ТВ анонси AMC

Екшън, бойни изкуства, хазарт и утопия по AMC през септември…

Добави коментар

Екшън, бойни изкуства, хазарт и утопия през септември в тематичния цикъл на AMC „Филм на седмицата“!

 

На 4-ти септември в 21.10 ч. феновете на екшъна и на бойните изкуства могат да се забавляват с филма на режисьора Гордън Чан „Светкавичен удар“ (1995) с участието на Джаки Чан и Анита Юен. Джаки Чан и Само Хунг са режисьори на екшън сцените, които са изпълнени от екипа на каскадьорите на Джаки Чан.

Смехът и приключенията с Джаки Чан продължават на 11-ти септември в 21.35 ч. с филма „Шпионин по неволя“ (2001) – режисирана от Теди Чан забавна история за обикновен човек, на когото му се налага да се развихри в неочаквано екшън приключение.

На 18-и септември в 21.00 ч. светът на безразсъдното залагане оживява във филма „Хазарт“ (2005) – динамична драма, режисирана от Ди Джей Карузо по сценарий на Дан Гилрой. Ал Пачино, Матю Макконъхи, Рене Русо, Арманд Асанте и Джеръми Пивън разиграват всичко с едно хазартно хвърляне на монетата.  

Емоциите са забранени като първопричина за престъпленията и войните в света на футуристичния екшън трилър „Еквилибриум“ (2002) с участието на Крисчън Бейл, Емили Уотсън, Доминик Пърсел и Шон Бийн. Гледайте тази утопия със сценарист и режисьор Кърт Уимър на 25-и септември в 21.15 ч.  

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шпионин по неволя , Хазарт , Светкавичен удар , Еквилибриум

Акцентни заглавия по AMC за февруари 2022