Актуално В програмата

Елина напусна „Survivor“

Добави коментар

Един ден в телевизионното приключение „Survivor“ се равнява на месец в предвидимата реалност.

Елина напусна „Survivor“ 7

Елина напусна „Survivor“ 7

Седмицата в екстремното риалити по bTV започна с драматичен разрив между участниците, продължи с изстрадани победи и горчиви поражения, и завърши с искрени сълзи заради загубата на поредния силен играч.

От предаването си тръгна Елина Панайотова, която беше номинирана по-често от всеки, но нито за миг не се предаде. Силната й прощална реч разплака дори онези, с които не беше близка в предаването.

„Колкото и да ме номинираха, каквото и да казваха за мен, аз успях да се събера, да се върна и да намеря сила да обичам себе си. Моето послание към всички хора е да се видят отстрани, да се усетят отвътре, да си простят, да се изправят и да продължат да се борят“, каза тя на раздяла с приключението.
Елина падна в дуел срещу певеца Кирил Хаджиев-Тино

Елина падна в дуел срещу певеца Кирил Хаджиев-Тино

Елина, която е акаунт мениджър, оцелея повече от месец в Доминикана и се представи отлично в тежките изпитания, но падна в дуел срещу певеца Кирил Хаджиев-Тино. Двамата премериха сили в игра за баланс и самоконтрол, но изпълнителят се оказа по-концентриран. След като победи конкурентката си, той се просълзи и обясни, че Елина му напомня на неговата по-малка сестра.

Дуелистите първоначално бяха част от племето „Войни“. При поредния обрат в играта обаче дизайнерът Едис Пала ги изпрати в отбор „Известни“ заедно с гемолога Светослав Славчев и инфлуенсъра Мария Обрейкова. Футболистът Благой Георгиев пък прогони от тима на популярните личности във вражеския отбор актрисата Снежана Макавеева, ресторантьорката Божана Кацарова, влогъра Стефан Попов - Чефо и финансовия представител Данаил Стоянов. След тези маневри „Известни“ станаха „Червени“, а „Войни“ – „Сини“. Конфликтите не закъсняха.

Силните страсти не подминаха и отбор „Червени“.

Силните страсти не подминаха и отбор „Червени“.

Снежана се почувства предадена от Благой. Обвини го, че гради „чалга“ коалиция, че се обгражда с марионетки и ги посочи поименно - певицата Татяна, атлета Иван Булкин и ММА боеца Георги Валентинов. Както актрисата, така и ресторантьорката Божана бързо се адаптираха в новото племе „Сини“ и повярваха, че са негови лидери. Зад гърба им обаче футболистът Цветелин Ставрев и дизайнерът Едис се споразумяха само привидно да им се подчинят. Чефо също реши да застане в опозиция на Божана, която смята за опасен играч.

Силните страсти не подминаха и отбор „Червени“. Шампионката по кану Станилия Стаменова се възмути, че Благой пази от изгонване Татяна, а инфлуенсърката Мария описа певицата като „детегледачка на големи момчета“ заради стремежа й да се грижи за битовия комфорт мъжете в тима. „Според мен, „Survivor“ е огледало на реалния живот. И тук сме изправени пред избор дали да продължим напред с хора, които правят живота по-богат и по-интересен или с хора, които ни дават повече спокойствие“, обобщи ситуацията при червените Тино.

Водещият Ваня Джаферович

Водещият Ваня Джаферович

Водещият Ваня Джаферович допълни палитрата от емоции като обяви, че Скритият идол за имунитет влиза в играта и че ще остане в нея до сливането на двете племена. Който го открие в лагера си, ще може да се спаси от номинация или да го даде на друг участник. „Ще имате право да използвате идола след като всички от племето ви са гласували, но преди да прочета гласовете“, обясни правилата той.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7