Лица За звездите

Гювен Хокна: Няма да мисля за проблемите днес, ще помисля утре

Добави коментар

Турската актриса Гювен Хокна, която изпълни ролята на Хайрие Текин в хитовия сериал „Листопад“, живее като циганите - ден за ден.

Турската актриса Гювен Хокна, която изпълни ролята на Хайрие Текин в хитовия сериал Листопад, живее като циганите - ден за ден. Това признава самата тя в свое интервю.

„Аз съм на принципа „Няма да мисля за проблемите днес, ще помисля утре“. Старая се да отлагам негативните емоции“, твърди актрисата.

На снимачната площадка на „Листопад“ тя винаги се опитвала да създава добро настроение на всички свои колеги. Постоянно им разказвала по нещо смешно.

„И когато те започнеха да се усмихват, се потапях с удоволствие в ролята си“, откровеничи госпожата, която сега се изявява предимно в храмовете на Мелпомена. Напоследък ѝ предложили роли в няколко нови сериала, но тя любезно отхвърлила офертите.

Гювен Хокна признава, че работата в телевизията ѝ харесва, но не чак толкова, колкото тази в театъра. На сцената се чувствала по-уютно.

Гювен Хокна: Няма да мисля за проблемите днес, ще помисля утре

Гювен Хокна в "Листопад"

„Колкото и да е странно, като тийнейджърка подценявах театъра. Струваше ми се, че киното е най-прекрасното и важно изкуство. Учудвах се на актьорите, когато говореха за предаността си към сцената. Но по-къс-но имах щастието да срещна хора, заради които разбрах магията на театъра. Щом за пръв път излязох на сцена и видях как публиката ме приема, мнението ми се промени“, твърди Гювен Хокна.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Листопад , Гювен Хокна

Мустафа Авкъран - мултимилионер

Дениз Чакър: От Ферхунде научих много неща за живота

Какви са мъжете на Диема Фемили?

Финалът на Листопад привлече 2 милиона зрители

Какво ще се случи в новите епизоди на „Листопад”, вторник, 30 август