Актуално В програмата

Журито на „големите надежди“ влиза в играта

Добави коментар

Започват четвъртфиналите в шоуто – Любо, Дивна и Веселин Маринов вече имат право на глас

Журито на „Големите надежди” влиза в играта – Любо, Дивна и Веселин Маринов, които до този момент само коментираха изпълненията на младите таланти, вече ще имат право на глас заедно със зрителите. Така от ролята си на звездни коментатори, тримата ще влязат в ролята си на истински пълноправно жури.

Това ще се случи в сряда, 23 април, когато започват четвъртфиналите в шоуто. В следващите три седмици жури и публика ще обединят сили в търсене на най-даровитите деца на България. Във всеки един концерт от четвъртфиналната фаза, десет таланта ще излизат на голямата сцена, за да докажат, че заслужават да продължат напред в предаването и да се доближат до първото място. В края на всеки концерт зрителите ще имат право да изберат трима от талантливите малчугани, които да продължат напред. Кое ще бъде четвъртото попълнение сред полуфиналистите обаче ще решат именно Любо, Дивна и Веско Маринов. Тримата ще трябва да постигнат консенсус, за да изберат своя общ фаворит. След като по време на изминалите концерти се запознаха с децата и добиха своите първи впечатления, сега е време да кажат своята професионална дума. Как изпълнители от три различни поколения обаче ще направят единодушен избор и дали тази промяна няма да се превърне в предизвикателство за журирането им?

Отговорите ще разберем още утре, когато първите десет диаманта ще излязат за втори път на сцената, за да се борят едновременно за зрителския интерес и професионалната оценка на журито. Това са гаражната банда от Добрич – Little Stars; кръстената на Милица от Фамилия Тоника - Милица Мартинова; Иван Стоянов от Бургас; Радко Петков от Троян, който вече може да се похвали с участие в концерта на Веселин Маринов; Едит Бялкова от Малко Търново; талантливата Гала Ботева от Севлиево; Янко Станев от Варна; пловдивската дива Ерика Адамс, Иван Иванов от Горна Оряховица, който спечели сърцето на Любо с изпълнението на „Имам само теб“, както и Лидия Стаматова, също от Бургас.  

Как ще се представят талантливите малчугани от първата великолепна десятка и колко трудно ще бъде на журито да посочат своя фаворит, ще разберем утре, от 20:00 в „Големите надежди” по Нова.

„Големите надежди“ – четвъртфинали – тази сряда, 23 април, 20.00 ч. по Нова
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Големите надежди

ФСБ стискат палци на Гала от „Големите надежди”

Компютърен спец просълзи Дивна в „Големите надежди“

Ангел и Моисей в трио с рап надежда от „Големите надежди”

Журито на "Големите надежди" в истински шах и мат

Ахинора от „Големите надежди” съветва Любо как да бъде водещ