Актуално В програмата

Екипът на CITY Life в съблекалнята на Графа

Добави коментар

Отново e събота, а с нея и предаването CITY Life по CITY TV. Този път то ще посвети броя си на Графа и концерта му по случай 20 години на сцена.
Отново идва събота, а с нея и предаването CITY Life по CITY TV. Този път то ще посвети броя си на Графа и концерта му по случай 20 години на сцена. Тези, които успяха да посетят събитието, два часа се наслаждаваха на гласа, очарованието и професионализма  на Графа, но не успяха да надникнат зад кулисите и да видят трескавата подготовка за големия концерт.

Екипът на CITY Life обаче не пропусна да заснеме любопитни моменти зад сцена, които да сподели с всички свои фенове. Водещата Вяра успя да надникне в съблекалнята на Графа, когато той се преобличаше за излизането си на сцената. Зрителите ще могат да видят цялата трескава подготовка на изпълнителя за голямото  събитие.

Разбира се, той получи пакет с 20 подаръка, които грижливо бяха подбрани от Вяра. Подаръците бяха символични и имаха за цел да покажат на Графа, че телевизия CITY цени творчеството му.

Един от тях беше билет за градския транспрт, с който изпълнителят би могъл да провери колко фена има там. Така че всички почитатели могат да се оглеждат за любимеца си в автобусите, трамваите и тролеите на градския транспорт.

Най-големият от всички подаръци беше запис с 20 пожелания на 20 колеги на Графа.

Предаването ще покаже и специалното интервю с изпълнителя в доста интимна обстановка.

Всичко това и още много любопитни моменти от концерта на Графа могат да видят всички в CITY Life на 10 януар (събота) от 15:00 часа и повторение на 15 декември (четвъртък) от 17:00 часа.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Владимир Ампов – Графа

Графа представя „Изкуствен елемент“

Графа, Любо и Орлин - “Приятели завинаги”

Графа представи “Drama Queen” - пилотния сингъл от новия му албум

Били Хлапето с ново парче с участието на Графа

Владимир Ампов – Графа стана баща за втори път