Актуално В програмата

„Искрено и лично” на 11 юли

Добави коментар

На финала на телевизионния сезон - въпроси в "стил Хамлет" - пука ли му или не му пука на някого от управляващите за гражданите на България? - „Искрено и лично” на 11 юли
Темата: "Държавата и взривете"

На финала на телевизионния сезон - въпроси в "стил Хамлет" - пука ли му или не му пука на някого от управляващите за гражданите на България?

„Напомняме, че това е денят, когато навън се носеха канонадите на взривените военни погреби край Челопечене и когато аерогара София, която се намира в съседство на „Нова телевизия”, беше затворена...

Денят, в който ние снимахме поредните си предавания в студиото на „Нова телевизия”, а от последните два етажа на същата сграда, където се намира студиото, евакуираха служителите от офиса на голяма чужда фирма...” (думи на Миглена Ангелова)

За тези и други неща е предаването на 11 юли - за верността към превърналия се в световна класика призив на Фреди Меркюри - онзи, за шоуто, което трябва да продължи... и за още някои, чисто по български, НЕОТЛОЖНИ неща...

„Сложете си ръката на сърцето и си отговорете наистина ли очаквате някой от държавните чиновници да се погрижи? Наистина ли очаквате някой да вземе мерки, та да не живеят българите обезверени, примирени и самотни в ежедневните си трагедии?

Наистина ли очаквате някой от държавните ни мъже и жени да се появи в кутията на телевизора и вместо да говори глупости и да търси кой е по-виновен от него, да помоли за прошка, да разболее сърцето си от това, което е причинил с бездействието и невежеството си на хората, чиито живот се е нагърбил да защитава, подпомага и насочва? Очаквате ли всичко това наистина?

А сега най-трудния въпрос, след многото „неочаквания”: За какво ни е всъщност да оцелеем?...” (отново думи на Миглена Ангелова)

Петък, 16:30 ч., „Нова телевизия”
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Искрено и лично

"Мис свят на количка" в "Искрено и лично" на 5 юни

TV7 прекратява излъчването на “Искрено и лично”

Братя Ранкови: Направихме си собствен театър!

Елен Колева лее сълзи пред Миглена Ангелова в „Искрено & лично”

„Искрено и лично” на 19 декември