Предавания Документални

Eвропа отвисоко | Europe from Above - втори сезон

Добави коментар

Втори сезон на „Eвропа отвисоко“ ще се излъчва премиерно по National Geographic от 07.02. от 22 ч. и представя някои от най-колоритните европейски традиции, велики инженерни постижения и природни чудеса

Вторият сезон на „Eвропа отвисоко“ се състои от шест части предлага изумителни гледки към най-забележителните културни и географски обекти във Франция, Гърция, Унгария, Швеция, Финландия и Турция. Тя повежда зрителите на незабравимо визуално пътешествие във всяка от тези страни.

Тази поредица от зрелищни въздушни пътешествия ни представя едни от най-забележителните нации в света, както не са показвани досега. От Акропола в Гърция до строителството на най-дългия мост в света в Турция и гигантските ледоразбивачи на Финландия, тази документална продукция с всеобхватен достъп по въздух излага на показ традиции, иновации и открития, които продължават и до днес да оформят облика на модерните нации. Промени своя хоризонт с един калейдоскоп на културите.

„Европа отвисоко“ включва поразителни снимки от въздуха и уникален поглед към традициите, инженерните постижения и природните чудеса, оформили облика на континента. Поредицата рисува динамичен портрет на региона и хората, които му вдъхват живот.

Всеки от епизодите е посветен на една от тези европейски държави. Вдъхновяващото визуално пътешествие акцентира както върху естествените пейзажи, така и върху човешките истории и инженерни постижения, които са ключови за тези велики съвременни нации и до днес.

Акцентите в сезона включват и спиращи дъха гледки от строежа на моста „Чанаккале“ в западна Турция, който ще свърже Европа и Азия, безценния мегалитен паметник Алес Стенар в Швеция и най-голямата ледена пързалка на континента в градския парк на Будапеща – истинска гордост за унгарците.

Излъчването на втори сезон на „Европа отвисоко“ започва на 07.02. от 22 ч. по National Geographic и ще продължи всяка неделя в същия час.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Eвропа отвисоко

Изумителни гледки от континента във втори сезон на „Eвропа отвисоко“