ТВ анонси AMC

Екшън-трилър селекция по AMC през януари

Добави коментар

През януари AMC предлага силна екшън-трилър селекция в тематичния цикъл „Филм на седмицата“!

Американският военен научнофантастичен апокалиптичен екшън „Битка Лос Анджелис: Световна инвазия“ (2011), режисиран от Джонатан Либесман, можете да гледате на 1 януари в 21.05 ч. Сюжетът е по сценарий, написан от Крис Бертолини, и представя неочаквана и ужасяваща извънземна атака над Земята. В ролите ще видим Ерън Екхарт, Мишел Родригес, Рамон Родригес, Уил Ротар, Кори Хардрикт, Бриджит Мойнахан, Ноел Фишър, Майкъл Пеня и Джоуи Кинг.

На 8 януари в 21.05 ч. не пропускайте да разберете може ли да бъде изправена пред правосъдието една от най-влиятелните банки в света в завладяващия трилър „Интернешънъл“ (2009) с Клайв Оуен и Наоми Уотс.

Предложенията към феновете на трилъра продължават на 15 януари в 21.30 ч. с филма „Опасни води“ (2016) на режисьора Жауме Колет-Сера – как можеш да оцелееш, когато си попаднал в ловния район на голяма бяла акула и си в капан на 200 метра от брега. С участието на Блейк Лайвли, Оскар Хайнада и Седона Лег.

Мат Дилън, Жан Рено, Лорънс Фишбърн, Амаури Ноласко, Мило Вентимилия, Скит Улрих и Колумб Шорт гледайте в екшън трилъра на режисьора Нимрод Антал „Железен план“ (2009) на 22 януари в 21.35 ч.

Смразяващия свръхестествен трилър „Окото“ (2008) с участието на Джесика Алба, Паркър Поузи, Алесандро Нивола и Раде Шербеджия очаквайте на 29 януари в 21.25 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър