ТВ анонси ТВ анонси

Какво ще дават по Crime+Investigation през септември

Добави коментар

Градски убийства, жени в риск и неразкрити престъпления по Crime+Investigation през септември…

Убийства в града

От 5 септември, всеки понеделник, 23.00 ч.

В завладяващата поредица от 10 части „Убийства в града“ мястото на престъплението заема централно място. Във всеки епизод Катрин Кели разказва стъпка по стъпка вълнуващата история за това как едно шокиращо убийство е разкрито, как то се вписва в по-голямата обезпокоителна картина в един определен град и как променя завинаги живота и мястото, където се е случило. С интервюта със свидетели, полицаи и криминолози, с директно засегнатите (приятели и роднини на жертвите, а в някои случаи и обвиняемите) „Убийства в града“ представя историята на някои от най-шокиращите убийства в Обединеното кралство и изследва въздействието, които те са имали върху местната общност.

Текст от potv.bg

Пиши ми, щом се прибереш

От 3 септември, всяка събота, 23.00 ч.

#Пиши ми, щом се прибереш (#TextMeWhenYouGetHome) стана популярно онлайн движение в цял свят след неотдавнашната смърт на Сара Еверард. Слоганът отвори дискусия сред жените за липсата на чувство за сигурност у тях, когато са сами навън сред хора. Да се страхуват за живота си се превръща в ежедневие за тях. Във всеки епизод от този завладяващ документален сериал за истински престъпления ще бъде проследен по един случай, при който жена е изчезнала, докато се е прибирала вкъщи сама. Мистерията защо тя е изчезнала ще се разкрие, което ще доведе до финален момент, когато ще разберем дали тя е оцеляла или е била убита, както многото други жени преди нея.

Текст от potv.bg

Неразрешени случаи

От 22 септември, всеки четвъртък, 23.00 ч.

„Неразрешени случаи“ представя преразглеждането на останали за дълго време неразкрити престъпления и пътя, който трябва да изминат правоприлагащите органи, възобновили разследването им. С помощта на новости в областта на криминалистиката и чрез нови доказателства, полицаи и детективи се опитват да разплетат случаите и да изяснят въпроси, оставени без отговор. Всяка история оживява чрез филмови драматизации и разкази от първо лице от детективите и близките на жертвите, които са преживели разтърсващите събития.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър