Актуално В програмата

„Ясновидци” - 26 март

Добави коментар

Вторият сезон на хитовото шоу „Ясновидци” стартира с 90 минутен първи епизод утре вечер, 26 март от 20.00 часа по bTV.
Вторият сезон на хитовото шоу „Ясновидци” Вторият сезон на хитовото шоу „Ясновидци” стартира с 90 минутен първи епизод утре вечер, 26 март от 20.00 часа по bTV. Най-важното, което ще бъде разкрито в първия епизод, е кои са новите 8 претенденти, които ще се съревновават в разгадаването на още по-заплетените в сравнение с първия сезон загадки. За кратко зрителите на bTV ще могат да надникнат и зад кулисите и ще имат възможността да видят най-интересните моменти от кастинга за втория сезон. В стартовия епизод зрителите ще видят и кратка ретроспекция на най-ярките и драматични моменти от първия сезон на предаването – най-трудните изпитания, успехите и неуспехите на десетте кандидати, както и финалното изпитание пред трите най-добри – Ивелина, Вера и Николета.  

Една голяма мистерия в сезон 2 обаче няма да бъде разкрита, а именно – кое е журито този път. Единственото, което се знае засега е, че тези хора ще оценяват ясновидците отделно един от друг – т.е. членовете не се познават и нямат абсолютно никакъв контакт един с друг. Това гарантира още по-качественото и безпристрастно оценяване на паранормалните способности на участниците и справянето им в различните изпитания.

На официалния сайт на шоуто Ясновидци (www.yasnovidci.btv.bg) освен новини и видео, интернет феновете вече могат да открият и интерактивна Кристална топка, която отговаря на всички въпроси, да изберат своя любовен, бизнес или здравен късмет, както и да прочетат своя хороскоп, специално подготвен от Алена. Веднага след първия епизод на предаването утре феновете му ще могат да видят там и пълните профили на кандидат-ясновидците, както и да гласуват онлайн за своя фаворит.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ясновидци

Джефри Донован за ролята си в "Ясновидци" по AXN

„Суперсили“ и „Ясновидци“ с премиера по AXN през май!

Maрияна Николаева е победителят в Ясновидци 2

Разтърсващ финал на „Ясновидци” 2 - събота, 13 юни в 20 часа

“Ясновидци” - 6 юни, събота от 20:00 ч.