Актуално В програмата

„Искрено и лично” на 11 ноември

Добави коментар

Има ли логично обяснение за възможността човек, който не носи гените ни, да бъде наше копие - утре, 11 ноември в "Искрено и лично"
„Искрено и лично” на 11 ноември

Вторник, 10:00 ч., „Нова телевизия”

Темата: "Кой е твоят двойник"

Съществуват ли наистина двойници? Има ли логично обяснение за възможността човек, който не носи гените ни, да бъде наше копие, да има същото име и професия? Не сме ли уникални и неповторими?

Дидо Манчев
Често оприличават любимеца ни, актьорът Дидо Манчев, на неговия американски колега Дани де Вито. Сбъркала го дори една италианска актриса. "Приличаме си по това, че и двамата сме талантливи. И двамата играем в киното, само че той има повече централни роли от мен , търси приликите и отликите Дидо. А и друга разлика има - аз съм с два сантиметра по-висок от него."

Цецо Елвиса

За певеца Цветелин Атанасов най-известният български двойник и имитатор на Елвис Пресли: "За приликата по-важно е вътрешното излъчване, магнетизмът." Той не смята себе си за двойник, а се превъплъщава от любов към Елвис и сигурно затова изпълнява с такава топлота неговите песни. И Дидо се опитва да свири на китара, но и Дани де Вито не може. Любвеобилен, Цецо Елвиса пада на колене пред водещата и ѝ целува ръка, като продължение от любовното обяснение от изпятата песен. Не може да пее, но и Дидо устремно се втурва да целува ръце.

Красимир Георгиев

Но темата има и много сериозна страна. "бях поразен от срещата си с двойник на 5 500 км от България. В Хималаите видях мой починал приятел. На земята седеше монах, но приликата беше огромна", твърди писателят Красимир Георгиев. Има над 200 милиарда галактики. Не може и нашата земя да няма двойници."

Даниела Икономова
Според астроложката асцендентният знак определя външния вид на човека и това, дали ще бъде двойник на друг. И въпреки, че не вярва в двойниците, тя е направила сравнителни хороскопи на гостите и техните двойници, за да ни каже дали приликата е само външна или има и прилика в интересите, кармата и т.н.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Миглена Ангелова , Искрено и лично

"Мис свят на количка" в "Искрено и лично" на 5 юни

TV7 прекратява излъчването на “Искрено и лично”

Братя Ранкови: Направихме си собствен театър!

Елен Колева лее сълзи пред Миглена Ангелова в „Искрено & лично”

Миглена Ангелова щастлива, че не влязла във "ВИП Брадър"