Филми Фентъзи Филми Приключенски

Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд (2018)

Добави коментар

История за възхода на Гринделвалд, който заплашва едновременно магьосническия и немагьосническия свят, и неговия противник Дъмбълдор.

  • Жанр - фентъзи, приключенски
  • 2018
  • Grindelwald“, Великобритания, САЩ

История за възхода на Гринделвалд, който заплашва едновременно магьосническия и немагьосническия свят, и неговия противник Дъмбълдор. Действието се развива през 1927 г., няколко месеца след събитията от първия филм "Фантастични животни и къде да ги намерим". В края му, могъщият зъл магьосник Гелърт Гринделвалд е заловен от МАКУСА (Магичния конгрес на САЩ) с помощта на Нют Скамандър. Гринделвалд успява да избяга и започва да събира последователи, повечето от които не подозират истинските му намерения - да издигне чистокръвни магьосници, които да властват над останалите обикновени хора.

Опитвайки се да осуети плановете на Гринделвалд, Албус Дъмбълдор, някога най-добър приятел на Гелърт, привлича бвшия си ученик Нют. Той се съгласява да му помогне, без да осъзнава опасностите, които предстоят. Всеки трябва да избере страна, докато любовта и предаността са поставени на изпитание във все по-разединения магьоснически свят, дори и сред най-близките приятели и членове на семейства.

Невероятните рискове отново ще обединят Нют и Тина, Куини и Якоб. Изпитанието ще провери колко е истинска верността им един към друг.

Режисьор - Дейвид Йейтс

Актьори - Джони Деп, Джуд Лоу, Еди Редмейн, Катрин Уотърстън, Алисън Сюдъл, Дан Фоглър, Зоуи Кравиц, Езра Милър, Кармен Иджого и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд