ТВ анонси ТВ анонси

Какво ще дават по Crime+Investigation през септември

Добави коментар

Градски убийства, жени в риск и неразкрити престъпления по Crime+Investigation през септември…

Убийства в града

От 5 септември, всеки понеделник, 23.00 ч.

В завладяващата поредица от 10 части „Убийства в града“ мястото на престъплението заема централно място. Във всеки епизод Катрин Кели разказва стъпка по стъпка вълнуващата история за това как едно шокиращо убийство е разкрито, как то се вписва в по-голямата обезпокоителна картина в един определен град и как променя завинаги живота и мястото, където се е случило. С интервюта със свидетели, полицаи и криминолози, с директно засегнатите (приятели и роднини на жертвите, а в някои случаи и обвиняемите) „Убийства в града“ представя историята на някои от най-шокиращите убийства в Обединеното кралство и изследва въздействието, които те са имали върху местната общност.

Пиши ми, щом се прибереш

От 3 септември, всяка събота, 23.00 ч.

#Пиши ми, щом се прибереш (#TextMeWhenYouGetHome) стана популярно онлайн движение в цял свят след неотдавнашната смърт на Сара Еверард. Слоганът отвори дискусия сред жените за липсата на чувство за сигурност у тях, когато са сами навън сред хора. Да се страхуват за живота си се превръща в ежедневие за тях. Във всеки епизод от този завладяващ документален сериал за истински престъпления ще бъде проследен по един случай, при който жена е изчезнала, докато се е прибирала вкъщи сама. Мистерията защо тя е изчезнала ще се разкрие, което ще доведе до финален момент, когато ще разберем дали тя е оцеляла или е била убита, както многото други жени преди нея.

Неразрешени случаи

От 22 септември, всеки четвъртък, 23.00 ч.

„Неразрешени случаи“ представя преразглеждането на останали за дълго време неразкрити престъпления и пътя, който трябва да изминат правоприлагащите органи, възобновили разследването им. С помощта на новости в областта на криминалистиката и чрез нови доказателства, полицаи и детективи се опитват да разплетат случаите и да изяснят въпроси, оставени без отговор. Всяка история оживява чрез филмови драматизации и разкази от първо лице от детективите и близките на жертвите, които са преживели разтърсващите събития.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър