ТВ анонси ТВ анонси

Жан Рено се впуска във френски екшън уикенд по КиноНова

Добави коментар

В тематичен уикенд на КиноНова, посветен на френския актьор Жан Рено, каналът ще предложи два вълнуващи сюжета за тежки престъпления и дръзки разследвания на Ривиерата.
През следващата седмица ефирът на КиноНова разчупва стереотипа за френската култура като изтънчена и лирична, за да докаже, че екшънът и мистериозните загадки съществуват и извън Холивуд. В тематичен уикенд, посветен на френския актьор Жан Рено, каналът ще предложи два вълнуващи сюжета за тежки престъпления и дръзки разследвания на Ривиерата.

Жан Рено

В първия ден от уикенда, 28 юли, от 21 часа, зрителите ще могат да видят превъплъщението на Рено като обиграния детектив Шифер в трилъра „Империята на вълците”. Дори след своето оттегляне от професията, героят  ще бъде изкушен от сложен случай с много неизвестни, а в центъра на събитията са загадка от миналото, амнезия и няколко безследни изчезвания.

В неделя, отново в същия час, Рено ще тръгне по следите на изумителна случка в лентата “Пурпурните реки 2: Ангели на апокалипсиса”. Желанието да достигне до истината отново ще го отведе до неподозирано откритие, като дори ще напусне света на материалното.

Жан Рено

Животът на френския актьор Жан Рено е драматичен и космополитен не само на малкия и голям екран. От самото начало съдбата го отвежда от Мароко в Германия, а в последствие и до Франция, за да го срещне с неговия първи шанс на театралната и кино сцена.  

В кариерата си Рено участва в множество американски продукции, като си партнира с  Робърт Де Ниро, Натали Портман и още холивудски величия. Интересно е обаче, че една от най-касовите ленти на актьора – „Гости от миналото” /Les Visiteurs/, която светкавично става хит във Франция, е обявена за ”прекалено френска” в САЩ, а само най-големите почитатели на жанра могат да оценят майсторството на продукцията по това време.

Уикенд с Жан Рено – 28 и 29 юли, от 21.00 ч. по КиноНова
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пурпурните реки 2: Ангели на Апокалипсиса , Империята на вълците , Жан Рено , Гости от миналото