Архив VIP Brother

Коцето, Гала и Катето Евро отново във VIP Brother

Добави коментар

Едни от най-големите звезди на България, участвали във VIP Brother се събраха отново...

 

VIP Brother

Едни от най-големите звезди на България, участвали във VIP Brother се събраха отново, за да вземат участие в първия рекламен клип на формата за 2012 година.
Най-успешното риалити в България отново събра Коцето, Денди, Гала, Катето Евро и Део, който дойде на снимките с тениска на рап изпълнителя „100 Кила“, записал наскоро парче с Лора Караджова.

VIP Brother

Във видеото под звуците на хитовото парче на Рафи Бохосян „4321”, освен участниците във VIP сезоните, могат да бъдат видяни още от най-емблематичните лица на шоуто – Гроши, Найден, Недялко, Тризначките – Вяра, Надежда и Любов, Стойка и дори някогашните съперници за любовта на Елена – Миро и Мариян.

гала

 „Доволни сме от резултата, видеото показва именно това, което подготвяме този сезон, и което искаме хората да гледат – положителни емоции и забавление. По време на снимките си дадох сметка, че много хора са успели да се реализират благодарение на предаването и са се възползвали максимално от този шанс. Видях много звезди, готови отново да влязат в Къщата, защото преживяването е било незабравимо за тях“, сподели продуцентът на шоуто Нико Тупарев.

Део и Катето Евро

„Той промени живота ни и всички празнуваме неговото завръщане. VIP Brother, тази есен по Нова“– са думите, с които завърша първият рекламен клип на риалити формата.

Катето Евро, Стойка и Део
VIP Brother

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , VIP Brother 3 , Big Brother , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"