ТВ анонси Cartoon Network

Какво ще дават по Cartoon Network през септември

1 коментар

В компанията на Cartoon Network, началото на учебната година ще е изпълнено с много смях и приключения.

Любимите ни анимационни приятели ще ни помогнат да забравим, че ваканцията вече е само спомен. Септември ще бъде месец на много премиери в ефира на CN. Очакваме нови епизоди на „Малки Титани: В готовност“, нов сезон на „Шантави рисунки-мисунки“, „Бакуган: Еволюции“ и „Джелистоун!“, както и премиерата на новата поредица - „Том и Джери в Ню Йорк“.

​„Малки титани: В готовност!“ – Сезон 7

От 19 септември – всеки делник от 15.55 ч.

Пубертетът не е лесен, а когато един тийнейджър има суперсили, този период може да бъде още по-предизвикателен. Въпреки това, петимата малки титани се справят страхотно с него. Те имат различни специални способности, които използват за да спасяват света от злодеи, а понякога получават помощ и от други герои на вселената на DC, като DC Super Hero Girls, Батман и Уондър Уомън.

В новите епизоди, титаните ще открият силата на... закуската. Нито едно ястие няма толкова вкус, колкото лакомствата за закуска. Те ще изберат да ги хапват и в останалите часове на деня, но така, доскорошният им приятел, г-н Закуска, набира все по-голяма сила и се превръща в злия г-н Закуска. Титаните ще трябва да се впуснат в битка срещу него, за да възстановят баланса. В друг от епизодите, те играят с въображаем приятел, но внезапно, той ще стане истински и ще създаде голям хаос.

„Шантави рисунки-мисунки“ – Сезон 4

От 26 септември – всеки делник от 13.25 ч.

Последната версия на любимата анимация с Бъгс Бъни е изпълнена с нови приключения за компанията на Шантавите рисунки. Продуцирана от Warner Bros. Animation, тя е плод на въображението на Питър Браунгард, чието име е свързано и с други продукции, сред които и „Време за приключения“. Авторът е запазил типичния весел характер и стил на анимационната класика, позната на поколения зрители.

В премиерните епизоди на сезон 4, Йосемити Сам се перчи пред другите герои - „нека всички знаят, че може да хване лъв“. Но дали може да хване Бъгс Бъни? Дафи ще убеди Порки Пиг да участва в предизвикателството - състезание по бокс, а противникът на страхливия герой е силна горила. Всеки от кратките епизоди съдържа и още щури приключения.

„Том и Джери в Ню Йорк“ – Сезон 1 + 2

От 12 септември – всеки делник от 16.55 ч.

Новата поредица, базирана на класиката на Уилям Хана и Джоузеф Барбера идва и по Cartoon Network. Сега, зрителите, които помнят предаването на Warner Bros. Animation, излъчвано по Boomerang, ще могат да видят и новата му версия. Самият Уилям Хана се завръща в оригиналния дублаж благодарение на архивни записи. „Том и Джери в Ню Йорк“ е създаден на база едноименния пълнометражен филм, в който главните герои живеят в известния мегаполис и преживяват безброй приключения.

Сега има нови емоции - Том ще иска да хване ято разсеяни гълъби, но Джери познава хитрия си приятел много добре и решава да ги предпази. Котаракът ще си навлече и други проблеми, когато срещне бебе панда в града. Той ще й помогне да се върне в зоологическата градина, но ще трябва да преодолее доста препятствия по пътя си. Джери ще реши да помогне и на друго животно - слон, ходещ насън в музея. Двамата с Том ще опитат да се справят с музейния лабиринт, в който е попаднал новият им приятел.

„Джелистоун!“ – Сезон 1 + 2

От 5 септември – всеки делник от 09.15 ч.

В новата част на известната поредица, Мечето Йоги е лекар в болницата на град Джелистоун. Много добър лекар... или поне така си мисли. Затова, приятелите му Бу-Бу и Синди често се грижат той да стои здраво стъпил на земята. В градчето можем да срещнем и кмета, Хъкълбери Хрътката, както и дясната му ръка - раболепният Г-н Джинкс. Всеки жител има уникални задачи за изпълнение, но за някои те се оказват малко по-различни от предвидените. Независимо от това, героите научават за ценностите на приятелството и лоялността, докато вървят напред и си прекарват страхотно.

В един от епизодите, Кученцето Аги и нейните приятели ще планират голямо забавление заедно. Там ще срещнат нов приятел – розова котка, която ще им разкрие, че младостта не трае вечно. Героите решават да спрат остаряването, като пренавият големия градски часовник. Вместо да спрат времето и да запазят вечната младост, те превръщат всички обитатели на града в... деца.

„Бакуган: Еволюции“ – Сезон 4

От 5 септември – всеки ден от 20.25 ч.

Откакто магическите Бакугани се появиха на Земята, животът на тримата главни герои се промени напълно. Дан, Уинтън, Лия и тяхното куче се сприятелиха с невероятните същества, които притежават суперсили. Те започнаха да се състезават срещу други супер-могъщи герои. Зрителите успяха да се запознаят с техните приключения в поредиците „Бакуган: Батъл Планет“, „Бакуган: Бойци в действие“ и „Бакуган: Геоган Райзинг“. Там героите взеха участие в големите игри на Бакуган в Токио и се натъкнаха на нов вид свръхмощни създания, а именно могъщите Геогани.

В новите епизоди се завръщат и ред създания, познати от предишните поредици - Драго, Трокс, Пегатрикс, Хайдръс и Холкор. Зрителите ще могат да посетят и Вестроя - магическия свят, който е дом на Бакуганите. Героите ще разберат, че странна енергия от Вестроя пристига на Земята, внасяйки промени в силите на самите Бакугани. По този начин ще бъде създадена и група от нови воини, благодарение на които всеки ще придобие непознати досега способности.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър