Пазарджик. Получава средното си гимназиално образование в Брацигово. Семеен с две деца. Умения: производство на картофи, оглеждане на тютюн, овцевъдство, животновъдство, производство на сирене и млечни произведения, хлебарство, готварство, строителство.

През 1976 година бащата на Георги купува 56 овце, които за 15 години нарастват до 160. Всички грижи за животните са поделени  между членовете на семейството: израждане, доене, паша, стригане... Днес бай Георги е убеден, че е единственият човек в България, който сам може да подстриже вълната на 160 овце за един ден!

Стопанинът на „Фермата” работи известно време в сектор “Строителство” – може да построи всичко от нищо.  След политическите промени от 89 година, Георги Михайлов отваря собствена мандра и фурна. Отношението му към вкусната и качествена храна го кара макар и в зряла възраст да изкара курс по готварство – професия, с която бай Георги изхранава семейството си и до днес.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9