Актуално В програмата

„Искрено и лично” на 17 юни

Добави коментар

Темата: "Отмъщението на държавата" Гадно е, когато МОН не ръководи образованието и науката, а умело ръководи недостойни процеси.
Темата: "Отмъщението на държавата"

Ще видите хора, които имат нужда от вас - не само от разбирането ви, но и от осезаемата подкрепа, която можете да им окажете.

Ние традиционно предпочитаме да спим, вместо да мислим. Да премълчим, вместо да реагираме, да забравим, вместо да научим... Когато продаваха на безценица заводите ни, след като предварително ги съсипваха, ние мълчахме и чакахме светлото бъдеще - тогава не знаехме много неща. Когато започнат да продават българските училища, нямаме оправдания, но всъщност какво от това. Да му мислят децата ни!...

По традиция, когато искаш да съсипеш една организация, ѝ изпращаш проверки - една след друга, поне година. Намираш малките неизбежни пропуски и ги превръщаш в непоправими закононарушения. Нищо ново.

Гадно е, когато Министерството на образованието и науката не ръководи образованието и науката, а умело ръководи недостойни процеси.

Елитната Френска гимназия в София, която продължава да готви успешни хора, е сериозно разклатена.
Единствената възможна помощ може да дойде от франкофонските организации, от Френския културен институт и от всички неравнодушни българи навсякъде по света. Помогнете - пишете, протестирайте, действайте!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Искрено и лично

"Мис свят на количка" в "Искрено и лично" на 5 юни

TV7 прекратява излъчването на “Искрено и лично”

Братя Ранкови: Направихме си собствен театър!

Елен Колева лее сълзи пред Миглена Ангелова в „Искрено & лично”

„Искрено и лично” на 19 декември