Актуално Други

Калин Врачански е специален гост на FILM INDEPENDENT SPIRIT AWARDS

Добави коментар

Звездата от „Стъклен дом” Калин Врачански е избран за специален гост на най-престижния форум за независимо кино в света - FILM INDEPENDENT SPIRIT AWARDS

Звездата от култовия сериал на bTV „Стъклен дом” Калин Врачански, е избран да бъде специален гост на престижните FILM INDEPENDENT SPIRIT AWARDS. Актьорът ще представи страната ни на световния кино форум, който ще се проведе за поредна година в Лос Анжелис.

На 25 февруари, само ден преди връчването на наградите „Оскар”, плажът на Санта Моника ще стане арена на вечния полет на независимия дух на кино изкуството.

Калин Врачански ще бъде в компанията на имена от ранга на Кевин Спейси, Самюъл Джаксън, Кийра Найтли и Робърт Дениро. Посещаването на подобни форуми дава изключителен шанс на актьорите да се запознаят и представят пред световната кино индустрия.

27-мата годишна церемония по връчването на Наградите за Независимо кино ще събере някои от най-известните имена на световната филмова сцена за една различна надпревара, в която водещи са духът на творците и техните идеи, реализирани извън обичайната високо-бюджетна рамка на холивудските продукции. Водещ на събитието е нашумелият комик Сет Роуджън.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом , Калин Врачански

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

Любими зведи водят „Господари на ефира“ следващите пет дни

Българският игрален филм “Шестият ден” в кината от 15-ти ноември

Елена Петрова и Калин Врачански са отново заедно във „Вила Роза”