Актуално В програмата

„Искрено и лично” на 5 декември

Добави коментар

Те са млади, те са красиви, те са били в къщата на ”Биг брадър” и сега са телевизионни водещи -утре в "Искрено и лично"
Те са млади, те са красиви, те са били в къщата на ”Биг брадър” и сега са телевизионни водещи.Те са млади, те са красиви, те са били в къщата на ”Биг брадър” и сега са телевизионни водещи.

Невъзможно е да не помните красивата Зейнеб от първото шоу. Продуцентите я забелязаха и тя осъществи мечтата си, започна успешна телевизионна кариера. „Красотата е сериозно оръжие и дава шанс, но ако разчиташ само на нея, си за никъде, ако нямаш и други качества. Ако имаш ум и красота, може да имаш власт, но не и над мъжете. Всички красиви жени са нещастни в любовта”, разсъждава Зейнеб с достолепието си на кралица.

Силвия от „Биг брадър 2” оприличават на Анджелина Джоли: „Влязох, защото исках да се забавлявам.” Популярността ѝ даде шанс да води тв-предаването „Градски момичета”. Според нея: „При мен предложенията идват ей така – туп по главата. За „Градски момичета” направо ме беше срам, че вземам пари, за да се лигавя. Снимах се в „Плейбой” и това ми отключи много врати, откровеничи хубавицата. Красотата винаги е марка.”

За претенциозната кокетка Лиляна от ”Биг брадър 3”: най-хубавата комбинация е красива и умна. „Моята кариера тепърва предстои”, казва тя и с малко тъга споделя, че връзката ѝ с ръгбиста Борислав е била „медийна” и той е бил „невероятен комплимент от съдбата” за нея. Тя също се е снимала за „Плейбой”. А в къщата влязла случайно и неочаквано. Нямала какво да прави и с приятелки отишли на кастинг. От там нататък съдбата решила.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Искрено и лично , Миглена Ангелова

"Мис свят на количка" в "Искрено и лично" на 5 юни

TV7 прекратява излъчването на “Искрено и лично”

Братя Ранкови: Направихме си собствен театър!

Елен Колева лее сълзи пред Миглена Ангелова в „Искрено & лично”

Миглена Ангелова щастлива, че не влязла във "ВИП Брадър"