Актуално В програмата

„Искрено и лично” на 8 декември

Добави коментар

Eстетично ли е жената да бъде мускулеста и да вдига 100 кг от лежанка? - 8 декември в "Искрено и лично"
„Искрено и лично” на 8 декемвриПонеделник, 10:00 ч., „Нова телевизия”
Темата: "Живите фитнес маниаци"


Много модерно стана жените да ходят на фитнес. Но естетично ли е жената да бъде мускулеста, да вдига 100 кг от лежанка? Модата не се ли превръща в мания?

Актрисата Мартина Вачкова категорично е против щангите: „Моето предложение към теб, Миглена, е да отидем на Витоша, да се разходим на чист въздух.” И още една уговорка ще си направят двете – да ходят заедно във фитнеса на Ваня. Дали ще го осъществят? Едва ли...

Ваня Банкова е собственичка на фитнес клуб само за жени и твърди, че: „ако не се грижим за тялото си, то няма да ни служи”. Идеята ѝ е не да създава културистки, а да приучи жените да обичат движението и да се грижат за външността и здравето си. Голямата синя топка, която е донесла, е много приятен уред за тренировка. Я да видим коя от гостенките ще се престраши да седне на нея?!

Е, това е Юлиана, фенка на фитнеса, тренирала по 2-3 пъти седмично и дрехите ѝ започнали да отесняват в раменете. Какви резултати е постигнала, тя определя така: „На мен не ми трябва кантар, трябва ми огледало, за да се видя.” За нея не е проблем да напрегне ластиците, донесени от Ваня.

Мартина обаче смята, че: „Всяка жена, която се оглежда в очите на любимия, е много по-щастлива.” Тя уважава спортуващите, но е абсолютно против да се нарече женствено и красиво едно мускулесто тяло. Предпочита времето за тренировки да отдели за кафе и сладки приказки с приятели.

И понеже различните мъже харесват различни женски фигури, за Юлиана не е проблем, че има малко в повече мускули, защото съпругът ѝ Юли твърди: „Впечатляват ме жени с по-изразени мускули. Да не граничи с големи обеми, а да е спортен тип.” Той има забележка и към мъжете: „Новото поколение мъже трябва да тренират, за да могат да си носят куфарите сами.”

На неговия вкус отговаря и Диана Христова – биатлонистка във ВИФ. Тя винаги е искала да има мускулесто тяло и непрестанно работи по въпроса. Участничка е в републиканското първенство по фитнес и културизъм.

А нашият съвет е: Мили момичета, внимавайте с тежестите, оставете ги за мъжете, запазете женствеността не само в душите си!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Миглена Ангелова , Искрено и лично

"Мис свят на количка" в "Искрено и лично" на 5 юни

TV7 прекратява излъчването на “Искрено и лично”

Братя Ранкови: Направихме си собствен театър!

Елен Колева лее сълзи пред Миглена Ангелова в „Искрено & лично”

Миглена Ангелова щастлива, че не влязла във "ВИП Брадър"