Предавания Публицистика

Слаш смени цилиндъра с калпак

Добави коментар

Слаш смени цилиндъра с калпак. Екип на „Факторът Кошлуков” изненада рок легендата с подарък – традиционната българска шапка
Слаш смени цилиндъра с калпакСлаш, легендарният китарист на рок иконите Guns ‘N Roses, смени емблематичния си цилиндър с български калпак. Екипът на предаването „Факторът Кошлуков” подари на музиканта традиционната българска шапка при личната си среща със звездата. Слаш беше у нас за първия си концерт, който се проведе с огромен успех в столичната зала „Фестивална” на 4 февруари. Час преди концерта китаристът говори за музиката си, новите проекти, секса и китарите, както и за отпадането на американските визи за българи специално за предаването на TV7 „Факторът Кошлуков”.
Виртуозът на струните остана безкрайно очарован, че прибавя към колекцията си от шапки още една и с интерес се запозна с историята на калпака, която от предаването му бяха подготвили на английски. Той даде официалното си обещание да се снима с нашенската шапка и да публикува фотоса. Целият разговор със Слаш, може да гледате тази събота само във „Факторът Кошлуков” по TV7.
Специален гост в предаването ще е министърът на здравеопазването Десислава Атанасова. Тя ще даде отговор на въпросите изпълняват ли се планираните реформи в сектора, какво се случва с липсващите на пазара лекарства за онкоболни и кои болници получиха ново оборудване. Гост в предаването ще бъде и поетът и общественик Едвин Сугарев.
По темата за ЧЕЗ и завишените сметки за ток на горещия стол срещу водещия Емил Кошлуков ще седнат Люси Манова - от протестиращите срещу компанията  в Благоевград и проф. Атанас Тасев - енергиен експерт, Член на консултативния съвет към МС по проекта АЕЦ "Белене“.
От 11:20 часа в спортната рубрика „Преди банята” водещият Томислав Русев ще разпита архитекта на новия стадион на ПФК „Левски”  Иво Пантелеев за последните подробности около проекта и всички неизвестни детайли.
Гледайте “Факторът Кошлуков” в събота от 9:00 часа, само по TV7. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Факторът Кошлуков

”Факторът Кошлуков” вече и в събота, и в неделя

Каква е равносметката на МВР за трагедията в Лясковец във „Факторът Кошлуков“

Драмата в Лясковец извънредно във „Факторът Кошлуков“

Сергей Игнатов проговаря във „Факторът Кошлуков”

Договорът с Газпром и казусът „Делов” във „Факторът Кошлуков”