Музика Музика и видео

Нели Петкова представи „Broken“

Добави коментар

Нели Петкова представи новия си англоезичен проект – съррцераздерателната поп / R&B песен „Broken“ и видеото към нея.
Нели Петкова представи новия си англоезичен проект – съррцераздерателната  поп / R&B песен „Broken“ и видеото към нея.

Мелодичната песен е одобрена от Warner Music за Регионално парче на седмицата и всички лицензианти и филиали на Warner Music от Централна и Източна Европа ще подкрепят “Broken” чрез редица активности, включително ще го включат в плейлистите си и ще го предоставят на телевизиите и радиостанциите в съответната страна.

Нели Петкова представи „Broken“

В  „Broken“ виждаме Нели Петкова в нова светлина – парчето е в стил R&B. Нели споделя, че за нея е огромно удоволствие да работи с едни от най-добрите в този стил музика. В създаването на „Broken“ певицата си сътрудничи с носителя на „Грами“ - музикалния продуцент David „Swagg R’ Celious” Harris, който спечели наградата за най-добър R&B албум през 2019г. (за албума на певицата H.E.R. - бел. ред.). Също така, той получи още 5 номинации „Грами “ през 2020 г.

Нели Петкова написа песента „Broken“ съвместно със Swagg  R'Celious и записа вокалите в Ню Йорк. Текстът и изпълнението на „Broken“ са с характерния за певицата дълбок емоционален заряд.

Нели Петкова представи „Broken“

Нели сподели своите силни емоции около записването и заснемането на „Broken“:

„Когато Swagg ми изпрати идеята за песента, аз веднага се припознах в текста. Започна с „Разбита, толкова съм разбита, но все още държа на теб…“.  Тези думи ме докоснаха дълбоко.  По това време бях в мрачен емоционален момент от живота ми и песента резонира с мен.  „Така се чувствам в момента“, казах на Swagg, и искам да пея за това.  Искам да кажа на хората да не се страхуват да споделят чувствата си.  Имаме нужда да общуваме по-открито емоционално . Общуването е ключът към щастието!"

 

Нели Петкова представи „Broken“

 

След няколко онлайн сесии чрез Skype, обменяйки идеи за текста, е готов и окончателния вариант на „Broken“.

„Много обичам тази песен и съм щастлива, че работя със Swagg, тъй като той е изключително талантлив човек, който изпитва силна емпатия и усеща емоционално артистите, с които работи“, казва Нели.

Видеото на „Broken“ улавя едновременно атмосферата на Ню Йорк и емоционалното състояние на лирическата героиня.  Режисьор на музикалното видео е Muyinza Kasirye. „Направихме снимките на някои емблематични за Ню Йорк места.  Идеята беше да покажем, че независимо къде се намираш в света, винаги изпитваш чувства като всеки друг човек. Можеш да си на върха на света и пак да си разбит емоционално.” 

 

 

Цялото послание на песента и видеото, кореспондират и със специфичната ситуация, в която се намира света в момента.

„Сега, повече от всякога, всеки от нас усеща силната необходимост от близък и любим човек до себе си.”

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър